- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.761
Hosgeldin canim bendensin bende iki erken dogum iki kimyasal yasadim maalesef simdi bakalim bugun tahlil sonuclarina gore bakalim ne olacak insallah bi sorun yoktur da baslarimGünaydın kızlar bende sizlerdenim bebeğini erken doğumla kaybedenlere Allah sabır versin acısın biliyorum bende kaybettim bir yıl oldu ara vermiştim üc aydırda tekrar hamile kalmaya çalışıyorum zaten ilkini tüp bebekle hamile kalmıştım şimdi doğal yolla deniyorum eşimdede bende sorun yok kürleri deniyorum yavrumu kucağıma alamadım kürler vesile olurda o güzel duyguları tekrar yaşarım Allah yar ve yardımcımız olsun
hey Yareppim yaeee git bi ay es geç demek ne kolay geliyo. ya genellemek istemiyorum ama sanki kadın doğumcuların kadınları daha bi çekilmez! insan kadın kadını daha iyi anlar diye düşünüyo ama... benimkinin kimyasal gebeliğimde gebelik yok deyip dışarıya çıkmaya yeltendiği sahne hala gözümün önünde! nası yok yaa diye kalmıştım gözlerimden yaşlar boşanarak.. her hastayla elbette empati yapamazlar ama gebelik kaybı birazcık olsun anlayış gerektiriyo sanki.. iyi etmişsin cnm ısrar ederek. peki iğneyi kendin alabiliyo musun reçetesiz satılıyo mu? kendi doktorunu arayıp sonuçlarını söylesen o iğneye başla derse alıp başlasan falan mesela?
ben de sonuçlarımı görünce çok sevindim canım tsh da düşmüş biraz 4,21 di 4,04 olmuş.prl 30un altı olsaydı daha iyiydi ama bu ay böyle devam etsin inşallah yumurtlarım. netten yumurtlama testlerini de aldım eşimi ikna edip.. ikimiz için de bu ay çok ümitliyim inşallah olucak. müsait zamanında adet tarihimi de güncelleyebilirsin cnm 04.02.2015 sat, 04,03,2015 bat
Hosgeldin canim bendensin bende iki erken dogum iki kimyasal yasadim maalesef simdi bakalim bugun tahlil sonuclarina gore bakalim ne olacak insallah bi sorun yoktur da baslarim
En onemlisi de bu canim psikolojik olarak rahat olalim yeter senin olur canim tup bebekle bi yollar acildi artik kendiliginden olur insallah hepimizin yuzu gulecek cnmRabbim inş. Tekrar hamile kalmayı ve sağlıklı doğum yapıp öpüp koklamayı nasıp eder gercekten çok zor, bu boşluğun yerini hiç birşey doldurmuyor Allahım herkesin yüzünü güldürsün, ben domtorlara falan gitmedim bi kac ay kürlerle deniycem çünkü doktora başlayınca daha çok geriliyorum eşimde bende de sorun yok Rabbimin nasip edeceği vakti beklerken fiili duamı yapıyorum boş durmak istemediğim için kürlere sarıldım görelim Mevlan neyler neylerse güzel eyler
En onemlisi de bu canim psikolojik olarak rahat olalim yeter senin olur canim tup bebekle bi yollar acildi artik kendiliginden olur insallah hepimizin yuzu gulecek cnm
Aminnn canim tez zamanda kavusalim evlatlarimiza ben de boyle sizlerle konusunca moral depoluyorum niye oyle dedim biliyor musun hem burdan hem cevremde cok gordum boyle hicbir sorun yok tup bebek oluyo sonra korunma yontemi ariyorlar rabbim sana da korunma yontemi aratsin insallahCanım benim ya ne güzel yazmışsın inan duygulandım yollar acıldı artık kendiliğinden gelir cümlesini başkasından duymak bana moral veriyor Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasıp eder inş. Burdaki herkese evlat hasretiyle yanan ve ne yapsamda hamile kalsam diye caba eden tüm hüzünlü kardeşlerime Rabbim nasip etsin AMİİN
Aminnn canim tez zamanda kavusalim evlatlarimiza ben de boyle sizlerle konusunca moral depoluyorum niye oyle dedim biliyor musun hem burdan hem cevremde cok gordum boyle hicbir sorun yok tup bebek oluyo sonra korunma yontemi ariyorlar rabbim sana da korunma yontemi aratsin insallah
Canım çok güzel maşallah doktorun ne dedi pekiFsh.....3.65
Lh.......4.18
E2.......30
Prl.......13.36
Kizlar cok guzel hormonlar degil mi
Kendin de yumurtlarsin dedi gunde 2 defa 5 gun klomen kullan dediCanım çok güzel maşallah doktorun ne dedi peki
İnşallah kuzum.Allah sabır versin seni çok İyi anlıyorumGünaydın kızlar bende sizlerdenim bebeğini erken doğumla kaybedenlere Allah sabır versin acısın biliyorum bende kaybettim bir yıl oldu ara vermiştim üc aydırda tekrar hamile kalmaya çalışıyorum zaten ilkini tüp bebekle hamile kalmıştım şimdi doğal yolla deniyorum eşimdede bende sorun yok kürleri deniyorum yavrumu kucağıma alamadım kürler vesile olurda o güzel duyguları tekrar yaşarım Allah yar ve yardımcımız olsun
Selam kuzular napiyoruz
Canim ayni gecenin sabahi olcturmussun ayni yerde mi olcturdun ama daha vmcok kucuk telaslanma baslarda oyle olabiliyor sen progestan ic canim tutunur bebegin sanaKizlar lutfen bii fikir verin bana. Persembe gunu yani bat ima 6 gun kala beta hcg degerim aksam saat 9 da 24 cikti. Sabah tekrar kanda baktrdm saat 11 civari o da 29 cikti. Doktor rahim kalinlgn felan iyi dedi ama kimyasal gebelik dedi moralimi alt ust etti!! Yarin tekrar gel bakicaz kanda dedi ama ben gitmedm bugun pazartesiye kadar kanamam olmazsa gidecm. Sizce ne olacak bebegim tutunurmu bana cok zor gunler geciniyorum
Maalesef ki dünyayı biz insanlar bu hale getirdik evlatlarımızın geleceği için çok endişeleniyorum ayrıca çok haklısınız eskiden böyle sorunlar çok nadir olurdu artık çok yaygınMerhaba canim kesinlikle haklisin eskiler hep biz boyle bisey bilmezdik kisirlik yada dusuk olmazdi diyirlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?