- 1 Şubat 2015
- 451
- 283
- 123
- 42
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.841
of canim o regl olduktan sonraki ruh halini cok iyi anliyorum...ben de 2 ay klomen ve catlama ignesi kullandim...o 2 ay cok umitlendim ama kismet olmadi ve ben de neden olmuyor diye cok hirpalamistim kendimi...sonra dr.a ara verdim...sonra baya bekledim oldu ama surec gercekten cok zor...demem o ki sakin bende bir sey mi var diye dusunme canim benim hepimiz bir olumsuzlikta sorun olarak kendimizi goruyoruz ama her seyin vakti var elbette sabredecegiz...akil vermis gibi olmayayim canim...seni inan ki anliyorum..bu arada kac yasindasin
Ewet canim benim sonuclarim da ilk defa bu kadar guzel cikti insallah saglikli yumurtam gelisircanim gecmisi okurken senin hormon degerlerini gormustum masallah cok guzeldi sonuclarin mesela benim fsh hep 9 10 civari cikardi prl hep yuksekti zaten...bu guzel sonuclarla saglikli yumurtalarin olur insallah...
Klomen en basit tedavi yontemi kisirlikta ilk basamak yumurta gelistiriyo ve catlatma ignesi de yumurtanin catlamasini sagliyocanım çatlatma iğnesi yumurta çatlamadığı için mi veriliyor. birde klomen ne işe yarıyor
insallah canim...Ay
Ewet canim benim sonuclarim da ilk defa bu kadar guzel cikti insallah saglikli yumurtam gelisir
Sen kac haftalik oldun cnminsallah canim...
canim 11 e girdik haftaya ikili test var bakalim insallah iyi cikar sonuclar...Sen kac haftalik oldun cnm
Masallahh zaman geciyor iyi cikar cnm merak etmecanim 11 e girdik haftaya ikili test var bakalim insallah iyi cikar sonuclar...
aynen canim geciyor gercekten hepimizin hakkinda hayirli...Masallahh zaman geciyor iyi cikar cnm merak etme
Hayirlisi cnm cumartesi ilk kontrole gidecehaynen canim geciyor gercekten hepimizin hakkinda hayirli...
Bence basla bu yumuslarin ne zaman gelisecegi hic belli olmuyorBen de beklemedeyim kızlar ama yumurta beklemesi daha 8. Gündeyim gerçi. Yumurtlama testlerine başlamadım henüz 12. Günde başlarım diyorum
Ben de 7. Gundeyim pazartesi kontrol gunun ama dayanamayip cumartesi gidecegimBen de beklemedeyim kızlar ama yumurta beklemesi daha 8. Gündeyim gerçi. Yumurtlama testlerine başlamadım henüz 12. Günde başlarım diyorum
canim sen ne yaptin prolaktiniBen de beklemedeyim kızlar ama yumurta beklemesi daha 8. Gündeyim gerçi. Yumurtlama testlerine başlamadım henüz 12. Günde başlarım diyorum
canim kac cikti prolaktinin hangi ilaci kullaniyorsun...arkadaşlar derdim prolaktin nasıl yenicem bunu yarın ikinci yarımı içicem yeni başladım ve yarın adetin 10.günü . adetim düzenli ama diğer hormonlar normal.
Cnm ben ilk gebeligimden once cektirmistim acik cikmisti ama uzerine kanamalarim dusugum bir de kurtaj oldu.sanirim bir daha cektirip asilama deneyecegim onumuzdeki aylarda.Rahim filmi ccektirdin mi cnm
Himmm enfeksiyon olduysa tikanmis olabilirler yaa ben bisey duydum sutu kaynatip icine mydonoz atiyosun buharina oturuyosun tikaniklari iltahaplari sokuyormus ben deneyecegim bu ayCnm ben ilk gebeligimden once cektirmistim acik cikmisti ama uzerine kanamalarim dusugum bir de kurtaj oldu.sanirim bir daha cektirip asilama deneyecegim onumuzdeki aylarda.
Parlodel ya da dostinex veriyola kullandinmiarkadaşlar derdim prolaktin nasıl yenicem bunu yarın ikinci yarımı içicem yeni başladım ve yarın adetin 10.günü . adetim düzenli ama diğer hormonlar normal.
Ben 33 yasindayim cnm.ne yalan soyliyim ruh sagligim bozuldu artik.surekli aglamak geliyor icimden.kimseyle gorusmek istemiyorum.kimseyle derdimi paylasamiyorum.yasim ilerliyor.asilama ve tup bebek tedavileri icin gucum kalmadi.olumsuzluk olursa cok etkilenirim gibi geliyor.kendimde o gucu bilamiyorum.psikolojik destek mi alsam bilemiyorum.olumlu dusunmeye calisiyorum kendimi telkin ediyorum bu defa da olmazsa uzulmeyecegim diye ama regl olunca hersey degisiyor.anliyorum ki ne kadar da telkin etsem kendimi icimde bir umut buyutmusum olacagina inanmisim ve regl olunca cok uzuluyorum.3 yildir istiyorum ama olmadi iste.Vardir bir hayir napalim.of canim o regl olduktan sonraki ruh halini cok iyi anliyorum...ben de 2 ay klomen ve catlama ignesi kullandim...o 2 ay cok umitlendim ama kismet olmadi ve ben de neden olmuyor diye cok hirpalamistim kendimi...sonra dr.a ara verdim...sonra baya bekledim oldu ama surec gercekten cok zor...demem o ki sakin bende bir sey mi var diye dusunme canim benim hepimiz bir olumsuzlikta sorun olarak kendimizi goruyoruz ama her seyin vakti var elbette sabredecegiz...akil vermis gibi olmayayim canim...seni inan ki anliyorum..bu arada kac yasindasin
Ben hic duymadim canim ama denenebilir tabi neden olmasin ben de deneyeyim.belli bi suresi var mi ki ? Kac gun uygulaniyor ya da uygulanmasi gereken belli gunler var mi?bi de meryem otu diye bi ot var annem hacidan getirttmis nasil kullanilacagini bilemedim oyle duruyor.internette net bir bilgi yok. Senin bilgin var mi duydun mu hic?Himmm enfeksiyon olduysa tikanmis olabilirler yaa ben bisey duydum sutu kaynatip icine mydonoz atiyosun buharina oturuyosun tikaniklari iltahaplari sokuyormus ben deneyecegim bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?