hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Hosgeldin canim bendensin bende iki erken dogum iki kimyasal yasadim maalesef simdi bakalim bugun tahlil sonuclarina gore bakalim ne olacak insallah bi sorun yoktur da baslarim

Tamam canim duzenlerim simdi canim hic sorma yhaa kadin nerdeyse yuru git diycek bana ya bakalim benim sonuclar nasil cikacak meraktayim

Hosgeldin canim bendensin bende iki erken dogum iki kimyasal yasadim maalesef simdi bakalim bugun tahlil sonuclarina gore bakalim ne olacak insallah bi sorun yoktur da baslarim

Rabbim inş. Tekrar hamile kalmayı ve sağlıklı doğum yapıp öpüp koklamayı nasıp eder gercekten çok zor, bu boşluğun yerini hiç birşey doldurmuyor Allahım herkesin yüzünü güldürsün, ben domtorlara falan gitmedim bi kac ay kürlerle deniycem çünkü doktora başlayınca daha çok geriliyorum eşimde bende de sorun yok Rabbimin nasip edeceği vakti beklerken fiili duamı yapıyorum boş durmak istemediğim için kürlere sarıldım görelim Mevlan neyler neylerse güzel eyler

En onemlisi de bu canim psikolojik olarak rahat olalim yeter senin olur canim tup bebekle bi yollar acildi artik kendiliginden olur insallah hepimizin yuzu gulecek cnm

En onemlisi de bu canim psikolojik olarak rahat olalim yeter senin olur canim tup bebekle bi yollar acildi artik kendiliginden olur insallah hepimizin yuzu gulecek cnm

Canım benim ya ne güzel yazmışsın inan duygulandım yollar acıldı artık kendiliğinden gelir cümlesini başkasından duymak bana moral veriyor Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasıp eder inş. Burdaki herkese evlat hasretiyle yanan ve ne yapsamda hamile kalsam diye caba eden tüm hüzünlü kardeşlerime Rabbim nasip etsin AMİİN

Aminnn canim tez zamanda kavusalim evlatlarimiza ben de boyle sizlerle konusunca moral depoluyorum niye oyle dedim biliyor musun hem burdan hem cevremde cok gordum boyle hicbir sorun yok tup bebek oluyo sonra korunma yontemi ariyorlar rabbim sana da korunma yontemi aratsin insallah

Fsh.....3.65
Lh.......4.18
E2.......30
Prl.......13.36

Kizlar cok guzel hormonlar degil mi

İnşallah hepimize hergün sayfalarda dolaşıyorum bende konu acmıştım 2015 te kürlerle hamile kalmaya çalışanlar diye, topiklerde gezintilere cıkıyorum bunaldıkca :)

İnşallah kuzum.Allah sabır versin seni çok İyi anlıyorum

Kizlar lutfen bii fikir verin bana. Persembe gunu yani bat ima 6 gun kala beta hcg degerim aksam saat 9 da 24 cikti. Sabah tekrar kanda baktrdm saat 11 civari o da 29 cikti. Doktor rahim kalinlgn felan iyi dedi ama kimyasal gebelik dedi moralimi alt ust etti!! Yarin tekrar gel bakicaz kanda dedi ama ben gitmedm bugun pazartesiye kadar kanamam olmazsa gidecm. Sizce ne olacak bebegim tutunurmu bana cok zor gunler geciniyorum

Merhaba arkadaşlar Allah isteyen herkese evlat versin diyerek başlamak istiyorum bazen çok ufak bir sebepten bile çocuk olmuyor yediğimiz yiyecekler ve damacanalarda içtiğimiz su bile buna sebep aldığım eğitime dayanarak bunu söylüyorum

Merhaba canim kesinlikle haklisin eskiler hep biz boyle bisey bilmezdik kisirlik yada dusuk olmazdi diyirlar

Canim ayni gecenin sabahi olcturmussun ayni yerde mi olcturdun ama daha vmcok kucuk telaslanma baslarda oyle olabiliyor sen progestan ic canim tutunur bebegin sana

Ayrıca kısırlık için organik kürler var arkadaşlar tabiki herşey önce Allah'tan ama kimyasal ilaçlar kullanmaktansa denenebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…