bende geldimmm
yemeklerimi yaptım iftara kadar buradaım kızlarr yanlız yanlız iftar açıcam böööö
gelin yemeye bana
canım yaptın mı yemeklerini açtın mı baklavanıı
hoşgeldiniz kızlarr iftar hazırlığı bitmiş oh ne güzel
canım yaptın mı yemeklerini açtın mı baklavanıı
Hosgeldikkk o zamann demiiiBen geliyimmm olur muu
hoşgeldiniz kızlarr iftar hazırlığı bitmiş oh ne güzel
Yemekleri yaptim ama baklavadan vazgectim yorucu biraz yarin yapicamonun yerine revani yaptim oda guzeldir
ohhh gel walla
zor yaptım yemekleri normalde tadarak yaparım tuzunu falan yanlışlıkla ağzıma götürdüm allahtan yutmadan aklıma geldi
ayy vazgeçtim ben sana geleyim bayılırım revaniyee yolla kız bi dilim
Hb bidenemm noruyonnTek basina mi kaldinn Sen yapmadin mi dahaa
yaptıysan bizi de gör yaneee
napıyım kıssss oturym üff sıkıldım zaman geçmiyo bugünn hayır yapmadım ben hazırlığımı daha çoookkkkkk varrrrr
nerde bende baklava açıcak hamaratlıkben anca puding yaparımm üzerine biraz meyve dilerim onuda ayda bi
benim sahur çok komikti elimde su şişesi 4.40 gibi falan okuncak sanıyrm hemşire ezan okunuyo diyince sarıldım hemen suya bişi de yiyemedim öyleee acıkmadım ama çooookkkkk susadım
off öyle karnım ağrıyo ki daha hiçbişey yapamadım
çok sinirliyim
çok mutsuzum
kocamı da alıp birinize gelelim bari
nerde bende baklava açıcak hamaratlıkben anca puding yaparımm üzerine biraz meyve dilerim onuda ayda bi
menüde domates çorbası musakka puding
menümü beğendiyseniz başımın üstünde yeriniz var
evet canım o beni bugün idare eder ahhh canım allah kolaylık versin burda da20 .30 da galiba iftarHa senin dunden vardi demi yemeklerinnnEvet yaa burda hic gecmiyo hele hava 10 karariyor burda benim icin dha zor
off öyle karnım ağrıyo ki daha hiçbişey yapamadım
çok sinirliyim
çok mutsuzum
kocamı da alıp birinize gelelim bari
zaten normaldede çok su içmem o yüzden hiçç susamadım ama acuktum
aman onla uğraşmam ama güzel su böreği yaparım:) baklavayı hazır yufkasından yapıyorumpudıngde güzel ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?