hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Canim yeni topingin hayirli olsun insallah burda hepimizin dilegi kabul olur.hamile kaliriz saglikli bir hamilelik geciririz kazasiz belasiz dogumlarimizi yaparuz saglikli evlatlarimiz olur insallah.

Insallahh ewet kolay hamile kaliom ama dusuyolar amaaaa artik olmuycak oyle alicam kucagima tum onlemler alinacak

Canim yeni topingin hayirli olsun insallah burda hepimizin dilegi kabul olur.hamile kaliriz saglikli bir hamilelik geciririz kazasiz belasiz dogumlarimizi yaparuz saglikli evlatlarimiz olur insallah.
Aminnn cnm benim hosgeldin ne zaman geleceksin diye bekliordum zaten olcaz insallah 6 ay icinde burdaki herkes hamile olsun insalllahhh bk sure de verdim tobe tobe

Son düzenleme:
Fatmacim senin burcun ne
valla canım gercekten acıyorum mesela bı dukkana gırıyom boş oluyo bı bakıom tıklım tıklım ddolmus kac tane 10 15 yıllık gebe kalamayanla tanıstım tanıstıktan sonra bı kaç ay ıcınde hamıle kaldılar bende raslantıya ınanan bı ınsan degılım hehe kendıme yordum hemen :) :) :) şaka şaka canım ınsallah hayırlısıyla tez zamanda kavusuruz yavrularımıza ben oğlak burcuyum belgincim sen ne burcusun

Son düzenleme:
az önce kocamla konusuyorduk burda tavsıye ettıklerı bı dr var ona da gıt kendı doktorunada gıt dedı adet olunca bende senınle gelecem dedı beraber gıtcez karar vercez napcamıza :) :) o destekleyınce ben cok mutlu oluyorum bazen oyle huysuzluk yapıorkı sankı dusukler benım sucummus gıbı davranıyo bazen

Aynı dert bende de var canım ben doktorun uygun gördüğü zamanda tekrar tüp deneriz diye düşünüyodum görümcem dün yemekte tekrar denicek misiniz diye sordu ben tabi denicez dedim eşim yapabileceğimiz herşeyi yaptık 1sene yapmayız diyo p.ertesi kötü haberi aldığımızdan beri hiç halimi hatrımı bile sormuyo

yhaa dayanıksızlar ıste hemen gardları düşüyo maalesef benımkı de cok uzuldu uzuntusunu benden cıkardı oturdum kendımı tesellı edecegıme onu tesellı ettım puff ıyı ama sımdı duzeldı bıraz ınsallah donmez o hallerıne

Bogayim ayni guruptaniz.sanaldada olsa kan cekti goruyonmu:)

Selamlar hayırlı akşamlar herkese :)
Herkes inşallah bebeğine kavuşur güzel haberler verir burda..
Herşeyin bir vakti var Allah dua bekliyor sevdiği kullarına sıkıntı vererek
Bende hala uğraşıyorum ilk tüp bebek denememizdi dün transfer oldum bakalım dua edip umut ediyorum nasip olursa olmazsa da yine umutla devam edicem
Allah yardımcımız olsun arkadaşlar İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…