- 7 Aralık 2014
- 1.252
- 1.353
- 158
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.301
benim daha carsamba gunu 3 sinavim var canim sonra da telafi yapacagim...Cook fenaydi ama neyse ki sinavlari yapma isi bitti carsamba gunu e okulA isliycem teslim etcem notlari tamamdirr
ultrason hormon testi kan testicanim testleri istemesi iyi bir sey aradtirilsin bakalim...cogu dr. gecistiriyor onemsemiyor bile...hangi testleri istemis peki
Senin is zor canim yhaaa amaaa sen yaparsinnn kacar mi hiccoo s
benim daha carsamba gunu 3 sinavim var canim sonra da telafi yapacagim...
As cnm hosgeldinselam kızlar
hoşbuldum canımAs cnm hosgeldin
valla canim el mahkum mecburen ama az kaldi...tatile son 2 hafta...Senin is zor canim yhaaa amaaa sen yaparsinnn kacar mi hicc
Iyi bari cnm baska sorun yoksa olur insallah yakin zamanda icini ferah tuthoşbuldum canım
2 yıllık evliiym iltihabım vardı hep dr olmaz gebelik dedison gittiğimde hormonlaırma da baktırdım prolaktin yüksekmiş iltihabım neredeyse bitmiş prolaktin den olmaz dedi dostinex verdi hafta 2 kullanıyorum başka da sorunun gözükmüyo dedi bekliyoum işte
Yuppiiiiv valla gozum yolda bekliyorum yoruldum yhaaaavalla canim el mahkum mecburen ama az kaldi...tatile son 2 hafta...
Vakti gelmemis demekki cnm kac ay oldu klomen ilk ay genelde olmuyo ikinci ya da 3. Ayda oluyo klomenleBenim bu ay da olmadi yine regl oldum biraz önceklomen bi ise yaramadi. Hangi doktorlara gitsem nerelerde şifa arasam bilmiyorum.çok üzgünüm
Hangi ddoktora gidiyorsun.daha dogrusu hangi ildesin kardesim?Benim bu ay da olmadi yine regl oldum biraz önceklomen bi ise yaramadi. Hangi doktorlara gitsem nerelerde şifa arasam bilmiyorum.çok üzgünüm
Kuzu benim arkadas senin durumunun birebir aynisini yasamisti hormon degeri ilacla normale donunce hamile kaldi.hic korkma tek derdin bunlar olsun.hoşbuldum canım
2 yıllık evliiym iltihabım vardı hep dr olmaz gebelik dedison gittiğimde hormonlaırma da baktırdım prolaktin yüksekmiş iltihabım neredeyse bitmiş prolaktin den olmaz dedi dostinex verdi hafta 2 kullanıyorum başka da sorunun gözükmüyo dedi bekliyoum işte
canım senn kaçtı prolaktin kaçtı pfff hep unutuyorum daha önce söylediysen kusura bakma. bi de başka sıkıntı var mıydı? ne kadar kullandıktan sonra hamile kaldın ? nolur bi cevap bi de başım maşım dönüyo dün baya istifra ettim ama soğuktan mı ilacın yan etkisi mi çözemedim :Scanim banada bazi dr.lar ilac kullanmana gerek yok dexi ama bazilari da gebe kalana kadar kullanman lazim demislerdi...ben parlodel 2.5 mg ile basladim 7 gun icim 5 mg. olana gectim..ilk gunlerxe yan etkisi fazla oluyor ama zamanla geciyor canim...ge mis olsun....
İlk kez kullandim klomeni.bu ay bir de sogan kürü yapayim diyorum belki faydasi olur.bilgin var mi sogan kuru ile ilgili?Vakti gelmemis demekki cnm kac ay oldu klomen ilk ay genelde olmuyo ikinci ya da 3. Ayda oluyo klomenle
Bence iki ay daha kullan klomeni ise yaradigini gorceksin sogan kuru kisiye gore degisiyo kimine faydali bana mesela yaptim 6cm kist yapti bende bi de onu temizlemekle ugrastim bi dene belki sende ise yarar ama klomen 3 kullan derim olmassa baska yontemlere gecİlk kez kullandim klomeni.bu ay bir de sogan kürü yapayim diyorum belki faydasi olur.bilgin var mi sogan kuru ile ilgili?
Izmirdeyim cnm.mehmet sait yucebilgin e gidiyordum ama maddi nedenlerden ve de ilgisizliginden biraktim.simdi tepecik devlet hastanesinde bir doktora gidiyorum.klomen basladi bi 3 ay deneyelim dedi.ilk ayimda olmadi regl oldum bugun.biraz daha devam edecegim olmazsa ya sait beye tekrar gidecegim ya da baska bir doktor bulacagim.asilama ve sonrasinda tup bebek icin iyi bir doktor arastiracagim.sen neredesin?Hangi ddoktora gidiyorsun.daha dogrusu hangi ildesin kardesim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?