hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

tombiştombişin olayından sonra kimseyle denk gelemiorum yaw nasılsınız neler yapıosunuz

Hayit suyuyla hamile kaldigini soledi bi abla bana ve cok memnun kalmis.. Tr de hastaneye gitmistim yolda karsilastik dediki 2. cocuga hamile kalmak istiodum hayit tohumu suyuyla kaldim sende dene adetin duzene girer cok memnun kalirsin dedi ben 2 ay denedim ama bi fayda goremedim. KEsin sonuc icin 6 ay kullanmak lazimmis bilemyrm deneyen varmi ?

Son düzenleme:
tombiştombişin olayından sonra kimseyle denk gelemiorum yaw nasılsınız neler yapıosunuz
sen
hoşgeldin cnm tombiş hepimizi dağıttı bende topic açayım gelen olursa konuşuruz dedim iyi etmişim pek bi kaynaştık hemen sen nasılsın neler yapıosun senn regl geçtimi yaklaştımı unuttum wallahi

Canlarım tombiştombiş olayı ne biri anlatabilir mi :18:

cnm kısaca anlatayım tombiş die biri vardı bizimle çok iyi kaynaştı biz hepimiz temmuz topiğindeydik ve kendine topic açtı hepimizi oraya çekti bizde saf gibi gittik tabi sonra biri daha geldi karakız die bunlar hep tartışıolardı meğerse ikiside aynı kişiymiş sırf topiğine insan toplamak için yalanlar söylemiş böyle işte tatlım

ben o yeni topic olayını bilmiyodum
ben tatildeyken olmuş olsa gerek

neyse çok görmeyin
bebeksizlik başına vurmuştur

sadece uzaktan takip etmiştim
pek diyaloğumuz yok
biraz tuhaf gelmişti de
ama tabi bişey anladığımdan değil
tarzı tuhaftı

banada ilk muhabbetimde tuhaf gelmişti erkek misin die sormuştum hatta.. anlamıştım bende anormallik olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…