- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.861
dktra fln gorundun mu cnm.. Evde oturmakla olmuyo biliyosun..Ben 33 yasindayim cnm.ne yalan soyliyim ruh sagligim bozuldu artik.surekli aglamak geliyor icimden.kimseyle gorusmek istemiyorum.kimseyle derdimi paylasamiyorum.yasim ilerliyor.asilama ve tup bebek tedavileri icin gucum kalmadi.olumsuzluk olursa cok etkilenirim gibi geliyor.kendimde o gucu bilamiyorum.psikolojik destek mi alsam bilemiyorum.olumlu dusunmeye calisiyorum kendimi telkin ediyorum bu defa da olmazsa uzulmeyecegim diye ama regl olunca hersey degisiyor.anliyorum ki ne kadar da telkin etsem kendimi icimde bir umut buyutmusum olacagina inanmisim ve regl olunca cok uzuluyorum.3 yildir istiyorum ama olmadi iste.Vardir bir hayir napalim.
Merak etme cnm.dualarim seninle Allah yar ve yardimcin olsun.hersey gonlune gore olsun.haberdar et bizleriInsallah canim dualarinda beni unutma lutfen cunku cok ihtiyacım var bu aralar
aşılama olayını hiç bilmiyorum zatenilk aşılamada hamile kalanlar var mı
Canım parlodel kullandım 15 gün sonra devam edemedim adetin 2. Günü ölçtürdüm 34 çıktı bu ay kullanmıyorum işte 4 şubat satım yumurtlama testlerim hazır beklemedeyim Glifor devam ediyorumcanim sen ne yaptin prolaktini
Tamam canım bi bakayım o zaman bugün. onun için de susuz kalmak lazımmış zayıflama için bol su içiyorum ne zaman yapsam bilemedim kilo vermem de önemli yumurtlama içinBence basla bu yumuslarin ne zaman gelisecegi hic belli olmuyor
Tabi ki.ayda 4 defa kontrol ediyor kendisi ama bisey bulamiyor:)dktra fln gorundun mu cnm.. Evde oturmakla olmuyo biliyosun..
Ah kuzum Kelin ilaci olsa...Ya kızlar hepimizin derdi bir biliyorum da saha hızlı gebe kalabilmemiz için bi fikri olan bi nildiği olan yok muu
canim haklisin ama iste hepimizin sinavi var bazilari saglikla bazilari maddiyetla bazilari esle aileyle imtihan oluyor...bizim ki de cocuk bu kabullenmek lazim ama bazen zor oluyor...bu imtihanda Rabbimden gelecek her seye hazir olmaliyiz icindeki umudu yitirme insallah beklemedigin anda hamile kalirsin canim benim...Ben 33 yasindayim cnm.ne yalan soyliyim ruh sagligim bozuldu artik.surekli aglamak geliyor icimden.kimseyle gorusmek istemiyorum.kimseyle derdimi paylasamiyorum.yasim ilerliyor.asilama ve tup bebek tedavileri icin gucum kalmadi.olumsuzluk olursa cok etkilenirim gibi geliyor.kendimde o gucu bilamiyorum.psikolojik destek mi alsam bilemiyorum.olumlu dusunmeye calisiyorum kendimi telkin ediyorum bu defa da olmazsa uzulmeyecegim diye ama regl olunca hersey degisiyor.anliyorum ki ne kadar da telkin etsem kendimi icimde bir umut buyutmusum olacagina inanmisim ve regl olunca cok uzuluyorum.3 yildir istiyorum ama olmadi iste.Vardir bir hayir napalim.
anladim canim insallah bu ay olur da bir daha kullanmaya gerek duymazsin o ilaciCanım parlodel kullandım 15 gün sonra devam edemedim adetin 2. Günü ölçtürdüm 34 çıktı bu ay kullanmıyorum işte 4 şubat satım yumurtlama testlerim hazır beklemedeyim Glifor devam ediyorum
Otu duymadim cnm kullanimini bilmiyorum bu sut mydonoz buharina yarim saat oturuyosun sonra iliskiye giriyosun yani yumurta gunlerinde 3 defa flan yapabilirsinBen d
Ben hic duymadim canim ama denenebilir tabi neden olmasin ben de deneyeyim.belli bi suresi var mi ki ? Kac gun uygulaniyor ya da uygulanmasi gereken belli gunler var mi?bi de meryem otu diye bi ot var annem hacidan getirttmis nasil kullanilacagini bilemedim oyle duruyor.internette net bir bilgi yok. Senin bilgin var mi duydun mu hic?
Enfeksiyon olmuycak bunun icin bol mydonoz ye yumurtlaman duzgunse hamile kalmak kolaylasiyorYa kızlar hepimizin derdi bir biliyorum da saha hızlı gebe kalabilmemiz için bi fikri olan bi nildiği olan yok muu
Ben 4 gebelik yasadim klomen cat. Ignesiyle ama asilama olmadan olduilk aşılamada hamile kalanlar var mı
Canım yaptım yumurtlama testini silik çizgi çıktı geçen ay 14. Günde hiç yoktu inş bu ay yumurtlıcam sanki ümitlendim vallaBen 4 gebelik yasadim klomen cat. Ignesiyle ama asilama olmadan oldu
Yumurtluycan tabi kuzum hadi hergun ayni satte yap bakalim kacirma yumurta gununuCanım yaptım yumurtlama testini silik çizgi çıktı geçen ay 14. Günde hiç yoktu inş bu ay yumurtlıcam sanki ümitlendim vallaa
Yaptir cnm insallah bu sefer tutacak umutsuzluga kapilmaMerhabalar bende varım :)bir kere tüp denedim olumsuz oldu ve tekrar dondurulmuslari bu ay yaptiracakken Dr değiştirdim vs vs şuandada umudumun kirildigini hissediyorum ve hiç birşey kullanmiyorum 2.transferide yaptirmayi düşünmüyorum ama hala çok istiyorum ne bileyim allak bullak oldum sanırım bir daha ilaç iğne istemiyorum inşallah kendiliğinden olur
Yaptir cnm insallah bu sefer tutacak umutsuzluga kapilma
İnşallah canım bol bol hamile haberleri alırız insallah:)Yaptir cnm insallah bu sefer tutacak umutsuzluga kapilma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?