hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Yarin mi gidip baktirsam acaba degerlerime en son persembe günü yaptrmistm
Icin rahat edecekse yarin baktir cnm telasla bekleme progestan al hemen basla bak ben kullanmadim saglikliysa tutunur dedim 5 haftalik oldu dustu gitti adetim 8 gun gecmisti dustugunde progestan icaeydim 18 haftalik olcaktim simdi

Icin rahat edecekse yarin baktir cnm telasla bekleme progestan al hemen basla bak ben kullanmadim saglikliysa tutunur dedim 5 haftalik oldu dustu gitti adetim 8 gun gecmisti dustugunde progestan icaeydim 18 haftalik olcaktim simdi
Peki doktor bana progesteron vermezse kendim recetesiz alabillirmiyim kendi basima? Benim daha onceden gittgm devlet hatanesindeki doktormda progesteron gibisinden biseyden bahsetmisti ama yillik izne ayrildigi icin ona gidemiyorum. Ozele gidiyorum ordaki doktorda umutsuz konuştu. BBahsetmedi hic bana testi tekrarliycaz dun demisti ama ben bugün gitmedm o doktora moralimi bozduğu iicin

Iste yazar. Canim sen lekem var de yazarlar

Canim senin tshin dusmesi gerekiyor 2.5 civari olmali dr dedi mi bunu sana
Yok canım doktor Prolaktini bile söylemedi yüksek diye saldım ben farketmişsindir hiç çabalayasım kalmadı yorgun hissediyorum kendimi araştırmak falan istemiyorum hiçbirşey. Korunuyomuş gibi bir havadayım. Geçen ay gebelik testi bile almadan adet oldum. Biraz kafam boşalsın istiyorum gerçekten çabalayasım yok. Araştırdıkça bişeyler çıkıyo. Glifor kullanıyorum prl yüksek diye parlodel içtim mahvetti beni bi de şimdi tiroit ilacı almak istemiyorum doğrusu Glifor rahatsız etmedi hiç bi iki ay Glifor la birlikte kilo vermeye devam edeyim ben. Hem gebelik olsa düşüklere neden bulunamadı düşük olmasından da çok korkuyorum burnum sızlıyor şu an öyle bağıra bağıra ağlayasım var ki... adetim de sanırım duygularım da karman çorman oldu.

Anliyorum seni cnm insallah kensini toplarsin kisa zamanda

Canim aslinda iyi birsey sorunlar bulunuyor ama ne bicim dr bu be ben biliyorum o bilmio mu ki yhaa bilmez olur mu hic o salmis sallamio sen de moralini bozuyosun nerdesin cnm nasil bir yerdesin ki bundan baska dr yok mu orda

İnşşş Rabbim en kısa zamanda size evlat versin eğer sorununuz yoksa mutlaka bazı organik kürler var deneyin derim ,kullanan arkadaşlarım var biliyorum.
Hepimize inşallah canım.ben de 2 yıl bekledikten sonra hamile kaldım ama geçen yıl kaybettim.hala daha ugrasıyorum işte.doktorlar hiçbirşey yok diyorlar 3 ayrı doktora gittim olumsuz birşey bulamadılar.ama neden hamile kalamadığımı da bulamadılar.ben iyice umutsuzluğa kapıldım anlayacağın.bu ay sogan kürü yaptım.umutluydum ama yine regl olacagımın belirtilerini vermeye başladı vücudum.reglin 4-5 gün öncesinden ellerim karnım şişiyor, midem agrıyor sürekli uykum geliyor belim agrıyor vs.etrafımdaki herkes hamile hiçkimseyle görüşmek istemiyorum.duygusal olarak da çöküntüdeyim bu ara.regl olacagımın belirtilerini hissettikçe daha da kötü oldum.Allah ım diyorum en kısa zamanda bizleri saglıklı ve hayırlı bir evlatla ödüllendir , şifa ver , sen herşeyin en hayırlısı en iyisini bilirsin bize kısmet etmediysen vardır bir nedeni diyorum bize sabır ver isyan ettirme Allah ım diyorum.dualarımızın kabul olması dileği ile.... Sevgiyle kalın

Bir gün bile geçmemişken kimyasal diyemez dr bence hemde daha bata 6 gun varken. Pazartesi belli olur canim degerin artar insallah.. Tutunmasi icin bazi dr lar progestan veriyor dr una bi sor istersen..
Öncelikle morslini yüksek tutmaya çalış ve dua et. Sen üzüldüğünde salgıladığın
Ayy canım inşallah yaa cok yiprandm hamile kalasiya kadar kaldm derken 1 gunluk sevincimi yasadm sadece o da kimyasal dedi doktor yarin gidip tekrar baktirmayi düşünüyorum inşallah artmistir yaa degerim
canım moralini yüksek tutmaya çalış ve dua et. Senin salgıladığın her hormonun ona etkisi oluyor umutsuzluğa düşüp kötü düşünürsen onu da etkilersin. Allah yardımcın olsun ve bebeğini sağlıkla bağışlasın sana.

Yaşadıklarınız gerçekten çok üzücü Allah sabır versin ama stresten uzak kalmanız gerekiyor kesinlikle aslında birkaç şey önermek istiyorum ama burdan isim vermek istemiyorum belki aracı oluruz bellimi olur kısmet...

Canim kan verdm bugun beta hcg 120.5 cikti nasiil sence ?

Canim aslinda iyi birsey sorunlar bulunuyor ama ne bicim dr bu be ben biliyorum o bilmio mu ki yhaa bilmez olur mu hic o salmis sallamio sen de moralini bozuyosun nerdesin cnm nasil bir yerdesin ki bundan baska dr yok mu orda
Canım yok başka doktorlara da gittim daha önce ama o zaman düşük içindi. ya gerçekten ben mi büyütüyorum diye düşünmeye başlamıştım bi kimyasal bi düşük doktorların umrunda değil yani o pıhtılaşma testlerini falan zorla yaptırdım.eşime spermiyogramı hiç bi doktor söylemedi ben söyledim. adetin 2. günü hormonları falan hep ben dedim. arkadaşlarmdan burdan duyup netten araştırıp bişeyler yapıyorum.ama yoruldum.araştırmaktan da ilaç kullanmaktan da... işimle ilgili de bi takım yeni durumlar oluştu işimde yeni bi düzene oturmaya çalışıyorum. izin olayı zaten sıkıntı. cnm istediği anda doktora gidemiyorum bi de gidince onlar sürekli erteleyip duruyolar... en son prl 54 iken doktor git 2-3 ay dene olmazsa gelirsin demişti.. her defasında bu gb şeyler oluyo.. izin almaktan da çekinir oldum ki insanlarda haklı aylardır gidip geliyorum sürekli.. hayırlısıyla bi olsa gebelik.. doğumdan sonra ücretsiz izin falan alıp tüm bu sıkıntıları geride bırakmak istiyorum ama... neyse bu ay glifor kullanıyorum sadece. yine olmazsa mecbur gidicem yine doktora...

canım gayet iyi yükselmiş görünüyo doktorunla görüştün mü herşey yolunda değerlerine göre 20 den 120 ye çıkmış kaç günde hiç kimyasala benzemio bu
Baska doktora gittm cnm gebelik tam olarak diyebilmemiz icin keseyi gormemiz lazim dedi. Haftaya gel dedi. Progesteron ve folik asit verdi bu doktor kimyasal felan demedi

Canim bence geciktirmeden bir dahiliyeciye git digerleri normal verdikleri ilacla tiroit bir iki gunde dusuyor zaten ki tiroit cok onemli sen git ilacini al bakarsin tiroit dusunce kendiliginden olur ama dogum doktoruna defil dahiliyeye ac git seker meker ne varsa baksinlar

Baska doktora gittm cnm gebelik tam olarak diyebilmemiz icin keseyi gormemiz lazim dedi. Haftaya gel dedi. Progesteron ve folik asit verdi bu doktor kimyasal felan demedi
Oburu bi taracindan cikardi kimyasali cnm gebeligin guzel gayet ki daha adet gunun gelmedi degerin normal stres yapma yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…