Hamile kalmaya çalışanlar birbirimize destek olalım

pupbudik

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
59
0
16
İstanbul
MERHABALAR

1 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. Baya aşamalar geçirdik. Ama henüz tık yok bugün gene geldi bu kırmızılar gelmez olsun artık. Sinirlerim bozuldu gene. Mutlaka benim gibi birçok kişi var. Birbirimize destek olalım bu günlerimizde

allah kolay yoldan bebeğine kavuştursun canımmm bu aşamalar çok zordur...bebeğin oluncada şuan kızdığın o kırmızıların yolunu gözlüyor oluyor insan...

allah kolay yoldan bebeğine kavuştursun canımmm bu aşamalar çok zordur...bebeğin oluncada şuan kızdığın o kırmızıların yolunu gözlüyor oluyor insan...

sağol teşekkür ederim çıkmıştım tekrar girdim foruma ve yazdığını görünce çok mutlu oldum şuan neredeyse ağlayacak gibiydim. İşteyim ama hiçbişey yapasım yok. teşekkür ederm yazdığın için şu fındığı bir kucağıma alsam o günleri Allah ın izniyle. Herkes çocuk bekliyor ya insan o yüzden daha baskı altında hissediyor

bende hamile kalmak istiyorum ama olmuyorrrrr

Dün çok negatiftim ama bugün ayrı bir hırslandım. Dün kırmızılar geldiğinde çok üzüldüm. Akşam aktara kadar yürüyecek halim bile yoktu. Ama gücümü toparladım ve gittim bal-tarçın ve çörek otunu yaptırdım kendime. Eşim ile birlikte kullanmak içinde çakşıtotu köküde aldım bu akşam bal ile onuda karıştıracağım. Ayrıca aktara bu akşam gidip bu kürüde eşim için yaptıracağım.
-Havuç tohumu 50 gr
--Kereviz tohumu 50 gr
--Turp tohumu 50 gr
--Şalgam tohumu 30 gr
--Tarçın 50 gr
--Zencefil 50 gr
--Çörek otu 40 ge
--Safran 20gr
--havlıcan 20 gr
--Kişniş 20 gr
--Polen 50 gr
--Keçi boynuzu pekmezine katılıp içilecek.
Bu ay bunlarıda uygulayacağım. Doktorun verdiği ilaçlarıda kullanacağım. Bakalım hayırlısı ile bebk haberini alana kadar yorulmak vazgeçmek yokkk

Ayni dertteyiz arkadaslar
Benimde 11.ayim.artik gelsin istiyorum.cevremdeki herkeste hamile sanki beni beklemisler gibi:) isyerinde.disarda bi suru hamile arkadasim var.artik bize de gelsim bu bebisler yaaa.sucumuz neeeee:))) bu ara iyice kafayi bozdum.kimseye derdimi anlatamiyorum

Ben 1 yılda fazladır uğraşıyorum ama nafile yarın doktorda gene randevum var bakalım ne diyecek. Kafayı bozma sakin ol stres yapma en kötüsü stres yapmak. stres çok etkiliyormuş

Ben 1 yılda fazladır uğraşıyorum ama nafile yarın doktorda gene randevum var bakalım ne diyecek. Kafayı bozma sakin ol stres yapma en kötüsü stres yapmak. stres çok etkiliyormuş

Benimde sadece rahim filmi kaldi .bayram sonrasi onu da cektiricem artik.diger testlerim normal.stres olmayayim diyorum ama aklimdan cikaramiyorum.sagim solum onum arkam hamile.kacamiyrum.
Sen rutin kontrole mi gidiceksin

bnde yaklasık 13 aydır ugrasıyorum ama rabbım daha vermedı ..bırde tasındık elazıgdayım hemde ılcesınde burda ımkanlar daha kısıtlı ...bılmıyorum napmalı ...

yanlış mı anladım bilmiyorum ama kızçeler dr sadece kendiniz mi görünüyosunuz hep eşlerinizin testleri yapıldı mı ??

bnde yaklasık 13 aydır ugrasıyorum ama rabbım daha vermedı ..bırde tasındık elazıgdayım hemde ılcesınde burda ımkanlar daha kısıtlı ...bılmıyorum napmalı ...

Allah yardimcimiz olsun hepimizinn.biz o pat diye hamile kaln sanslilardan degilmisiz.bi arkadasim korundugu halde sadece bir gun kacamakla hamile kaldi.istemihodum diye biraz aglayip sizladi.Allahin isi iste kimimiz senelerce ugrasir kimimiz ayni bu ornekte oldugu gibi aslinda sanslidir ama farkinda degildirr

yanlış mı anladım bilmiyorum ama kızçeler dr sadece kendiniz mi görünüyosunuz hep eşlerinizin testleri yapıldı mı ??

Benim esimde varikosel var ama sperm testleri normal dedi doktoru.3 ayda bir yaptiriyor.kotuye gitme yokmus.gecen ay gittii.benim de rahim filmi kaldi .sira onda bakalim

s.a arkadaşım allah cümlenizin gönlüne göre versn beklemek çok zordr inş kısa zmanda ulaşırsınız bebişlerinize ama burada yazışmak insana moral olur ve tecrübelerde iyi gelir insana bilirim bende başka topikteyim bizde bekledk ve rabbime hep dua ettik ve çok şükür topiğimizde hamile kalmayan kalmadı elhamdülillah rabbim mübarek ramazanda sizlere ve tüm isteyenlere nasip etsn

Merhaba.bizde 2 senedir bekliyoruz..esim gecen sene varikosel ameliyati oldu.sonuclari cok parlak degil ama beklemedeyiz..bende gecen ay rahim filmi cekildim temiz cikti.adetimin 21.gunu testi prolaktin ve tsh yuksek cikti.dr guatr var dedi halbuki ayni test gecen senede yapilmisti ama sorun yoktu..prolaktin yuksekligide gebelige engelmis.beklemedeyiz bakalin 4 gun kaldi adetime.2.evlilik yildonumumuze denk geliyor.insallah Rabbim hediyesini yollar bize..

bizde istiyoruz bebiş, daha yeniyiz ama her ay kırmızıları görünce umutsuzluğa kapılıyorduk. bu ay hiç bi belirti yok bugün adet olmalıyım ama hala tık da yok. yine ACABA ? diye düşünmeye başladım :26:

1.5 yıldır çocuğumuz olsun diye uğraşıyor ve dua ediyorum.doktorlar olumsuz hiçbirşey söylemiyor ama olumluda birşey olmuyor bugün adet olalı 35 gün oldu 2 gün önce evde test yaptım negatif çıktı.o tek çizgiyi görünce bütün ümidimi kaybediyorum.çok üzülüyorum.boşver üzülme diyorum ama olmuyor işte yapamıyorum hep acaba bebeğim olmayacakmı diye düşünüyorum kızlar benim gibi düşünen,anne olmak isteyenler sizce ne yapmalıyız.

Günaydın meraba hanımlar :)
bizde evleneli haziranda 3 sene oldu ve hemen bebek için çalışmalara başladık ama ramazan dolayısıyla bir haftadır ara vermiştik akşam tekrar bir denemek daha yaptık bakalım inş hayırlısı olur.Allah isteyen herkeze sağlıklı günlerde nasip etsin inş

Benimde sadece rahim filmi kaldi .bayram sonrasi onu da cektiricem artik.diger testlerim normal.stres olmayayim diyorum ama aklimdan cikaramiyorum.sagim solum onum arkam hamile.kacamiyrum.
Sen rutin kontrole mi gidiceksin

Rutin değil hamile kalmadığım için ne yapacağız diye gittim 2 aydır klomen veriyordu ama olmadı. Gittim aşılama dedi. Ama aşılama yaptırmak istemediğim için gitmedim pazar günü. 1 ay daha denemek istedim eğer olmazsa benbe bayramdan hemen sonraki hafta gideceğim aşılama yaptıracağım nşallah bu ay hamile kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…