- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.421
canım 19 çıkmıscanım tsh fsh dan yüksek çıkarsa tahlillerde polikistikover kanıtlanmış oluyo. sende düşüktü ama ultrasonda görüyosa olabilir benim de 2012de tahlilde çıkmamıştı ama ultrasonda vardı şimdi tahlillerimde de çıkıyor. bu arada sen testeredişli aslan pençesi çayı içiceksin canım 1 ay kür uygulıycaksın o hem östrojeni yükseltiyo hem fsh ı düşürüyo yani kısacası hormonları dengeliyo. ben şu an prolaktin için yapıyorum onu bakalım adetimin 3. gününde test yaptırıcam düşmüş mü bakıcam kısmetse. ben ibrahim saraçoğlunun sitesinden aldım pahalıydı ama yetiştiği bölgede gdolu tarım olmaması gerekiyomuş o yüzden aktara güvenemedim ordan aldım.
adet belirtilerim var diye umutsuzluğa kapılma benim de her adet öncesi muhakkak göğüslerim sızlardı ve kasık ağrılarım olurdu bu ay da aynı göğüs ağrısı oldu ve adet olacakmış gibi sancılarım da oldu hala da ara ara geliyo adet belirtileri ila hamilelik belirtileri birebir aynı inş. gönlündeki oluryumurtam 31 aralık gece 12de çatlamış olması lazım ben perşembeyi 1. gün kabul ediyorum bugün 14.gün diyorum ama adet belirtilerim var galiba olucam 17. ve 18. gün adet olanlar çoğunlukta. her ay olduğu gibi göğüs ağrım aynı yerden ağrımaya başladı bi kaç gün önce şimdi hafifledi karnımda ara ara sızıldıyo sanırım geliyo tam kronik adet belirtilerim hamilelik olduğunu zannetmiyorum
gayet normal değerin güzelKIZLAR SIMDI E SONUCLARDAN PROLAKTINIME BAKTIM DA AGUSTOS AYINDA 8 ÇIKMIS IKI AY ONCE BAKTIRMISTIM 11 ÇIKMISTI BU YUKSELME NORMAL MI KI ACABA
Bugun 19.57 cikti cnmgayet normal değerin güzel
olsun canım yine de yüksek değil tiroid sorunun yok değil mi ona bağlı yükselebiliyormuş benim ilk seferinde 22 çıkmıştı tiroid normale dönünce 15 e düştüBugun 19.57 cikti cnm
İnşaAllah Allahım hayırlısını nasip etsin ama bilmiyorum hiç hamileymişim gibi gelmiyo. bide bugün sağ yumurtalığım ağrımaya başladı bacağıma vuruyo nerdeyse yürürken falan resmen acıdığını hissediyorum o niye oluyo ki acaba? inşallah başka bi sıkıntı yokturadet belirtilerim var diye umutsuzluğa kapılma benim de her adet öncesi muhakkak göğüslerim sızlardı ve kasık ağrılarım olurdu bu ay da aynı göğüs ağrısı oldu ve adet olacakmış gibi sancılarım da oldu hala da ara ara geliyo adet belirtileri ila hamilelik belirtileri birebir aynı inş. gönlündeki olur
Canim doktordan ciktim simdi normal istedigin zaman gebe kalabilirsin dediolsun canım yine de yüksek değil tiroid sorunun yok değil mi ona bağlı yükselebiliyormuş benim ilk seferinde 22 çıkmıştı tiroid normale dönünce 15 e düştü
Hic tasalanma belki surecin biraz zor olacak ama sabir edeceksin esinin sperm sayisi dusuk ewet ama tedaviyle yukselebiliyorselam arkadaşlar;
topiğinizi okudum ve size derdimi anlatmaya karar verdim daha önce konu açtım ama cevaplayan olmadı...
biz 5 aylık evliyiz. ben ilk günden beri bir bebeğim olsun istedim hep hatta onunla ilgili de bir konu açtım. geçen hafta doktora gittik ve şok üstüne şok yaşadık...
1. şok; benim yumurtalıklarıma yapışık şekilde en büyüğü 3 cm olan sağlı sollu kistler saptandı. bunların çikolata kisti olup olmadığını bilemiyoruz şimdilik. doktor progestan verdi baş dönmesi uyku ne ararsanız yaptı bünyemde. bunlar sorun değil derdimden kurtulayım da adetimin 2. gününde tekrardan gitcem kontrole.
2. şok; rahim yapısında değişiklik olabilirmiş. kist geçerse hsg çekilecek.
3. şok; eşimin sprem sayısı çok az çıktı 5 milyon muş.
hergün kürler tedaviler ne varsa okuyorum ama gerçekten bunaldım. biz hiç bir sorunumuz yok derken başımıza gelenlere hala şaşırıyorum. buda bizim sınavımız herhalde. sizlerden biraz moral alabilir miyim?destek verebilir misiniz bana. uyguladığınız yöntemleri anlatır mısınız?
canım klomenı en fazla 6 defa denersın daha fazla denemeye gerek yok ıgneye gecmek gerekır ama ben 3 ay dene derımbide kızlar doktor 5 ay olmazsa tekrargel dedi bu klomeni her aymı kullanıcam yoksa bi seferlikmi
bence olmuycaksın haaa hadı cnm ben adet habeırnı beklemıorum sendenoff kızlar ben kesin adet olucam ha geldi ha geliyo eli kulağında
canım tıroıd 1.09 benım düşük hattaolsun canım yine de yüksek değil tiroid sorunun yok değil mi ona bağlı yükselebiliyormuş benim ilk seferinde 22 çıkmıştı tiroid normale dönünce 15 e düştü
doktor illa kullan derse ne diyim kullandımmı diyim bilemedimki şimdicanım klomenı en fazla 6 defa denersın daha fazla denemeye gerek yok ıgneye gecmek gerekır ama ben 3 ay dene derım
dr ılla kullan demez 3 ayın sonunda olmamıssa baska tedavılere gecer zaten cnmdoktor illa kullan derse ne diyim kullandımmı diyim bilemedimki şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?