• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayacakmışım gibi hissediyorum

O senin dediğin konuyu içeriği okumuştum o kişide beta 10 falan çıkmıştı hatta sürtünme yolu ile olmuştu vs vs demişti ama benim tek farkım 2 farklı tarihte betam <2,00 neyse çok vesvese yapıp bu konu ile alakalı olmamak lazım 😂
Evet işte olunca çıkıyor bak senin yok ki çikmiyor 😄

Sizin olayınızı tam anlamayamadm ama Hamilelikten şüpheniz varsa kan vermek dışında diğer bir alternatif yolu , bir kadın doğum doktoruna ultrasonla baktırmak olur. Zatwn Hamilelik varsa kese gözükür
Bir diğer tuhaf yanı hamilelik söz konusu olsa 3 ay adet görmemiş olurdum neyse kusuruma bakmayın biraz saçmaladım hakkınızı helal edin iyi ki varsınız hepiniz ve dilerim Allah tüm isteyenleri evlat sahibi yapar, kucağını boş bırakmaz. Aminn

Kızlar benim durumumla ilgili de konuşurmusunuz
Ya konuşalım da önceki konuna da yazmıştım ben. 19 yaşına girmedim, 1.5 yıllık evliyim dedin, orada koptum. Kaç yaşında nasıl evlendin sen? Çocuğun olur kafana takma çok gençsin hatta biraz daha büyüsen de öyle yapsan ne güzel olur.

Evet neyse bu da artık bi gülme sebebimiz olsun napalım siz gülün benim saçmalıklarıma 😃😂
Yok canım, takıntı çok zor bir şey bilirim çok takıntılı zamanlardan geçtim OKB tanısı bile aldım. İlerde sen kendine gülersin o zaman hep beraber güleriz 😄

Ya konuşalım da önceki konuna da yazmıştım ben. 19 yaşına girmedim, 1.5 yıllık evliyim dedin, orada koptum. Kaç yaşında nasıl evlendin sen? Çocuğun olur kafana takma çok gençsin hatta biraz daha büyüsen de öyle yapsan ne güzel olur.
Ya ben çok takıntı haline getirdim aslında istemiyordum ama kist çıktı ondan sonra çok korktum takıntı haline getiridö her adet olduğumda sanki dünyam başıma yıkılıyor sanki gelecek yıllarda anne olamicakmışım gibi hissediyorum çevremdeki herkes teker teker hamile kalıyo

Yok canım, takıntı çok zor bir şey bilirim çok takıntılı zamanlardan geçtim OKB tanısı bile aldım. İlerde sen kendine gülersin o zaman hep beraber güleriz 😄
Şuanda gülüyorum sen bakma benim halime Allah razı olsun senden de 🙂

Ya ben çok takıntı haline getirdim aslında istemiyordum ama kist çıktı ondan sonra çok korktum takıntı haline getiridö her adet olduğumda sanki dünyam başıma yıkılıyor sanki gelecek yıllarda anne olamicakmışım gibi hissediyorum çevremdeki herkes teker teker hamile kalıyo
Ve üstüne sanırım çevrendeki insanlardan baskı görüyorsun gibi hissettim, doğru mu?

Canım benim öncelikle ciddi anlamda çok gençsin. O dediğin kist sanki gitmişti diye hatırlıyorum herkeste olabiliyor, 18 yaşında bende de gördü doktor kendiliğinden gider dedi gitti 26 yaşındayım şimdi hamileyim. Sen 19sun biyolojik olarak da doğurgansın gayet yani, 1 yıl olmaması normal. Henüz 4 aydır deniyorsun.

Hepsini kenara koyalım, tekrar diyorum çok çok gençsin. Evlenmişsin olmuş bir kere ama şunu düşünmeni istiyorum, sırf etraf çocuk bekliyor herkes hamile diye mi istiyorsun yoksa cidden anne olmaya hazır mısın?

Baskı değilde herkes sanki bend evir problem varmış gibi bakıyor hep çocuğun yok mu diye soruyorlar
Çoğu insanın yaptığı bir durum her şeyi kadında varmış gibi görmeler ben sana takma dicem ama sen yine de takacaksın biliyorum o yüzden herşeyi bence oluruna bırak ve yaşın şuan geç doktora da gitmişsin sana olumsuz bir şey söylememiş ve insanların ne söylediğine aldırış etme herkes kadında sorun varmış gibi konuşur erkek tarafını konuşan çok olmaz

Baskı değilde herkes sanki bend evir problem varmış gibi bakıyor hep çocuğun yok mu diye soruyorlar
Ay etrafındakiler de hayret bir şey. 19 yaşında gencecik kız ya herkes kaç yaşında doğuruyor ki etrafında?

Canım benim öncelikle ciddi anlamda çok gençsin. O dediğin kist sanki gitmişti diye hatırlıyorum herkeste olabiliyor, 18 yaşında bende de gördü doktor kendiliğinden gider dedi gitti 26 yaşındayım şimdi hamileyim. Sen 19sun biyolojik olarak da doğurgansın gayet yani, 1 yıl olmaması normal. Henüz 4 aydır deniyorsun.

Hepsini kenara koyalım, tekrar diyorum çok çok gençsin. Evlenmişsin olmuş bir kere ama şunu düşünmeni istiyorum, sırf etraf çocuk bekliyor herkes hamile diye mi istiyorsun yoksa cidden anne olmaya hazır mısın?
Evet valla çok doğru yazmışsın asıl mesele en sondaki soru herkes baskı yaptığı için mi, yoksa sende istiyor musun bence bunu bir düşünmek lazım

Evet kist gitti zaten doktor önemli bişey değil dedi ama gerçekten anne olmak istiyorum bide ilk denemde çok önemsemedik ikinci deneme olmadı şuan adetimi bekliyorum baklaım Pik gününü kaçırmıştım

Evet kist gitti zaten doktor önemli bişey değil dedi ama gerçekten anne olmak istiyorum bide ilk denemde çok önemsemedik ikinci deneme olmadı şuan adetimi bekliyorum baklaım Pik gününü kaçırmıştım
Rabb’im gönlündeki neyse sana onu versin, stres yapma etrafındaki insanların ne düşündüğünü de önemseme. Olursa senin çocuğun olucak, etrafındaki x kişilerin değil. ama bence benim görüşümce çok acele ediyorsun şuan olduğun durum evliliğin ilk güzel zamanları eşinle gez dolaş ve zamanını bekle derim ben bence

Back
X