inş tatlım ya bu ay okadr umutluyum ki olmassa çok büyük hayal kırıklığı olur salı dr gidicem kürtajdan 4 ay geçti bakalım bi sorun varmı
inş hamilesindir regl kaç gün var yada geçtimi bu ay doğal yollarlamı çalıştınız yumurta takibi falan yaptınmı
mrb arkadaşlar hamile kalmaya çalışıorsanız tam yerindesiniz buyrun burda dertleşelim
merhaba cnm topiğin hayırlı olsun inş. şans getirir dileğimiz gerçekleşir bir an önce hayırlısıyla
regle 5 gün var,yumurta takibini testle falan yapmadım ama akıntımı kontrol etmeye çalıştım,12.-14.-16. günde çalıştık ve tabi ayaklar havaya hehehehe:)
ama işte göğüslerimin şişmesi beni üzüyor acaba regl mi olcam diye
merhaba arkadaslar, ben de 3 yıllık evliyim, 4,5 aydır korunmuyorum. henüz bişey yok ama bakalım inşallah olur. Geçen gün doktora da gittim, doktor anormal bi durum olmadıgını söyledi. Erkenden gitmemin sebebi herhangi bir sorun varsa erkenden tedbir almak içindi. Eşimin labaratuar sonuçları da normal. Bakalım, beklemedeyim. Tek halletmem gereken şey eşimin ailesini fazla takmam, elimde degil, sabrediyorum ama içim içimi yiyor, ama galiba bu da hamile kalmayı engelleyebilir bir durum.
selamlar
buraya da dalayım dedim bi
ben de bekliyorum bat 2 ağustos
erken yaptığım testim negatifti ama bir ümit işte
mrb tatlım hoşgeldin çıkmamış candan ümit kesilmez inş hamişsizdir bebeğin naz yapıodur
merhaba arkadaslar, ben de 3 yıllık evliyim, 4,5 aydır korunmuyorum. henüz bişey yok ama bakalım inşallah olur. Geçen gün doktora da gittim, doktor anormal bi durum olmadıgını söyledi. Erkenden gitmemin sebebi herhangi bir sorun varsa erkenden tedbir almak içindi. Eşimin labaratuar sonuçları da normal. Bakalım, beklemedeyim. Tek halletmem gereken şey eşimin ailesini fazla takmam, elimde degil, sabrediyorum ama içim içimi yiyor, ama galiba bu da hamile kalmayı engelleyebilir bir durum.
nerdesin canım...uzun zamandır bakıyorum yoksun...topik bu kadar boş bırakılmaz ama di mi
canım anca girebildim yazlıktaydım eve döndüm baya iş çıktı bana eşyaları topla yerleştir yorucu bi gündü topik hep aklımda doktora gitmişsin iyi olmuş için rahatlamıştır bu arada benden hiç test istenmedi ya 4 ay oldu kafama takıldı çarşamba gidicem doktora bi sorayım bari ne testi yapılması gerekio cnm
anladım canım kolay gelsin...benim dr 3 ay kesinlikle korun dedi..bitiminde gel test yapalım dedi..simar testi mi ne varmış kanada bakmamız lazım dedi...bi sor canım sen de ...tekrar kolay gelsin.grşrz..
teşekkür ederim tatlım çok saol hayırlısıyla inş hepimiz tez zamanda hamile kalırız allahın izniyle şu tombiş safı hepimizi dağıttı ben kendime topic açayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?