ben varımm :) 1 yıl oldu evleneli artık bebiş istiyoruz inşallah olur hayırlısıyla çok bekletmedenKimseler varmıı
Merhaba, yumurtlama günü takibi bir avantaj tabiki,eger adetlerin düzenli ise adet döngünden 14 gün çıkarıyorsun yumurtlama günün teorik olarak çıkıyor. Yumurtlama gününü ateş ölçme yöntemi ilede takip edebilirsin yada eczaneden alacagın ovulasyon kitleri ilede. umarım istediğin zamanda hamile kalabilirsin:)Hanımları Merhaba hamile kalabilmek için sedaece yumurtlama gunlerını mi takıp etmek gerekiyor? Ve de o donem hergun deneme yapılmalı
Merhaba, yumurtlama gününde ateşin yükselir ve adet oluncaya kadar devamlı yüksek kalır. eger hamileliğin var ise vucut ısın doğuma kadar yüksektir. tabiki bu ykselme öyle aşırı değildir. Ateş ölçme yöntemi ile tahmini yumurtlama gününden 3-4 gün önce ölçmeye başlarsın yumurtlama gününde 0,5-0,8 derece arası artışın olur gerçi her bünyeninki farklı artış olur. benim mesela 0,4 derece artar:)Selam kızlar, kafam karışık aydınlatılmaya ihtiyacım var
Benim her ay adetten 10-15 gün önce leke gelir. Birçok doktora gittim ama sebep bulunamadı. Muhtemelen yumurtlama belirtisi. Bunu düşünerek değerlendirdik. 2 gün önce lekelenmem oldu bugün de vucut ısımın çok yüksek olduğunu hissediyorum.henüz sabah çok erken ve işe gidiyorum dolayısıyla akşama çalışacağız. Şimdi sorum şu, sizce yumurtlama bugün mü oluyodur? Yani yumurtlamadan öncr mi leke geliyor? Böyle bir durumnyaşayıp hamile kalan var mı?
Ay çok uzun yazdım ama napim
Adete kadar devam eder ama yumurtlamam devam etmez dimi? Ya bu deneme işleri çok sıkıcıMerhaba, yumurtlama gününde ateşin yükselir ve adet oluncaya kadar devamlı yüksek kalır. eger hamileliğin var ise vucut ısın doğuma kadar yüksektir. tabiki bu ykselme öyle aşırı değildir. Ateş ölçme yöntemi ile tahmini yumurtlama gününden 3-4 gün önce ölçmeye başlarsın yumurtlama gününde 0,5-0,8 derece arası artışın olur gerçi her bünyeninki farklı artış olur. benim mesela 0,4 derece artar:)
Doktora gittimiz mi?Ya bende 1.5 yıllık evliyim evlendigim ilk ay korundum.sonra her adet bitimi ve yumurtlama gününde ilişkiye gördüm. ÇOCUĞUM OLMUYOR.napmam lazım yardım edin ..
Gittim kist var dediler o kadar başka da bişey demediler bu ay bile 2 kere regl gördüm. .Doktora gittimiz mi?
merhaba,Adete kadar devam eder ama yumurtlamam devam etmez dimi? Ya bu deneme işleri çok sıkıcı(
Dimi ben de öyle biliyorum :) adet düzensizliğin için tedavi verdiler mi peki?merhaba,
hayır yumurtlama genelde normal süreç geçirenlerde 1 defa olur 12-24 saat kalır. döllenme olmadığında adet siklusun başlar.
Normal de olabilir ama sanki bi dr gitseniz aklınızda şüpe kalmaz:)merabalaarr
14 şubat 2015 te evlendim hiç korunmadık ama henüz bende gelen giden yok kızlar bi tuhaflık varmı
acaba yoksa herşey yolundamı
dr gittim zaten genel kontrol için gerçi sadece alttan muayne etti bi sıkıntı yok sigarayı bırak folikasit kullan falan dedi şimdi bu ayda bi geçsin bakalım tekrar gidicem ama ne biliym bakıyorum etrafıma yeni evlenip hemen çocuk sahibi olan okadar çok insan varki şaşırıyorum yani :)Normal de olabilir ama sanki bi dr gitseniz aklınızda şüpe kalmaz:)
merhaba tekrardanDimi ben de öyle biliyorum :) adet düzensizliğin için tedavi verdiler mi peki?
merabalaarr
14 şubat 2015 te evlendim hiç korunmadık ama henüz bende gelen giden yok kızlar bi tuhaflık varmı
Evet ya insan biraz gıcık olmuyor değil :))dr gittim zaten genel kontrol için gerçi sadece alttan muayne etti bi sıkıntı yok sigarayı bırak folikasit kullan falan dedi şimdi bu ayda bi geçsin bakalım tekrar gidicem ama ne biliym bakıyorum etrafıma yeni evlenip hemen çocuk sahibi olan okadar çok insan varki şaşırıyorum yani :)
teşekkürler
:)
Ne sormustun kaçırdım ben:)Kimse bna cvp vermiyor
:)Ne sormustun kaçırdım ben:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?