allah kolay yoldan bebeğine kavuştursun canımmm bu aşamalar çok zordur...bebeğin oluncada şuan kızdığın o kırmızıların yolunu gözlüyor oluyor insan...
sağol teşekkür ederim çıkmıştım tekrar girdim foruma ve yazdığını görünce çok mutlu oldum şuan neredeyse ağlayacak gibiydim. Işteyim ama hiçbişey yapasım yok. Teşekkür ederm yazdığın için şu fındığı bir kucağıma alsam o günleri allah ın izniyle. Herkes çocuk bekliyor ya insan o yüzden daha baskı altında hissediyor
Ayni dertteyiz arkadaslar
Benimde 11.ayim.artik gelsin istiyorum.cevremdeki herkeste hamile sanki beni beklemisler gibi:) isyerinde.disarda bi suru hamile arkadasim var.artik bize de gelsim bu bebisler yaaa.sucumuz neeeee:))) bu ara iyice kafayi bozdum.kimseye derdimi anlatamiyorum
Ben 1 yılda fazladır uğraşıyorum ama nafile yarın doktorda gene randevum var bakalım ne diyecek. Kafayı bozma sakin ol stres yapma en kötüsü stres yapmak. stres çok etkiliyormuş
bnde yaklasık 13 aydır ugrasıyorum ama rabbım daha vermedı ..bırde tasındık elazıgdayım hemde ılcesınde burda ımkanlar daha kısıtlı ...bılmıyorum napmalı ...
yanlış mı anladım bilmiyorum ama kızçeler dr sadece kendiniz mi görünüyosunuz hep eşlerinizin testleri yapıldı mı ??
Allah yardimcimiz olsun hepimizinn.biz o pat diye hamile kaln sanslilardan degilmisiz.bi arkadasim korundugu halde sadece bir gun kacamakla hamile kaldi.istemihodum diye biraz aglayip sizladi.Allahin isi iste kimimiz senelerce ugrasir kimimiz ayni bu ornekte oldugu gibi aslinda sanslidir ama farkinda degildirr
allah kolay yoldan bebeğine kavuştursun canımmm bu aşamalar çok zordur...bebeğin oluncada şuan kızdığın o kırmızıların yolunu gözlüyor oluyor insan...
hay ağzına sağlık valla örneği benm mesela
Benimde sadece rahim filmi kaldi .bayram sonrasi onu da cektiricem artik.diger testlerim normal.stres olmayayim diyorum ama aklimdan cikaramiyorum.sagim solum onum arkam hamile.kacamiyrum.
Sen rutin kontrole mi gidiceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?