afiyet şeker olsn
ahh canim Allah kabul etsin orucunu niyetini sabir versin az kalmis azcik daha dayan
kızlarrr yarın randevu aldım pembe maviden 9.40 bakalım benm yumoşlar ne durumda
Hayirlisi olsun canim insallah yumoslarin iyi durumdadir
inş tatlım aklıma takıldı şimdi yarın alttan muayene edecek beni orucum bozulur mu
ayy dogru söylüyosun hic aklima gelmemisti hicbir fikrim yok acaba bozulurmuki sonucta mahrem:97::97:
nette araştırdım ama hiç böyle birşey yazmıyo ne yapsam ki
şimdi biyerde okudum kesinlikle bozar diyooo tüh yaaa
bi gün yiyceksin canim sadece yada randevunu erteliyceksin yani saglik sonucta
artık kaza yaparım ramazandan sonra muayene olurken jel sürülüo ya o alete o bozuyomuş orucu yinede ben niyetleneyim bide kaza yaparım ne kaybederim
Evet canim sonucta bizde borclaniyoruz insallah sonuc güzel olur
aminn canım inş bakalım benm yumoşlar kaç mm olmuş çok merak ediorumm kürtajdan sonra bi sorun oluşmuş mu yapışıklık olmuş mu yarın belli olucak hepsi
nasılsınız bu arada hayırlı ramazanlar diliorum bolluk ve bereket içinde geçer inşalahhh
offff hem kırmızılr, hem astımımmm , hemde koltuk altımda beze hepsi üstüste geldii nefes almakta zorluk çekiorum yaw :) yarın gidicem bi doktora bakalım
Senin düsügündemi var canim gecmis olsun Allah bi daha göstermesin insallah umarim hic bi problem cikmaz endise etme hayirlisi olsun ALLAH büyük
nasılsınız bu arada hayırlı ramazanlar diliorum bolluk ve bereket içinde geçer inşalahhh
offff hem kırmızılr, hem astımımmm , hemde koltuk altımda beze hepsi üstüste geldii nefes almakta zorluk çekiorum yaw :) yarın gidicem bi doktora bakalım
3 aylıkken bebeğimin kalbi durdu canımmallahım bidaha aynı acıyı yaşatmasın
üzüldüm canim insallah bi daha yasamassin herseyde bi hayir vardir derler bundan sonrasi iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?