hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

Bak Yagmur mesela bunu buldum senın için
Bitkisel tedavisi: Derince bir leğende vücut sıcaklığında hazırlanacak bitki karışımlı suya hergün 15 dakika oturulmalı, hatta bu su ile vajina içerisine lağman yapılmalı, sonra üşütmeden havluya sarlıp yatılmalıdır. Şifalı bitkilerden yapılabilecek karışımlar şöyle:

100 gr . kekik, 50 gr az ufalanmış tarçın, 100 gr. az ezilmişardıç tohumu ile 100 gr. hülma karıştırılır. 3 litre suya bu karışımdan 1 fincan konur. 5 dakika kaynatılıp 20 dakika demlendikten sonra leğendeki suya eklenir. Buna ilaveten de 50 gr. kekik 50 gr hülma 50 gr. kocayemiş yaprağıkarıştırılır, 1 su bardağı sıcak suya 1 çay kaşığı kadar konur, 10 dakika sonra süzülür. Bu çaydan da sabah öğle akşam içilir. Banyo ve çaya 15 -20 gün devam edilmelidir.

canım beyaz akınntı bol mıktarda ılıskıde bazen acı. doktor fitil verdi ama tekrarlar dedi
Yağmur selam benim de bir dönem hem akıntım hem kaşıntım vardı fitil kullandım tekrar etti mantar gibi de değildi. Sonra her duşta sirkeli su kullanmaya başladım. Pet şişeye su koydum birazda sirke. Her duşta yıkadım ve artık hiç kaşıntım kalmadı. Hafif oluyor gibi hissettiğimdr hemen yine azıcık yapıp yıkadım. Bu arada tabiki hiç üşütmicek ve sürekli kuru temiz tutmak gerekiyor. Tabi rahim iltihabı buna benzer bişey mi bilmiyorum ama sendeki belirtiler bende de vardı. Mutlaka dene zararsız zaten. sirkeyi çok da koymamak lazım

Cok sagol canim bnde kasinti yok sadece akinti ama bunuda denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…