hamile kalmaya korkuyorum

belki oğlunuz olacak,
zaten kızınız olsa bile 17-18 sene sonra kıl tüy derdi kalacağını sanmıyorum teknoloji nasıl ilerliyor.
siz de hamilelikte ağda vs devam edersiniz.
ayrıca bunca zaman eşinizden nasıl saklayabildiniz bu durumu bilemedim. adam hiç mi görmedi tüyleri çıkma aşamasında falan

Ay nasil denir ki böyle bir şey. Kocacığım ben maymundan evrimleşme aşamasını tamamlayamamışım çocuklarımız da öyle olacak haberin olsun mu
Haha tabiki öyle değil böyle bir rahatsızlığım var diye açıklarsınız. Çocuğa geçme kısmını bilemezsiniz bilemeyiz. Sadece tepkisini görün

Dediğim gibi senelerdir iğneli yaptırdığım için şu an çok azlar. Normal bir insanda bitmesi lazım ama sorun olduğu için tek tük çenemde göğsümde atar siyah siyah hala ama 2 ayda bir toplattırırım hepsini o yüzden fark etmedi şimdiye kadar. Omzumda sırtımda falan da ince siyah tüyler var çok beyaz tenli olduğum için belli olan ama onları da sık sık sarartıyorum şimdi hamile kalırsam iğneliye gidemeyeceğim için hem de hormonlardan dolayı çok çıkıcak işte o zaman farkeder. Ağda yaparsam da senelerdir verdiğim emek, çektiğim acı, döktüğüm servet başa dönecek. Kendimi atasım var camdan

Hastalik olsa cikar hormonlarima bakildi diyorsun irsilik var sadece bence doktoruna muane ol kadin dogum uzmanina onlar bir cok test yapio anlarlar birde genetik teati var onu yaptir istersen

o zaman hiç umursamayıp hamilelik boyunca salacaksınız,
valla zaten hamilelikte insanın tipi o kadar kayıyor ki kıla tüye kadar oooo neler oluyor, yine de içiniz rahat etmeyecekse eşinize söylersiniz.

Hastalik olsa cikar hormonlarima bakildi diyorsun irsilik var sadece bence doktoruna muane ol kadin dogum uzmanina onlar bir cok test yapio anlarlar birde genetik teati var onu yaptir istersen
bir sürü test yaptırdım zaten senelerdir. idiyopatik hirsutizm olarak geçiyor ve evet hastalık

Bence cok takma lazer dedigin kaci kac para artik eskisi gibi pahali degil tekrar yaptirirsin kampanyalar var tum vucut diode 1500 yaptiryorum bitme garanitili lazerin agrisi tabi var ama bebisè deger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…