hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

kısır olsa da yesek
nerden aklıma geldiyse

aşeriyoruummmm hamileyimmmm oleyy
bknzsikolojik belirtiler yaşayıp kendini hamile sanan tip

denemediğim bi bu kaldııı ne işe yarıyrmuş ki :)))

Yolda tanimadigim biriyle karsilastim dediki gebe misin bende yok abla bekarim dedim o zmn adet duzensizligindne gidiyordum 2-3 ayda oluyrm malesef bazende 45 gunde fln herneyse dedik sana bir tohum onericem icince cok memnun kalacaksin ben bunu 3 ay ictim oyle hamile kaldim dedi hormonlari dengeliyomus 200 gr mi 3 liraydi gecen sene 2 ay kullandm ama biraktim yurtdisina gelince.. sicak suya 1 kasik atip 5 dk demliyrm sonra suzup iciyorum.. bilmiyrm hguzel sonuc alanlar var ama ben alamadim

araştırayım bakalım neymişşşş

offff nrden söyledin kızzzz bak şimdi canım istediii şu saattte de yapılmazkiiii

bak sen de aşeriyosun
hadi gene iyisin

öff dün magazi programında gördüm gece
acaip canım istemişti
sabaha unuttum
şimdi yine aklıma geldi
hamile olsaydım eşime yaptırırdım şimdi ne güzel

Hayıt otu hipofiz bezini tetikleyerek kadınlık hormonlarının dengeler. Kadınlık hormonlarını doğal yöntemlerle dengelediği için,yan etkisi yoktur. Sentetik hormon tedavisi gören kadınlarda ise yan etkiler görülebiliyor.
* Hayıt tohumu, adet stresi ve adet gerginliğine iyi geliyor. Hayıt tohumu , bu tür sorunu olan kadınlarda 2 hafta içinde etkisini gösteriyor. Daha iyi sonuç alabilmek için 3 ay kullanmak gerekiyor.
* Hayıt tohumu adet düzensizliklerini giderir. Kanamanın az veya çok olması, kanamanın ağır veya sancılı geçmesini düzelterek , düzene koyar.
* Hayıt tohumu, aynı zamanda hem kadınlarda cinsel istek arttırıcı, hem de cinsel istek azaltıcı özelliğe sahiptir. Yani, cinselliğiniz çok fazla ise azaltır, az ise isteği çoğaltır.
* Hayıt tohumu, yumurtlama periyodunu düzenler, hamile kalma şansının artırır.
* Hayıt tohumu, doğum kontrol hapı kullanımına son verildikten sonra vücudun tekrar doğal dengesine kavuşmasına yardımcı olur.
* Hayıt tohumu, hem erkeklerde hem de kadınlardaki hormon dengesizliğinden kaynaklanan kıllanma (tüylenme) ve sivilceler için de tedavi edici özelliğe sahiptir.
* Doğumdan sonraki ilk 2 hafta içinde, hayıt meyvesi alındığında, anne sütü belirgin derece de artar.

Bebisler hakkindaydi canim

sevndim hafizam iyi galiba halenokula felan gidiyomusun ?sanirim bebis icin plan yapiyosun benim adim biricik

valla bebiş hakkında olduğuna eminim bi tek
çünkü forumda bitek gebelik kısmında takılıyorum
kafayı bebekle bozduğum için

kızlar benim selamımı aldınızmı kaçırdım kaçıncı sayfaya yazdığımı :))) bulamıorum

sabaha ilk işim yapmak olurrr aklıma düştüüü artıkk yapmazsam olmazzz
bak sen de aşeriyosun
hadi gene iyisin

öff dün magazi programında gördüm gece
acaip canım istemişti
sabaha unuttum
şimdi yine aklıma geldi
hamile olsaydım eşime yaptırırdım şimdi ne güzel

Bebisler hakkindaydi canim

sevndim hafizam iyi galiba halenokula felan gidiyomusun ?sanirim bebis icin plan yapiyosun benim adim biricik

Hatirladim senii yok gitmiyorum izinden geldim gecen hafta 1 aydir ankaradaydim simdide bebek dusunuyrz Rabbim verirse olucak isteyen herkesede Verir INS sen napiosun benden buyuktun sanirim ? ben 21

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…