Hamile kalmaya çalışanlar birbirimize destek olalım

İnşallah bu mübarek günlerde hamile kalırsın Allahın izniyle

yanlış mı anladım bilmiyorum ama kızçeler dr sadece kendiniz mi görünüyosunuz hep eşlerinizin testleri yapıldı mı ??

Eşimde gitti tabi hatta varikosel vardı ameliyat geçirdi 7 ay önce. Ameliyattan 4 Ay sonra gittik spermleri 16.000.000 çıktı dotor eğer bendede bir sorun yok ise normal yolla hamile kalabileceğimi söyledi. Bende diş problemlerimi hallettim nisan ayında kıl dönmesinden ameliyat oldum. Sonrada doktoruma yemiz bir şekilde gittim 2,5 ay kadar oldu işte 2 ay kalamadım doktor yaşımdan ötürü acele etmemiz gerektiğini söylüyor. Yumurta rezervlerim azmış. Aşılama önerdi ama bu ay yapmak istemiyorum kendime 1 ay daha süre tanımak istedim eğer hamile kalmazsam bayramdan sonra aşılama yaptırıcam

benim eşimde varikoselden ameliyat olmuştu 2sene oldu ameliyatından 6ay sonra hamile kaldım ama düştü 3ay korunmanın ardından 5sonra yine jhamile kaldım ama o da düştü bende ve bebekte bişey çııkmadı bu seferde eşimin sperm yapısı bozuk çıktı ilaç kullandı şimdi 4aydırda beklemedeyiz bana kalırsa aşılama yerine tüp bebek yaptır derim eşimin dr ameliyat olmak istemiosan tüp bebek yapalım demişti biz aşılama olmaz mı ilk önce die sorduğumuzda büyük bi ihtimal aşılama tutmuo seni yıpratmaya gerek yok direkt tüp bebek demişti tabi tutanlarda var ben kararını etkilemiş olmak istemem

Kizlar öncelikle herkese merhabalar.. şu mübarek günlerde RAbbim inşallah dualarinizi kabul eder ve size sağlıklı bi evlat nasip eder.... size tek tavsiyem sabırlı olmak.. ben 2 senedir evliyim ve hiç korunmamamiza rağmen hamile kalamadim. Gitmedigimiz dr kalmadı ve hicbi sorun yok dediler. Adetim her ay düzenli olur hiç şaşmaz günü... her dr bana aşılama önerdi ama ben gitmek istemedim sabrettim hep... takı nisan 11 de mutlu haberi alana kadar.. hamileydim doğal yolla hamile kaldım aşılama vs.. olmadan... RAbbimin mucizesi hep dua ettim sabrettim hiç isyan etmedim Allahımın vardır bir bildiği dedim...şimdi 5 ayı geçtik erkek bebek bekliyorum.. rabbim sizede nasip etsin. Sadece dua etmekten ve sukretmekten vazgecmeyin... ve sabır... benimde dualarim sizinle...

Kizlar benim esimdede tek tarafli varikosel var fakat sperm degerleri normal ameliyata gerek yok dedi doktor.hatta bikac doktora gittik.sadecs 3 ayda bi testi tekrarlatiyor.gerileme olursa ameliyat istenirmis.bizimde 10 ay gecti hala hic gebelik olusmadi.ameliyat a gerek yokmus diyor esim ama benim icimdde suphe oluyo neden bebek olmuyor o zaman diye

canım dr yok dediyse yoktur benim eşimde yaptırdı işte ameliyatı yeni en son gittiğimiz dr da baktı önceki testlere falan çokta aslında ameliyata gerek yokmuş değerlerin çok da kötü değilmiş dedi hangisine inanıcan insan da şaşırıyo valla canım

Bilmiyorum bende ne yapacagimi sasirdim.kafamdan bir atabilsemm.gerci ilk 4 ayi kafamiz rahatti gene olmamisti.aylar gectikce streste artiyor

Bilmiyorum bende ne yapacagimi sasirdim.kafamdan bir atabilsemm.gerci ilk 4 ayi kafamiz rahatti gene olmamisti.aylar gectikce streste artiyor

Günaydın arkadaşım boşuna stres sıkıntı yaratmayın sabırlı olun bol bol Allah dua edin herşeyin hayırlısını isteyin.

Sbry teşekkürler. Ben zaten şuan 1 ay kendime süre verdim. Doktorun verdiği klomen, dhea , folik asit ve bal+tarçın+çörek otu karışımını kullanıyorum. Geçen ay sanki bişeyler oldu ve tutmadı gibi hissediyorum. Bu ay aşılama felan yapmayayım dedim ve kendime 1 ay daha şans vermek istedim. Bekliyorum belki hayırlı bir haber çıkar.

inş canım gerek kalmadan hamiş kalırsın

Ben henüz hamile hiç kalmadım bende yumura sorunu var ilaç kullanıyorum 2-3 aydır. Eşimin morfolojinde yani sperm yapısındada ameliyattan sonra düzelme oldu hemde ilk 4 ayda. Daha bir yıl boyuncada doktor kontrolünde olucak. Şimd eşime çakşırotu kökünü bala karıştırdım hem eşim hemde ben akşam yatmadan önce bir yemek kaşığı yiyoruz. Geçen ayda ağız sulanması yumurtalıklarımde batmalar damar atması hamilelik belirteleri hissettim. Yumurtalarımın çatladığını bie hissetim resmen olmaz böyle bişey o yüzden bir ay daha bekleyeyim dedim. Kontrol etti yumurta sayılarımı sol tarafda ben bişeyler gördüm bu ay olabilirmiş gibi geliyor beklemek zor olsada 1 ay bekleyeceğim bugün 6 cı günüm dün klomene başladım gene hayırlısı

doktorların sölediğine göre bende problem yok yumurtalıklarımla ilgili o yüzden belkide kaldım klomen hamile kalmaya mı yardımcı oluo burda çok duyuyorum ama hiç bi dr bişey demedi daha önce bana bi ilk hamileliğimden önce folik asit kullandım onuda sonra bıraktırdı

Klomen biir hormon hapı yumurtaların büyümesini sağlıyor.

inş canım gerek kalmadan hamiş kalırsın

Bu ayda gelmedi bebiş 32.gün geldi gene kırmızılar. Bugün aşılama için ilk adımı attım ilk iğnemi oldum. Bakalım iğne 5 tane ama 4 tanesini bitince 5 ci gün gideceğim tekrar. hergün 1 iğne vurulacağım inşallah yumurtalarım büyür ve çatlarda aşılama gerçekleşir bir de tutarsa gel gör sevincimi ama bakalım olacakmı hayali bile güzel.

hayırlısı olsun canım umarım güzel sonuçlar alırsın burdan hamile olduğun haberini duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…