hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

bende tıpkı senin gibiydim. yumurtlama problemim yokken klomen deneyelim dedi. ve normalden fazla büyütmüş kist yapmış sende dedi. çatlatma iğnesi boşuna yapmayalım dedi. neyseki şanslıydım adetim birlikte kistimi attım şükür. bu ayda hsg cekildim işte. 2-3 ay bekliycez aşılama için. artık hayırlısı olsun..

Kizlar tedavi olan arkadaslar ozel hastaneyemi devlet hastanesinemi gdiyosunuz?ozele gidenler her tedavi icin ayri ucret odeniyomu?

Bende de cok buyuk ihtimalle cok buyudu kist oldu bir ay daha cope gitti zaman kaybettik.ben de bir ay daha bekleyip hsg cekilip sonrasinda asilama deniycem.hayirlisi hepimiz icin Allah yardimcimiz olsun

Bende de cok buyuk ihtimalle cok buyudu kist oldu bir ay daha cope gitti zaman kaybettik.ben de bir ay daha bekleyip hsg cekilip sonrasinda asilama deniycem.hayirlisi hepimiz icin Allah yardimcimiz olsun

aynen canım adetinle kistini at. ondan sonra hsg çekilirsin. sonrada aşılama inşallah gerek kalmadan rabbim hepimize nasip eder.

Gene hasta oldumm her seferinde üzülüyorum..hsg de çift boynuzlu rahim ve kıvrımlar fazla denmişti tüpler açık ama hala gebe kalamadım.. tekrr hsg mi çekinsem napsam offf

bende 10 ocakta hsg cekildirm. tüpler temiz çıktı. sorun yok dedi doktorum ama benimde adetim cumartesi olcaktı ama başladı sanırım biraz kanamam olmuş. tutmadı bu ayda.

ins canım

kızlar heyecanlı günlerim yaklaşıyo yumurtlama testim 5 taneydi bahsetmiştim burda bitene kadar yaptım hiç çift çizgi göremedim. ama umut dünyası işte .. parlodeli bıraktım 2 gün önce eşimle atışmıştık biraz ve yan etkileri beni mahvetmişti zaten sinirle bıraktım ben de. bu ay inş sağlıklı bi gebelik olur olmazsa da düzenli bi adet olur inş. 7 kilo verdim, glifor kullanıyorum,15 gün parlodel içtim. 2 günde bi çalıştık ama arada 4 gün boş geçen zaman oldu malesef tartışmadan ötürü. genel olarak bakınca bu ay pek bi ümitsiz ama yine de bat günleri yaklaştıkça kasıklarımda bi ağırlık kıpırtı gibi bişeyler falan hissediyom. 7 aydır hep hissediyorum gerçi ama... ne olursa olsun içimdeki ümit bitmiyoo

Gene hasta oldumm her seferinde üzülüyorum..hsg de çift boynuzlu rahim ve kıvrımlar fazla denmişti tüpler açık ama hala gebe kalamadım.. tekrr hsg mi çekinsem napsam offf
canım ya bi arkadaşım vardı bekarken pco çıkmıştı aşırı düzensiz adet görüyodu zaten sonra usg kistleri, rahim çiftbaşlı mı perdeli mi ne bişeyleri çıktı. nası ağlamıştı taa bekarken çocuğum olmayacak diye. evlendiği ay hamile kaldı!! 1,5 yaşında dünya datlısı bi kızı var şimdi. çift boynuz falan çok önemli bişeymiymiş ki tüplerin açıksa neden tekrar çektirmek istiyosun

bende burdayım bende sıkkın ve yorgun muyum ne dün dr dan çıkınca eşimle arabaya yürüyorduk o halimle bir anda eşimin elini bırakıp zıplamaya başladım tepindim oh oh oh kısırım ben kısır diyerek bir nevi depresyon belirtisi buda.
bak işte coşun abi tv8 de anılar şarkısıyla ağlatcak ama şimdi oldumu

yapma canım benim hepimizin imtihanı klasik şeyler söylüyorum ama eşini düşün biz konusup rahatlıyoruz ama onlar bizim gibi değil...Rabbim dualarınızı kabul edecek insallah sabır arkadasım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…