hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

dktra fln gorundun mu cnm.. Evde oturmakla olmuyo biliyosun..

Bence basla bu yumuslarin ne zaman gelisecegi hic belli olmuyor
Tamam canım bi bakayım o zaman bugün. onun için de susuz kalmak lazımmış zayıflama için bol su içiyorum ne zaman yapsam bilemedim kilo vermem de önemli yumurtlama için

canim haklisin ama iste hepimizin sinavi var bazilari saglikla bazilari maddiyetla bazilari esle aileyle imtihan oluyor...bizim ki de cocuk bu kabullenmek lazim ama bazen zor oluyor...bu imtihanda Rabbimden gelecek her seye hazir olmaliyiz icindeki umudu yitirme insallah beklemedigin anda hamile kalirsin canim benim...

Canım parlodel kullandım 15 gün sonra devam edemedim adetin 2. Günü ölçtürdüm 34 çıktı bu ay kullanmıyorum işte 4 şubat satım yumurtlama testlerim hazır beklemedeyim Glifor devam ediyorum
anladim canim insallah bu ay olur da bir daha kullanmaya gerek duymazsin o ilaci

Otu duymadim cnm kullanimini bilmiyorum bu sut mydonoz buharina yarim saat oturuyosun sonra iliskiye giriyosun yani yumurta gunlerinde 3 defa flan yapabilirsin

Merhabalar bende varım :)bir kere tüp denedim olumsuz oldu ve tekrar dondurulmuslari bu ay yaptiracakken Dr değiştirdim vs vs şuandada umudumun kirildigini hissediyorum ve hiç birşey kullanmiyorum 2.transferide yaptirmayi düşünmüyorum ama hala çok istiyorum ne bileyim allak bullak oldum sanırım bir daha ilaç iğne istemiyorum inşallah kendiliğinden olur

Yaptir cnm insallah bu sefer tutacak umutsuzluga kapilma

merhabaalr arkadaşlar, bendede neden, bilinmeyen kısırlık var, herşeyim normal ama hamile kalamıyorum. tüp bebekten önce son olarak doktor İnofolic verdi, hayrlısıyla inşaallah bu ay herkesin hayrlı hamilelik haberlerini alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…