hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

yumurta takibi için doktora gidicem yarın 15. gün yarın mı gitsem çarşamba mı ben biraz geç yumurtluorum 17 18 buluyo

öff şimdi alttan muayene edecek sinir oluorumm

bak şimdi canım çekti olsada yesek benim annem de çok güzel yapar ondan öğrendim zaten ayyy sarma da güzelllll offf olmayanları istiyor canımız
benm eşim ve ailesi göçmenler bulgaristandan onların klasiktir bi misafir geldiğinde hemen su böreği sarma olmassa olmaz yani bende yaparım ama kayınvalidemin ki gibi olmuyo yılların tecrübesi

kızlar merhaba,

biz de birkaç aydır bebek için uğraşıyoruz. bu ay 6. ayımız olacak. önceki ay progesteron testi yaptırdım 1.19 çıktı. bu ay 1.3 çıktı. sizce hemen klomen e başlamalımıyım? bir a6 ay daha bekleyecek gücüm kalmadı. hem değerler ortada beklesem ne fayda diye düşünüyorum siz ne dersiniz?

bak şimdi canım çekti olsada yesek benim annem de çok güzel yapar ondan öğrendim zaten ayyy sarma da güzelllll offf olmayanları istiyor canımız

walla kayınvalidemin sarması üstüne sarma tanımam ohh mis gibi

kızlar farkında mısnız bizim gebelik topiği yavaş yavaş iftar yaklaştıkça yemek topiğine
dönmeye başladıı

mrb tatlım hoşgeldin doktorlar 1 sene olmadan tedaviye başlamıyorlar diye biliorum değerlerini yazmışsında ben hiç anlamıorum tatlım ya

daha yenisin biraz daha bekle derim ama sen bilirsin kimsenn beklicek sabrı kalmadı artık benmde 2 sene olucak

haberlerde gördüm genç 12 saat pc karşısında durmuş ölmüşşş annee tırstım ben bütün gün başındaım

slm arkadaşlar. öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. ben de bu ay bebek için uğraşanlardanım. inşallah hayırlı olur.

slm arkadaşlar. öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. ben de bu ay bebek için uğraşanlardanım. inşallah hayırlı olur.

hoşgeldin canım sanada hayırlı ramazanlar

inş en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

tekrar hg aramıza kaç aydır deniosunuz

valla ben 1 eylülden sonra sadece akşamları girebilirim öğretmenim bütün gün okuldaym tatil olduğu için pc başındaym

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…