hoş geldin öncelikle adım Rahizali. ve ben msj yazma sayfasını bulamıyorum ancak KONUYA CEVAP VER yerini buldum ve yadımcı olurmusunuz sizlerle dertleşmek isterim.yoksa burdan mı bilemiyorum teşekkürler
benim cilt altında canım 10 gün önce felaket çıkmıştı birinde 5 tane birinde 6 tane böle ceviz gibilerdi ateş yaptı acıması çok vardı ilaçla düzelmişti ilaç bitti 5 gün sürdü sürmedi ikinciye birden çıktı ama bunlar acımıo bende endişeleniorum tekrar antibiyotiğe basşladım doktora daha gitmedim ilk önce astımı halledeyimde çok sıkışıorum :)iyidir tatlım sanada hayırlı ramazanlar
oyyy yavrum kıyamam yaa allah şifalar versin
benm eşimin koltuk altındada bezeler çıktı ben gibi yaktırmıştı onları
sennde öyle birşey mi tatlım
3 aylıkken bebeğimin kalbi durdu canımmallahım bidaha aynı acıyı yaşatmasın
3 aylıkken bebeğimin kalbi durdu canımmallahım bidaha aynı acıyı yaşatmasın
daha önce böyle olmaması şüpelendirdi kız belki geç yumurtlama falan olmuşturr hadi hayırlısı ilaç falan kullandıysan oda yapıo tatlım geçiktirme
gitti bi aylık çalışmalarımız boşabu sabah hastalandım
ama onumuzdeki maçlara bakcaz artıkdurmak yok yola devam gene
günaydin tüm kader arkadaşlarıma iyi günler olsun
Önümüzdeki maçlara bakalım bencede antremana devam:)
Önümüzdeki maçlara bakalım bencede antremana devam:)
aynen canım ALLAHtan ümit kesilmez diyorum
5 gün sonra yeniden yeşil sahalara döncem inşallah(eşim gibi konuştum ee körle yatan şaşı kalkar misali
Ben gun döndüm niyetliyim iftardan sonra başlıcam :):):)
oh oh süfer hadi hayırlısıinşallah bu sefer top ağlarla buluşur ve gol olur diyor ve bir daha eşim maç izlerken dinlemiiceme söz veriyorum
kızlar size bi iyi bide kötü haberim var bugün doktora gittim
dün akşam yumurtlamam olmuş bu güzel dün akşam ilişkimiz oldu
kötü olan ise rahim ağzımda yara oluşmuş
duyunca kafamdan aşağı kaynar su döküldü sanki
aklıma kötü kötü şeyler gelio rahim ağzı kanseri gibi
allahım sen koru beniiiii
güzell ya maç bende izlerim :):):)
çok geçmiş olsun canım ya sıkma canını kötüye yorma kötü olur yara mantar olmuştur kesin ilaçla geçer takma kafanı her şey güzel olcak bak gör
dizi izletmiyo benımki bende mecburen izliyom oycam bigun eşimi ama lazım bana şu aralar
CANIM ALLAH ACINI HAFİFLETSİN İNŞALLAH BU MÜBAREK GÜNLERİN HATIRINA .psikolojini bozma kıs bi dahaki hamişliğin daha hayırlı olur inş. bizede burdan müjdelersin.umarım yanlış bi şey yazmamışımdır.yoksa özür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?