- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.261
Yok sanirim cunku yumurtayi buyuten ilaclar kistide buyutuyooaslında bnm merak ettıgım kıstı olanlara ogum kontrol hapı dıısnda farklı bı ılacla hem bebek ıcın hem kıst ıcın tedavı uygulanıyormu acaba
Eklerim cnm yazmak isteyen herkes yazsin birazdan isgal altindaki pc ye gececegimCnm benide eklermisiniz listeye sat:24.12.2014 bat 21.01.2015 deneme ay olarak sanırım 14.denemehadi hayırlısı
Cnm sen bu hapi kullanmak istemiyorsun bekle bakalim kendiliginden gecmiyorlar mi adetle atilirlar aslinda cinsi neymis soyledimi drunaslında bnm merak ettıgım kıstı olanlara ogum kontrol hapı dıısnda farklı bı ılacla hem bebek ıcın hem kıst ıcın tedavı uygulanıyormu acaba
Hayirlisi cnm benim ne diyelim veren AllahCok keyfm kacti ya var diye umutlanmyrmda
Amin canım benim amin hepimiz için geçerli inşallahAllah tez zamanda guzel haberi verdirsin cnm
Teşekkür ederim canım. tT3 3.29 T4 1.46 TSH 2.69 FSH 7.36 LH 7.38 prolaktin 24.11
Bu benim adetim bittikten sonra yapıldı ortalarında ondan olabilirmi acaba canım yüksekliği[/QUOTE]Rica ederim cnm değerlerin çok normal sadece prl biraz üste doğru gelmiş ama normal sınırlar içinde
Adrenalin benimkini08.01.2015 08.02.2015 olarak düzeltebilir misin bugünün tarihi ile karıştırıp yazdımselam kızlar hadi sohbete buradan devam edelim
OCAK 2015
............RUMUZ..........................SAT...................................BAT.....................DENEME.................SONUÇ
- adrenalin85............29/12/2014................29/01/2015.....................beklemede........................
- yasell....................24/12/2014.............21/01/2015............... 14..................
- ayisigi343.................30/11/2014................27/12/2014.....................12........................
hamişşşşş - xperiaZ....................10/01/2015..............10/02/2015...............8..........................
Yok sanirim cunku yumurtayi buyuten ilaclar kistide buyutuyoo
dk hapı zorunlu gıbı gorunuo ben dah once kullandım yıne cıktı aslında dkontrol hapıda kesın cozum degıl sankı
MRBALARokulu bırakıp yenıden unv ye gıdiyim yeniden bunlardan daha ıyı olurum
mırıba cnmMRBALAR
NSSNmırıba cnm
iiim cnm sen nasılsın
canım sat: son adet tarihi bat : beklenen adet tarihiya kızlar banada anlatın bu bat sat ne ben 8 aylık evliyim hiç korunmadık bunları bilmiyom bende takip edeyim
IIM COK SUKURiiim cnm sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?