Vala kanımca yumurtalama belirtisi olabilir kist belirtisi olabilir bebis mi bekliyosun:)
Canım reglime dha 7 gun var belim kasıklarım ve sag boşluguma bir agrı oluyor hergun ..kasıklarıma igne gbi saplanmslar var ndnki
Takvımıme gore 29nda yumurtlama oldu ve ben 27 ve 30 nda denedık. . Ayy kıstmıı ndn oyle dusundunkiiiiVala kanımca yumurtalama belirtisi olabilir kist belirtisi olabilir bebis mi bekliyosun
Seni korkutmak gibi olmasın tabi bi aralar aynı ağrılar bende de olmuştu doktora gittigimde kist olmuş demişti ve bu ağrıların sebebi kisten olmuştur demişti ondan tabi sende farklı bişeyde olabilirTakvımıme gore 29nda yumurtlama oldu ve ben 27 ve 30 nda denedık. . Ayy kıstmıı ndn oyle dusundunkiiii
Goguslerde agrıda varmıydı peki sendeSeni korkutmak gibi olmasın tabi bi aralar aynı ağrılar bende de olmuştu doktora gittigimde kist olmuş demişti ve bu ağrıların sebebi kisten olmuştur demişti ondan tabi sende farklı bişeyde olabilir
Yok ama şişlik hissi vardı canmGoguslerde agrıda varmıydı peki sende
İlk defa boyle oldu cunku hamilrlik belirtileri arasında varmış Of kafam karıstıYok ama şişlik hissi vardı canm
Sen benim dediklerimi kafana takma okadar evet gebelik belirtileri de olablilirİlk defa boyle oldu cunku hamilrlik belirtileri arasında varmış Of kafam karıstı
en yakın arkadaşımda aynı belirtiler vardı hamile olduğunu öğrendik dün ama günü de geçmişti.:)
Canım reglime dha 7 gun var belim kasıklarım ve sag boşluguma bir agrı oluyor hergun ..kasıklarıma igne gbi saplanmslar var ndnki
Ayy gaz sancım da var benimde bişey sorcam B6 kasık agrısı dedıgınız karından Afedersin taa vajınanın içine kdr olan agrımı. . Bıçak saplanıyor sankien yakın arkadaşımda aynı belirtiler vardı hamile olduğunu öğrendik dün ama günü de geçmişti.
bende de aynı belirtiler var birkaç gündür, gaz sancısı gibi hiç bilmediğim bir ağrı da başladı batıyor gibi 4 gün var adet olmama ama bugün hafif bi kan geldi.. sanırım adet olacağım.olmasam diye dua ediyorum resmen
evet aynen bir de sağ kasığım çok ağrıyor. bugün de çok halsizim, ama silerken leke geldi yine. ay bilemedim 10 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. saçma sapan heveslenmek istemiyorum daAyy gaz sancım da var benimde bişey sorcam B6 kasık agrısı dedıgınız karından Afedersin taa vajınanın içine kdr olan agrımı. . Bıçak saplanıyor sanki
ay sağ değil sol kasığım ağrıyorevet aynen bir de sağ kasığım çok ağrıyor. bugün de çok halsizim, ama silerken leke geldi yine. ay bilemedim 10 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. saçma sapan heveslenmek istemiyorum da
Benım sagdan belime ve bacakları dgru inen bır kasılma agrısı ay bilemedim regl sancısınsda benziyor :) senin ne zmn dır boyleevet aynen bir de sağ kasığım çok ağrıyor. bugün de çok halsizim, ama silerken leke geldi yine. ay bilemedim 10 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. saçma sapan heveslenmek istemiyorum da
2-3 gün oldu..ama az önce biraz daha fazla leke kan benzeri bişi geldi. Umudu keseyim ben galibaBenım sagdan belime ve bacakları dgru inen bır kasılma agrısı ay bilemedim regl sancısınsda benziyor :) senin ne zmn dır boyle
Ne zmn dır denıyorsun canım sıkma canını yahu hmn olacak dıye birsey yok2-3 gün oldu..ama az önce biraz daha fazla leke kan benzeri bişi geldi. Umudu keseyim ben galiba(
3 ay oldu diyebiliriz aslında.. 3 yıl yasmin kullandım acaba onun için geç olabilir miNe zmn dır denıyorsun canım sıkma canını yahu hmn olacak dıye birsey yok
Ooo cok yenı canım olur mutlaka benım dha ilk denemem seni anlayabiliyrm ben bile stres oldum ancak sabredıcez sabrın sonu Selamet ..3 ay oldu diyebiliriz aslında.. 3 yıl yasmin kullandım acaba onun için geç olabilir mibırakalı 5-6 ay olmuştur.
Korunduysan yanı hapla fln o zmn gec olabiliyor kuzenim de bıraktı ve cok bekledi olmadı hmn 5 ay ugrasti suan 8 aylık hamile3 ay oldu diyebiliriz aslında.. 3 yıl yasmin kullandım acaba onun için geç olabilir mibırakalı 5-6 ay olmuştur.
Belki de bemim de öyle olabilir...bu ay niyeyse daha bi çok düşünür oldum halbuki rahattım ne güzelKorunduysan yanı hapla fln o zmn gec olabiliyor kuzenim de bıraktı ve cok bekledi olmadı hmn 5 ay ugrasti suan 8 aylık hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?