- 25 Mart 2012
- 4.213
- 4.389
- 448
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Pıhtılaşma olduğunda da yaşanabiliyoneden neslenememıs arastırmıyorlar mı
bilmiyorum ki canım doktorum o gün üzgünüz diye konuşmak istemedi pek kontrole gittiğimde konuşcaz artık inş vardır yoksa deneme yanılmayla zorpekı bunun tedavısı yok mu cnm
Amin insallah ya bi kez daha deniyim istiyorum eger duserse daha denemiycem ne bilim istegi de cikmio icimden napcam bilmiomYa? Allahim sabir versin. Üzülme arkadasim, muhakkak her sey olacağına varir. Demekki nasipleri yokmuş bu dünyada. Olur bizim de olur inşallah. Rabbim hayirli saglikli evlatlar versin..
Canim simdi dusuniyom benim de 20. Haftada ayrintilimda derece 2 maturasyon yaziodu belkide plasentam eskimis diye dustuler burda iyi bi dr da yokPıhtılaşma olduğunda da yaşanabiliyo
bilmiyorum ki canım doktorum o gün üzgünüz diye konuşmak istemedi pek kontrole gittiğimde konuşcaz artık inş vardır yoksa deneme yanılmayla zor
Patoloji sonucumda enfeksiyon olduğu çıktı canım tıbbi terimler yazıyo o yüzden biz anlayamıyoruz tabi ama doktorun dediğine göre benden beslenemiyo bu yüzdende gelişmiyo beslenememeside doğal olarak plasentadan senin büyük haftalarda düşmüş benim biri 7diğeri 8haftalıkken düştü ama yinede konuş tabi doktorunla belli olmazbunu nasıl anladılar bana ılk bebegımde korıyoamnıyonıt dedıler ıkıncıde rahım agzı yetmezlıgı dedıler acaba ben de mı senın gıbıyım ıkı de kımyasal yasadım ıkı buyuk bırı 16 bırı 23 haftalıktı bunun tedavısı yok mu
Nerde yaşıyosun canım senin bebeklerinin hepsi doğal yolla olmuş sanırımCanim simdi dusuniyom benim de 20. Haftada ayrintilimda derece 2 maturasyon yaziodu belkide plasentam eskimis diye dustuler burda iyi bi dr da yok
Amin insallah ya bi kez daha deniyim istiyorum eger duserse daha denemiycem ne bilim istegi de cikmio icimden napcam bilmiom
Oyyyy yok umut kesmek degil de o dusuk sureci cok zor rabbim kimseye yasatmasin 23 haftaligi dogururken cok zorlandim onu kesmio gozum yhaaa insallah o arkadasin yuzu guler ne kadar uzulmustur oDün rahim filmi cektirirken 45 yasindaki bir kadinla karsilastim. 25 yillik evli ve 20 yildir korunmuyormus. O da gelmişti. Denemedigi tedavi kalmamis. Ama yine umutluydu, istiyordu, üstelik kocasi üstüne kuma getirmis ve kumasi da 7.ye hamileymis. Ne kadar aci.
o yüzden asla umut kesmemek lazim. Her seyin hayirlisi. Allahtan umut kesilmez..
Klomen catlatma ignesiyle oldular cnm tokattayim ben oyle iyi bi dr yok burda yhaaNerde yaşıyosun canım senin bebeklerinin hepsi doğal yolla olmuş sanırım
Himmm bende pihtilasma yok sanirim kimyasallar progesteron eksikliginden oldu zaten bilmiom bakalim bi bebis olsunda insallah kaybetmiycm bu seferPatoloji sonucumda enfeksiyon olduğu çıktı canım tıbbi terimler yazıyo o yüzden biz anlayamıyoruz tabi ama doktorun dediğine göre benden beslenemiyo bu yüzdende gelişmiyo beslenememeside doğal olarak plasentadan senin büyük haftalarda düşmüş benim biri 7diğeri 8haftalıkken düştü ama yinede konuş tabi doktorunla belli olmaz
Oyyyy yok umut kesmek degil de o dusuk sureci cok zor rabbim kimseye yasatmasin 23 haftaligi dogururken cok zorlandim onu kesmio gozum yhaaa insallah o arkadasin yuzu guler ne kadar uzulmustur o
Aminnn arkadasim insallah aliriz hepimiz icin hayirlisi neyse o olsunKadinin suratindan acilari okunuyordu. Rabbim insallah bir daha o acilari yasatmaz. Insallah hayirlisiyla evladini kucagina alirsin tez vakitte...
Aminnn arkadasim insallah aliriz hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun
Cogul hebelik riskli cnm gercekten hani iki tane olmasi fikri tabi guzel gelio ama mesela ben buyuklerimi rahimagzi yetmezliginden kaybettim cogul gebelikte erken dogum riskide yuksek oluyo ama benim hep tek oldu gebelik aylarimda ilkinde 4 ikincide 2 yumurtam vardi cogul zor biraz yni ama klomenle olacaksa 3 ayda oluyo benim ilki 1. Ayda 2. Si 3. Ayd 3. 2. Ayd bu son yasadigim da 3. Ayda oldu 3 ay denemeni olmassa diger yontemlere basvurman daha iyi olurAmin canim amin. Inşallah burada hayirli haberlerimizi veririz birbirimize..
Doktoeum klomenle çoğul gebelik riski yüksek biliyorsun degil mi dedi çünkü hemen aşılama istedi ben hemen istemedim klomen istefim. Ben de evet biliyorim ve isterim acikcasi dedim. Böyle işte.
Bakalim hayirlisi olsun da insallah ;-))
Cogul hebelik riskli cnm gercekten hani iki tane olmasi fikri tabi guzel gelio ama mesela ben buyuklerimi rahimagzi yetmezliginden kaybettim cogul gebelikte erken dogum riskide yuksek oluyo ama benim hep tek oldu gebelik aylarimda ilkinde 4 ikincide 2 yumurtam vardi cogul zor biraz yni ama klomenle olacaksa 3 ayda oluyo benim ilki 1. Ayda 2. Si 3. Ayd 3. 2. Ayd bu son yasadigim da 3. Ayda oldu 3 ay denemeni olmassa diger yontemlere basvurman daha iyi olur
isülin direncimi ölçmedi canım sanki yüzüme bakınca anlaşılıyor olup olmadığıglıfor kullanıom glıfor 850 gunde ıkı tane kullanıom yemekten hemen sora ınsulın dırencını ölçerek mı soyledı bunu sana o ilaç olmadan vermen çok zor canım ancak nasıl kırabılırsın bıraz sabırlı olucaksın bol su iç şişe elınde dursun habıre yudum yudum ıc ve spor yap yuruyus en ıyısı ben elımden geldıgınce gunde yuruyorum su ıucıyorum falan verıyosun ama normal kısıler gıbı dıyet yapayım desen olmuyor su ve spor altın anahtar :)
Evet onu da oneriyorlar ama daha gecen bi arkadas onu birakti mehmet beye gecti medikale bende sehadete gidiyorum bakalim hayirlisi artikkisülin direncimi ölçmedi canım sanki yüzüme bakınca anlaşılıyor olup olmadığıbenim en önemli sıkıntım doğru düzgün bir doktora denk gelememem şimdi baya önerilen bir doktora randevu aldım ama tedirginim yine de bu zamana kadar doktorlar hep oyaladı bekarken tedavi başlasaydı belki daha farklı olabilirdi
bu arada tokattta oturursun sanırım benim memleketim orası İstanbulda oturuyorum orada fazıl beyi çok öneriyorlar tokat küçük olduğundan belki haberin vardır ama yinede söyleyeyim dedim
canım bir tanıdığım da sürekli düşük yapıyordu en son gebeliğinde rahim ağzına dikiş attılar o sayede 8 aya kadar gelebildi ve sezeryanla bebeği dünyaya geldi senin için öyle bir yöntem önermediler mi sanırım o samsunda yaptırmıştıbenım pkom var normalde olmadı hıc ama klomenle hamıle kalıyorum ıkı kımyasal gebelık bı 23 bı 16 haftalık 4 gebelıgım var buyukler rahımagzı yetmezlıgınden dustu maalesef
Ikincimde serklaj vardi cnm ona ragmen dustu ama simdi gebelik olunca 12. Haftada dikis atilacak insallahcanım bir tanıdığım da sürekli düşük yapıyordu en son gebeliğinde rahim ağzına dikiş attılar o sayede 8 aya kadar gelebildi ve sezeryanla bebeği dünyaya geldi senin için öyle bir yöntem önermediler mi sanırım o samsunda yaptırmıştı
mehmet bey de çok nerilen doktorlar arasında ben polip için histereskopimi zuhal hanımda oldum ama benden sonra ayn operasyonu başkasına yapmış rahim zarar görmüş sanırım o hastanede en çok önerilen doktor mehmet beyEvet onu da oneriyorlar ama daha gecen bi arkadas onu birakti mehmet beye gecti medikale bende sehadete gidiyorum bakalim hayirlisi artikk
çok zor yaşadıkların ama en azından hamile kalabiliyosun ben hiç hamile kalamadım tüpler açık mı onu da bilmiyorum hsg çektirmem lazım ama korkuyorum sende inşallah tekrardan hamile kalır ve sağlıkla dünyaya getirirsinIkincimde serklaj vardi cnm ona ragmen dustu ama simdi gebelik olunca 12. Haftada dikis atilacak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?