hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Canim ayni gecenin sabahi olcturmussun ayni yerde mi olcturdun ama daha vmcok kucuk telaslanma baslarda oyle olabiliyor sen progestan ic canim tutunur bebegin sana
Ayni hastanede yaptrdm cnm ozele gidip doktora gosterdm. Doktor kimyasal büyük ihtimalle dedi moralimi bozdu. Ama bana hic progesteron dan bahsetmedi ?? Progesteron ne cnm anlayamadm

Ayni hastanede yaptrdm cnm ozele gidip doktora gosterdm. Doktor kimyasal büyük ihtimalle dedi moralimi bozdu. Ama bana hic progesteron dan bahsetmedi ?? Progesteron ne cnm anlayamadm
Progesteron; Kadınlarda ön hipofizden salgılanan lutein yapıcı hormonun (LH) denetimi altında yumurtalıklardan tarafından salgılanan, insan ve diğer hayvanlarda adet döngüsü, gebelik ve embriyogenezde önemli rol oynayan cinsiyet ve steroit hormonudur

Kaynak: http://progesteron.nedir.com/#ixzz3R5tbuQxS

Canim senin tshin dusmesi gerekiyor 2.5 civari olmali dr dedi mi bunu sana

Canim progesteron rahim icini besleyip bebegin tutunmasini sagliyor

Telas yapma canim pazartesi tekrar olctur nerden anlamis hemen kimyasal oldugunu bazen ezbere konusuyorlar

Maalesef ki dünyayı biz insanlar bu hale getirdik evlatlarımızın geleceği için çok endişeleniyorum ayrıca çok haklısınız eskiden böyle sorunlar çok nadir olurdu artık çok yaygın
Maalesef kurtulmanin da caresi yok gibi

Bir gün bile geçmemişken kimyasal diyemez dr bence hemde daha bata 6 gun varken. Pazartesi belli olur canim degerin artar insallah.. Tutunmasi icin bazi dr lar progestan veriyor dr una bi sor istersen..

Bir gün bile geçmemişken kimyasal diyemez dr bence hemde daha bata 6 gun varken. Pazartesi belli olur canim degerin artar insallah.. Tutunmasi icin bazi dr lar progestan veriyor dr una bi sor istersen..
Ayy canım inşallah yaa cok yiprandm hamile kalasiya kadar kaldm derken 1 gunluk sevincimi yasadm sadece o da kimyasal dedi doktor yarin gidip tekrar baktirmayi düşünüyorum inşallah artmistir yaa degerim

Ayy canım inşallah yaa cok yiprandm hamile kalasiya kadar kaldm derken 1 gunluk sevincimi yasadm sadece o da kimyasal dedi doktor yarin gidip tekrar baktirmayi düşünüyorum inşallah artmistir yaa degerim
Ben gecen ay bariz bi sekilde kimyasal gecirdigim halde dr bana umut verdi belki ikiz basladi ama biri dustu o yuzden gec yukseldi degerin falan dedi :) sana kimyasal demesi icin cok erken canim insallah yarin degerin katlanmistir da rahatlarsin :)

Ben gecen ay bariz bi sekilde kimyasal gecirdigim halde dr bana umut verdi belki ikiz basladi ama biri dustu o yuzden gec yukseldi degerin falan dedi :) sana kimyasal demesi icin cok erken canim insallah yarin degerin katlanmistir da rahatlarsin :)
Inşallah canim yaa. Dun degil onceki aksam camasirimda acik kahverengimsi lekelenmeler hafif olmustu dunde oglen oldu ama bugün bisey yok acaba yerl3sme lekesimi diyorum testi bu lekelnmeleri gormeden once yapmstm

Inşallah canim yaa. Dun degil onceki aksam camasirimda acik kahverengimsi lekelenmeler hafif olmustu dunde oglen oldu ama bugün bisey yok acaba yerl3sme lekesimi diyorum testi bu lekelnmeleri gormeden once yapmstm
Lekelenmen olduysa yarın test yaptırınca değerin katlanmıssa dr a sorup hemen progestana basla canım.. Lekem var dersen hemen verir.. İcini ferah tut ve hep olumlu düsün.. Hepimize hayırlısı nasip olsun insallah minik sana tutunur canimm

Ayy inşallah be canim inşallah bebegim beni bırakmaz bide doktor bana dedi ki rahim kalinligin iyi dedi bu ne demek oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…