hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

Hosgeldikkk o zamann demiii Ben geliyimmm olur muu

ohhh gel walla

hoşgeldiniz kızlarr iftar hazırlığı bitmiş oh ne güzel

zor yaptım yemekleri normalde tadarak yaparım tuzunu falan yanlışlıkla ağzıma götürdüm allahtan yutmadan aklıma geldi

Yemekleri yaptim ama baklavadan vazgectim yorucu biraz yarin yapicam onun yerine revani yaptim oda guzeldir

ayy vazgeçtim ben sana geleyim bayılırım revaniyee yolla kız bi dilim

Hepsini veriyimm sana feda olsun

napıyım kıssss oturym üff sıkıldım zaman geçmiyo bugünn hayır yapmadım ben hazırlığımı daha çoookkkkkk varrrrr

Ha senin dunden vardi demi yemeklerinnn Evet yaa burda hic gecmiyo hele hava 10 karariyor burda benim icin dha zor

off öyle karnım ağrıyo ki daha hiçbişey yapamadım
çok sinirliyim
çok mutsuzum
kocamı da alıp birinize gelelim bari

benim sahur çok komikti elimde su şişesi 4.40 gibi falan okuncak sanıyrm hemşire ezan okunuyo diyince sarıldım hemen suya bişi de yiyemedim öyleee acıkmadım ama çooookkkkk susadım

benim sahur çok komikti elimde su şişesi 4.40 gibi falan okuncak sanıyrm hemşire ezan okunuyo diyince sarıldım hemen suya bişi de yiyemedim öyleee acıkmadım ama çooookkkkk susadım

Ben de susuzluga dayaniyrm ama acikiyrm simdi bunye alisti acliga

Ha senin dunden vardi demi yemeklerinnn Evet yaa burda hic gecmiyo hele hava 10 karariyor burda benim icin dha zor
evet canım o beni bugün idare eder ahhh canım allah kolaylık versin burda da20 .30 da galiba iftar

off öyle karnım ağrıyo ki daha hiçbişey yapamadım
çok sinirliyim
çok mutsuzum
kocamı da alıp birinize gelelim bari

relax kıssssss nolduuu gel canım ne demek beklerizzz

aman onla uğraşmam ama güzel su böreği yaparım:) baklavayı hazır yufkasından yapıyorum pudıngde güzel ellerine sağlık

benm eşim ve ailesi göçmenler bulgaristandan onların klasiktir bi misafir geldiğinde hemen su böreği sarma olmassa olmaz yani bende yaparım ama kayınvalidemin ki gibi olmuyo yılların tecrübesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…