hamile kalmaya çalışanlar buyrun burda derleşelim

Takvımıme gore 29nda yumurtlama oldu ve ben 27 ve 30 nda denedık. . Ayy kıstmıı ndn oyle dusundunkiiii
Seni korkutmak gibi olmasın tabi bi aralar aynı ağrılar bende de olmuştu doktora gittigimde kist olmuş demişti ve bu ağrıların sebebi kisten olmuştur demişti ondan tabi sende farklı bişeyde olabilir

Seni korkutmak gibi olmasın tabi bi aralar aynı ağrılar bende de olmuştu doktora gittigimde kist olmuş demişti ve bu ağrıların sebebi kisten olmuştur demişti ondan tabi sende farklı bişeyde olabilir
Goguslerde agrıda varmıydı peki sende

:)
Canım reglime dha 7 gun var belim kasıklarım ve sag boşluguma bir agrı oluyor hergun ..kasıklarıma igne gbi saplanmslar var ndnki
en yakın arkadaşımda aynı belirtiler vardı hamile olduğunu öğrendik dün ama günü de geçmişti.
bende de aynı belirtiler var birkaç gündür, gaz sancısı gibi hiç bilmediğim bir ağrı da başladı batıyor gibi 4 gün var adet olmama ama bugün hafif bi kan geldi.. sanırım adet olacağım. olmasam diye dua ediyorum resmen

Ayy gaz sancım da var benimde bişey sorcam B6 kasık agrısı dedıgınız karından Afedersin taa vajınanın içine kdr olan agrımı. . Bıçak saplanıyor sanki

Ayy gaz sancım da var benimde bişey sorcam B6 kasık agrısı dedıgınız karından Afedersin taa vajınanın içine kdr olan agrımı. . Bıçak saplanıyor sanki
evet aynen bir de sağ kasığım çok ağrıyor. bugün de çok halsizim, ama silerken leke geldi yine. ay bilemedim 10 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. saçma sapan heveslenmek istemiyorum da

evet aynen bir de sağ kasığım çok ağrıyor. bugün de çok halsizim, ama silerken leke geldi yine. ay bilemedim 10 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. saçma sapan heveslenmek istemiyorum da
Benım sagdan belime ve bacakları dgru inen bır kasılma agrısı ay bilemedim regl sancısınsda benziyor :) senin ne zmn dır boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…