canım yeni topiğin hayırlı olsun ....ben henüz korunmadayım ama hamile kalmayı düşünüyorum bitiminde ..ekim ayında bitiyo ..
sen bu ay kürtaj olmuştun demi tatlım ilaç falan kullandın mı kürtajdan sonra
evt canım geçen hafta kürtaj oldum...antibiyotik ağrı kesici verdi ama ağrım olmadığı için sadece antibiyotiği kullandım..yarında kontrolüm var..inş harşey yolundadır da bu haftayı tamamen siler yaşanmadı kabul ederim..inş.seninde bu ay olur bebişin nisan annesi olursun..
kızlar merhaba,ben forumun yenilerindenim ama topic tam bana göre :)
bende bu ay kalmak istiyorum hatta reglime 6-7 gün var bekliyorum yani,bir yandanda kendimi dinleyip duruyorum,göğüslerim sızlamaya başladı hafiften acaba regl mi olcamhamilelik belirtilerinide okudum herkesin farklı:) sızlayanda var sızlamayanda,sizde belirtiler nasıldı?
selam arkadaşlar ben de hamile kalmak istiyordum.hatta bu ay adetime 5 gün kala bhcg 1,3 çıkmıştı sevinmiştim belki yükselir diye ama 27'sinde 1'e düştü. bugün adet günümdü henüz olmadım ama bhcg değerleri düşük diye ihtimal de vermiyorumbiz de hamiş olalım artık hayırlısıyla
hoşgeldin canım benmde ilki 1.6 çıkmıştı 3 gün sonra gittim 31.6 ya çıkmıştı inş hamilesindir bebeğin seni hiç bırakmaz kaç aydır istiosunuz cnm
4 aydır. benim üzüntüm ilk bhcg'nin hiç yükselmemesi olduçok az bile yükselseydi..
hoşgeldin cnm benmde ilk hamileliğimde göğüslerimden anlamıştım mor halka çımıştı bide çok sızlıodu inş hamişsindir bebişin annesine tutunmuştur
anladım tatlım hayırlısı artık hiç canını sıkma bu ay olmassa birdahaki ay olur allahın izniyle bak benm 1.5 yıl oldu geç olsun güç olmasın kendimi böyle avutuyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?