hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

irazcım temmuz topiğinde tombiş die biri vardı tanı omusun aylardır kandırmış bizi 2 tane üyelik açmış söyledikleri hepsi yalanmış bende aptal gibi onunla hep dertleşiodum

yok canım tanımıyorum..ya sanal bi ortamda başkalarına yalan söleyerek neyin peşine düşüyolar anlamıyorum...alla alla hayret bişiy

yok canım tanımıyorum..ya sanal bi ortamda başkalarına yalan söleyerek neyin peşine düşüyolar anlamıyorum...alla alla hayret bişiy

öyle tatlım o yüzden kendime topik açtım kimsennkine girmeyeceğim artık gelen olursa burdan konuşurum yok gelen olmassa ben pcye bakarım pc bana

canım benim hiç belirtim yoktu..daha adetime 3 gün varken test yaptım pozitif çıktı..arka arkaya 2 tane daha yaptım onlarda pozitif yetmedi hastaneye gittim onda da pozitif çıkınca inandım :))yani bazılarında oluyo bazılarında olmuyo kişiye göre..

nasıl öğrendin peki 2 üyelik açtığını yalanlarını..kendi mi itiraf etti

bi ark şikayet etmiş site yöneticisi ıp adresinden öğrenmiş tatlım o açıklama yaptı ne yalanlar söyledi şaşmamak elde değil yok almanyada doğdum şirketi var eşimin mühendisim hiçbirine inanmıorum sonra 2. üyelik açmış kendi kendine sataşıor aklı sıra insan toplucak topiğine kesin psikolojik sorunları vardı normal insan nie böylr birşey yapsın ki

kızlar ovulasyon testi nasıl yapılıyor?eğer bu ay gebe değilsem alıp yapmak istiyorum ama sadece 1 kere mi kullanabiliyoruz?yani tahmini yumurtlama günümüğze göre mi? gebelik için ne gibi şeyler yapıyorsunuz?

canım reglinden 10 gün sonra kullanmaya başla hergün aynı saatlerde yaparsan daha iyi sonuç olırsun testlerin 5li bide 10lu olanları var herbirini birkez yapabiliosun bende bu ay olıcam ovülasyon testi hayırlısı artık

Son düzenleme:
canım benim dr kürtajda çok kazımadım ikinci hamileliğinde sorun olsun istemiyorum ,kalanları vucudun atar demişti..1 haftadır kanamam var ama bugün kasıklarımda ağrı oldu..acaba tam temizlenmedi de omu yapıyo..bi de kanama çok sürüyo mu böyle..ne zaman biter..sanırım oruç tutamıcem ...

hiç endişelenme tatlım benm kanamam 15 gün kadar sürmüştü bide çok olmuştu öyle böyle değil gebelik ilerledikçe keseyi çıkarmak zor oluo kürtajda o yüzden kanama fazla oluo doktora gidince herhangi bi komplikasyon olduysa söyler zaten inş çabucak atlatırsın korunma süresini

ayyy öyle gzl bahsettinizki ben bile istedim varya

bebiş deyince akan sular duruo hiç durmadan bebiş hakkında sabaha kadar konuşabilirim bir bebeğim olsun daha birşey istemiorum bu fani dünyadan ben öldüğümde benm canımdan kanımdan biri kalsın istiorumçokmu fena konuştum acep

teşekkür ederim canım :)inş rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip eder :)

kızlar ben çıkıorum dışarı gezmeye çıkıoruz kocişle herkese iyi geceler yarın sabah girerim artık beni yanlız bırakmayın öpüorum anaktan

günaydın bütün günümüz aydın olsun inşşş bugün 12. günüm 32 günde birr regl oluorum 4 gün sonra yumurtlama günüm tahmini ay iyice sabırsızşaltım yaw

günaydın bütün günümüz aydın olsun inşşş bugün 12. günüm 32 günde birr regl oluorum 4 gün sonra yumurtlama günüm tahmini ay iyice sabırsızşaltım yaw

günaydın :)inş sabırsızlığının meyvesini alırssın bu ay canım,ben de kendimi habire yokluyorum göğüslerime dokunamayacak kadar acıyor ama kasık ağrım falan yok regl gibi,çok umutlandım bu ay ,dua edelim inş:)

inş tatlım ya bu ay okadr umutluyum ki olmassa çok büyük hayal kırıklığı olur salı dr gidicem kürtajdan 4 ay geçti bakalım bi sorun varmı

inş hamilesindir regl kaç gün var yada geçtimi bu ay doğal yollarlamı çalıştınız yumurta takibi falan yaptınmı

inş tatlım ya bu ay okadr umutluyum ki olmassa çok büyük hayal kırıklığı olur salı dr gidicem kürtajdan 4 ay geçti bakalım bi sorun varmı

inş hamilesindir regl kaç gün var yada geçtimi bu ay doğal yollarlamı çalıştınız yumurta takibi falan yaptınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…