hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

iki sene olacak mayıs ayında canım ama olmadı ben çok stres yapıyorum galiba ondan olmuyo

Allahım hepimizin yardımcısı olsun. sende eşinde bir sorun var mı
eşimde bir şey yok sorun bende yumurtalarım tembel yavaş çalışıyo o yüzden galiba dr iki ay geçsin gel takip yapalım dedi bu ikinci ayımız olmazsa bir ay daha bekleyelim sonrasında gidelim diyoruz

Kızlar adet oldum hamile değilim ama çok şükür 28 günde oldum maşallah buna da çok sevindim inanın. Düzenli adet olmayalı baya zaman oluyodu.

Canim merhab
merhab Hosgeldin sik idrara cikmak da en iyi belirtilerden umarim insallahhhh hamilesindirr

Yok canım yarın ölçtürcem sensiz grup çöktü resmen neden banlandın ki :S
Bir kurtaj konusinda cok kizdim birine obiru tuttu sana ne dedi haddini bildirdim kaba bir dille banlandim sinirlenince pencelerim cikiyor hele de evli olup kurtaj olanlara bi ayri gicik oliyorum gayrimesru olsa neyse yine de karsiyim ama o biraz cesaret meselesi evlisin hamilesin ama cocugi istemiyosun cok gicik oluyorum

Adet oldummmmmmmmm yarin ben de olcturucem bakalim ne durumdayimm diger hormonlr da olculecek insallah olumsuz birsey cikmazz

Anladım canım eşim de çok kızıyo ama kimsenin ne yaşadığını bilemeyiz diyorum ben ona.. Canım ya ben sadece prl baktırmak istiyorum galiba bu sefer de anormal çıkan bişiler olursa kafayı yicem. Zaten parlodel i de bıraktım 10 gündür içmiyorum. İnsallah düşmüştür canım ya

Dusmustur canim ben e2 fsh lh prl baktircam o hormonlar benim icin onemli cnm insallah bi sorun cikmaz kac aydir bekliyoruz ikimiz de Yhass

Dusmustur canim ben e2 fsh lh prl baktircam o hormonlar benim icin onemli cnm insallah bi sorun cikmaz kac aydir bekliyoruz ikimiz de Yhass
Amin inşallah ben hatta Prolaktini bile baktırmasam mı bile diyorum zaten adetin 2-3. Günü şartı yokmuş ya neyse yarın haber ederim sana baktırırsam da

Et canim mutlaka ben de tahlil sonuclarimi yazarim buraya bakalim nir sorun cikmazsa ignelere baslayacagiz insallah
Amin inşallah ben hatta Prolaktini bile baktırmasam mı bile diyorum zaten adetin 2-3. Günü şartı yokmuş ya neyse yarın haber ederim sana baktırırsam da
Im

oglak_kadini ölçtürdüm cnm sonuçlar çıktı prl 35,48 geçen ay 53,62 idi. düşmüş biraz yeterli midir cnm sence adetim de düzenli oldu tam 28. günde yumurtlamaya başlar mıyım acaba? bikaç gün daha devam etseymişim ilaca keşke :S diğerleri normal gözüküyo. estradiol 55,78 lh7,28 fsh7,43 tsh4,04

Günaydın kızlar bende sizlerdenim bebeğini erken doğumla kaybedenlere Allah sabır versin acısın biliyorum bende kaybettim bir yıl oldu ara vermiştim üc aydırda tekrar hamile kalmaya çalışıyorum zaten ilkini tüp bebekle hamile kalmıştım şimdi doğal yolla deniyorum eşimdede bende sorun yok kürleri deniyorum yavrumu kucağıma alamadım kürler vesile olurda o güzel duyguları tekrar yaşarım Allah yar ve yardımcımız olsun

Yeterli canim bence bu ay gebelik geliyor 35 civarina ilac vermiyorlar o zaten duser daha kendi ben de kan verdim simdi ewe gidiyorum ogleden sonra tekrar gidip muayene olacagim dr cins birsey cikti igne yazmam dedi durust davrandim cunku takibi burda yaptirmayacagim baska sehirde yasiyorum dedim kizdi bir ay es gec o zaman git kendi doktoruna dedi tahlil bile yapmiyordu tamam tedavi istemiyorum tahlilleri yaptirip muayene olmak istiyorum dedim e2 lh hormonuna bakicak ben fsh ve prlyi de istedim zorla tamam dedi mal kadin ben bile tek basina lh degerinin bi anlami olmadigini biliyorum saf olsam yutturacak bana

hey Yareppim yaeee git bi ay es geç demek ne kolay geliyo. ya genellemek istemiyorum ama sanki kadın doğumcuların kadınları daha bi çekilmez! insan kadın kadını daha iyi anlar diye düşünüyo ama... benimkinin kimyasal gebeliğimde gebelik yok deyip dışarıya çıkmaya yeltendiği sahne hala gözümün önünde! nası yok yaa diye kalmıştım gözlerimden yaşlar boşanarak.. her hastayla elbette empati yapamazlar ama gebelik kaybı birazcık olsun anlayış gerektiriyo sanki.. iyi etmişsin cnm ısrar ederek. peki iğneyi kendin alabiliyo musun reçetesiz satılıyo mu? kendi doktorunu arayıp sonuçlarını söylesen o iğneye başla derse alıp başlasan falan mesela?
ben de sonuçlarımı görünce çok sevindim canım tsh da düşmüş biraz 4,21 di 4,04 olmuş.prl 30un altı olsaydı daha iyiydi ama bu ay böyle devam etsin inşallah yumurtlarım. netten yumurtlama testlerini de aldım eşimi ikna edip.. ikimiz için de bu ay çok ümitliyim inşallah olucak. müsait zamanında adet tarihimi de güncelleyebilirsin cnm 04.02.2015 sat, 04,03,2015 bat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…