hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

yapma canım benim hepimizin imtihanı klasik şeyler söylüyorum ama eşini düşün biz konusup rahatlıyoruz ama onlar bizim gibi değil...Rabbim dualarınızı kabul edecek insallah sabır arkadasım....

vallahi kuzum nasıl olcak anlamadım hiç inanmıyorum kendime ben...
normalde 1 gün geçse test yapardım bu ay hiç yapasım gelmedi sadece sabah ateşlerim düşmeyince ümit geldi tamam dedim olabilir ama yine kırmızılaarrr....
dr un kapısında bekliyorum sekreteri çıktı çok yoğun dr gebe olanlar kolunu açsın dedi 3 kişi açtı 5 kişiydik zaten diğeride menapoza girmiş biriydi diğeride bendimay bak yine gülesim geldi

of canım benim hissettiklerinde haklısın ne desek ınsan kendi yaşadığını en iyi kendisi bilir...naif bir dönemdesin Rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün dularımdasınız...işte insan istiyor hele de bu yolda emek verince ters bir şeyler olunca insan düşünmeden yapamıyor...

sağol kuzum inşallah bizde arkandan geliriz.allahım bizi daha fazla test etmesin yumurtlamadan adet dönemine kadar olan süreç çok zor o kadar dikkat ediyorsun ayağım taşa takılmasın düşersem bişey olur diye sonuç hüsran...dün aklıma geldikçe de zıpladım zıpladım rahatladım:))

hepimiz aynı yollardan geçtik inan ki yumurtlamadan sonra esimle afedersin birlikte olmamaya özen gösteriyordum düşün yani kafayı...bak benim 12. ay oldu ne zaman bebiş kapını calacak o kader işte sadece şükredip beklememiz lazım...senin kaçıncı denemen canım...

16 aydır canım bir kimyasal gebelik
geçen 2 ay da 2 defa klomen +çatlama iğnesi kullandım sonuç alamadım. ..
bu ay da ara vermiştim kullanmadım dinlendim sadece soğan kürü yaptım oda adetimi geciktirdi 3 gün
aslında dr film çekicekti ben bir ay daha şans verdim olmadı işte bu ay film çekilcek

iyi olmana sevindim canım sağ olasın..valla canım 1 haftadır mide bulantısı beni kötü yapıyor tatilde evden çıkamadım bile..sen neler yaptın nasıl geciyor tatilin...
Direksiyon derslerim vardi onlar bugun bitti simdi de memlekete gidiyorum cnm donuste adet olmayi bekliyorum hadi bakalim bu ay kismet olacakmi

canim rahim filmini gexiktirme bence eger bir sikinti varsa cozumune bakilir ki insallah yoktur icin rahay eder...

merhaba kızlar,
Yeni üye oldum ama uzun zamandır takip ediyorum siteyi. Bende 1,5 yıllık evliyim ve 9 aydır eşimle deniyoruz ama maalesef çocuğumuz olmuyor ilk denediğimizde yaşadığınız hamilelik belirtilerini ( lekelenme hariç ) hepsini yaşadım ve tamam dedim kesin hamileyim ama sonu hüsran Çocuk yapmaya karar verdiğimizde bütün tahlilleri yaptırdım jinekolojik muayene oldum sadece HSG çektirmedim ( çok korkuyorum ). Eşimde 2 farklı yerde 15 gün ara ile sperm testi yaptırdı fakat ilk yaptırdığı yerde değerleri düşük çıktı ikincisinde iyiye yakın. En sonunda bi arkadaşımın tavsiyesi ile aralık ayında alanında uzman bir doktora gittim. sperm tahlilinde ilk yaptırdığımız yerin daha güvenilir olduğunu onu baz almamızı söyledi. benim içinde tüplerinde tıkanıklık olduğunu düşünmüyorum dedi. DR a gittikten sonraki ay olmadı adet oldum. sonrasında 2 li dostinex verdi yarım yarım salı ve cuma günleri kullandım. 1 ilaç bittikten sonra salı günü ( 27 ocak ) kontrole gittiğimde yumurtan çatlamış dedi. 26 ocak ve 27 ocak eşimle ilişkiye girdik. Doktorum sanki bu ay hamile kalacakmışım gibi düşük tehditi ve dış gebelik olmasın diye progestan verdi ve 9 şubatta kan testi yaptır dedi. Regl günüm 12 şubat. Ama ben dayanamıyorum zor tutuyorum kendimi erken gebelik testi yapmamak için tabi şuan hiç belirti hissetmiyorum. sadece yumurtam çatladığında ve ondan sonraki 4 gün kasıklarımda ağrı oldu ve sık sık idarara çıkıyorum hepsi bu. Umarım artık bu ay olur. Ve Hamiş olan kızlar Allah hepinize sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı ve büyütmeyi nasip eder.

merhaba canım bende 4 yıllık evliyiz aynı sorun bizdede var ben hgs de çektirdim dr tüplerin biri tıkalı dedi bakşa dr ye gittim oda senin tüplerin açık dedi bende rahimde yara vardı onuda dondurdu iki üç ay siz deneyim sonrası takip yaparız dediler ama bu ay bende umutluyum 4 şubatta regli olacagım ama inşallah olmam bizde çok istiyoruz çünkü

benimde bu ay olmazsa eşim tekrar sperm tahlili yaptıracak. dr 2 tane ilaç vermişti 2 aydır kullanıyor keçiboynuzu kürü yapıyorum. bende hsg çektiricem ama çok korkuyorum. bakalım hayırlısı artık hepimiz için.

korkulacak birşey yok canım ben çektirdim sadece adet sancısı gibi oluyor ve sonra kahverengi bir akıntı geliyor ama bunlara gerek kalmadan hamilesindir bu ay

korkulacak birşey yok canım ben çektirdim sadece adet sancısı gibi oluyor ve sonra kahverengi bir akıntı geliyor ama bunlara gerek kalmadan hamilesindir bu ay

İnş canım. o kadar çok araştırdımki bazıları çok ağrı çektiğini söylüyor bazılarıda hiç hissetmemiş bile. kuzenim çektirdi 1 yıl önce hastaneyi inletti resmen. bende anestezili olmak istiyorum ama malum fiyatlar çok yüksek. Artık kafayı yemek üzereyim hamile kalmak istiyorum

sen nerde hangi dr ye gidiyorsun

ben dr serhat sakız ın muayenesine gidiyorum yeri bakırköyde. inanılmaz bir doktor. kaç tane arkadaşımın bebeği olmuyordu önce Allah sonra da serhat bey sayesinde oldu. serhat bey benim için tüplerin tıkalı değil bence. sırasıyla tedavi uygulayacağım senin ve eşin için dedi. bu ay bakalım hamile kalacak mıyım. sen ne kadar süredir deniyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…