- 13 Haziran 2017
- 21
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi fatmagul24
-
öncelikle cevabınız için çok teşekkürler. lazer bende hiçbir işe yaramadı bikini bölgesinde azalma dahi olmadı siz düşünün. iğnelinin faydasını gördüm ama sürekli yenileri çıkıyor 9 ay boyunca ne yaparım hem en kılsızı bile hormonlardan dolayı tüylenme yaşıyor hamilelikte.hem bir de şöyle bir şey var acaba kızım böyle doğmak ister mı. ben zamanında o kadar zorlandım ki kaç kere keşke doğurmasaydın beni dite kavga ettim annemle. iğnelinin acısını bilen bilir. ay bilmiyorum çok kötüyümAnnenle babanın ilişkisinin bu yüzden olumsuz etkilendiğini düşündüğün için endişelenmekte haklısın fakat şu an o zamanlar gibi değil lazeri iğneli epilasyonu herşeyi ile daha geniş çözümler var ki zaten faydasını görmüşsün hamilelik veya sonrasında oluşursa yine aynı çözümü uygularsın bence evlat dünyadaki enn güzel şey
Hormonal değil eminsiniz değil mi? Bir de belki oğlunuz olacak. Onu bilemezsiniz ki.öncelikle cevabınız için çok teşekkürler. lazer bende hiçbir işe yaramadı bikini bölgesinde azalma dahi olmadı siz düşünün. iğnelinin faydasını gördüm ama sürekli yenileri çıkıyor 9 ay boyunca ne yaparım hem en kıldığı bile hormonlardan dolayı tüylenme yaşıyor hamilelikte.hem bir de şöyle bir şey var acaba kızım böyle doğmak ister mı. ben zamanında o kadar zorlandım ki kaç kere keşke doğurmasaydın beni dite kavga ettim annemle. iğnelinin acısını bilen bilir. ay bilmiyorum çok kötüyüm
Benim kıllanma azaldı hamileliğimde. Ne olacağını bilemezsin belki azalır ki tek sorun bu değil hiç böyle sorunu olmayan da çatlak kilo vs gibi sorunlar yaşayabiliyor ama telafisi var hepsininöncelikle cevabınız için çok teşekkürler. lazer bende hiçbir işe yaramadı bikini bölgesinde azalma dahi olmadı siz düşünün. iğnelinin faydasını gördüm ama sürekli yenileri çıkıyor 9 ay boyunca ne yaparım hem en kılsızı bile hormonlardan dolayı tüylenme yaşıyor hamilelikte.hem bir de şöyle bir şey var acaba kızım böyle doğmak ister mı. ben zamanında o kadar zorlandım ki kaç kere keşke doğurmasaydın beni dite kavga ettim annemle. iğnelinin acısını bilen bilir. ay bilmiyorum çok kötüyüm
evet pcos bile değil. kaç endokrin doktoruna gittim. böbreküstü bezleri bile normal. sebebi bilinmiyorHormonal değil eminsiniz değil mi? Bir de belki oğlunuz olacak. Onu bilemezsiniz ki.
Çok sıkıntılı. Lazer en etkilisi yoksa artık bir ağda. Aklıma geldikçe yapacaksın.evet pcos bile değil. kaç endokrin doktoruna gittim. böbreküstü bezleri bile normal. sebebi bilinmiyoroğlum olsa da hamilelik süresince ve sonrasında çıkacak olan kıllardan korkuyorum.
aynı hastalığı annemden aldığım için nasıl kıllanacağımı biliyorum benBenim kıllanma azaldı hamileliğimde. Ne olacağını bilemezsin belki azalır ki tek sorun bu değil hiç böyle sorunu olmayan da çatlak kilo vs gibi sorunlar yaşayabiliyor ama telafisi var hepsinin
sırtta olan kalınların hamilelikten sonra çıktığını biliyorum. evet baktırdımbence takıntı haline getirdiğiniz için annenizle babanızın ilişkisini buna bağlıyorsunuz babanız annenizden uzak dursaydı siz nasıl dünyaya gelmişsiniz
hormonlarınıza baktırdınız mı?
ya da doktora gittiniz mi ?
sırtta olan kalınların hamilelikten sonra çıktığını biliyorum. evet baktırdım
lisedeki en yakın arkadaşlarım İstanbul'daki endokrin doktorları ve epilasyoncu ablalardı öyle söliyim ben sizealtta yatan bir neden kesinlikle olmalı ya eğer hamilelikten sonra çıktıysa hormonal olma olasılığı yüksek bence
gerçekten bilmiyorum ki. ama ben kullandım hayıt tohumu, soğan suyu, name, maydanoz, aslan bilmemnesi falan tabi sonra göğsümde iyi huylu kistler olduğunu öğrendiğim için bırakmak zorunda kaldım doğum kontrol hapı bile yasak.Cidden bi sorun gibi bu evet.
Keske bi caresini sip diye soylesekte bu dertten kurtarsak.
Bilemedimki.
Uzuldum ayrica. Benim basima gelse bende tam ayni sebeplerden oturu korkardim.
Anneannenden felan bahsettin.
Bu baya gobekten gobege gecmis.
Peki hic caresi aranmamismi? Hani en azindan bi koca kari ilaclari frlan.
gerçekten bilmiyorum ki. ama ben kullandım hayıt tohumu, soğan suyu, name, maydanoz, aslan bilmemnesi falan tabi sonra göğsümde iyi huylu kistler olduğunu öğrendiğim için bırakmak zorunda kaldım doğum kontrol hapı bile yasak.
zaten çok uzun süre kullanamadım ama o dönemde tüyler daha geç çıkıyordu ama bıraktıpım ay deli gibi fışkırmışlardı geriDogum kontrol hapi cogu kiside tuylenmeyi azaltir. Peki boyle bisey farkettinizmi killanirken?
Peki bi epilasyon uygulamasi kac gun gidiyor?
hormonal değil, pcos değil, doktora da gittim. konuda belirtmiştim ama gözünüzdrn kaçmış sanırımBoyle kil tuy sorununuz oldugunuzda bi doktora gittiniz mi bilmiyorum ,
Muhtemelen hormonal bir durumdur belkide polikistik overiniz vardir ,
Muayenenizi olun hamile kalin ertelemeyin ,herseyin tedavisi var ,
Bende cok cektim ,zamaninda
cildiyr, kadın doğum, endokrinoloji hepsine gittim başka hangi branşa gidebilirim ki?Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Endişelenme lütfen.
Mutlaka bu sorununun bir nedeni vardır; muhtemelen hormonlar ile ilgili.
Umutsuzluğa kapılmayın, bir nedeni ve tedavisi vardır mutlaka.
Artık herşeyin çaresi var. En son ne zaman bunun için hastaneye gittiniz bilmiyorum ama tekrar bir daha gidin ve endişelerinizle birlikte sorununuzu anlatın. Normal tahlillerde çıkmayabilir ya da önemsememiş olabilirler. Farklı farklı branş doktorlarına gidin her yönden araştırılsın. Bir üniversite hastanesine ya da kapsamlı bir özel hastaneye gidin. Şimdi kalıtsal hastalıklar içinde çok yönlü ve çeşitli tedavi yöntemleri var artık. En azından bu soruna yönelik çocuğunuz için önlem alınabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?