- 5 Aralık 2016
- 239
- 89
- 28
- 31
- Konu Sahibi karamelizeee
-
pko mu vardıbende hemen ilk denemede oldu. bu gercekten şans
pozisyondan yana sıkıntım yokBenim toplam 4 gebeliğim var
1 tanesi tüp bebek o doğdu .
Sonradan çok cabuk hamile kaldım , tek ilişkiyle.3 kere.
O sebeble banada şu ilginc geliyor yahu nasıl hamile kalıp hemen cat cat doguruyorlar , ben malum doguramadıgım için sankı uzayda tatıle gıtmek gıbı gelıyor oyle uzak , oyle buyuleyıcı
Ayakları havaya dıkleyenler duydum, yatakta kocası bacaklardan dalgalandıranlar duydum
doktor tedaviye baslayalım dedi 1 ay once. ama tedavi süreci suan beni yoracak gbii geldiKlomen kullananlar vardı sanki yanlış hatırlamıyorsam. Doktor ilaç vermedi mi
vallahi bende şoktayım benden 1 ay önce evlenen arkadasım dogurdu 6 ay kınası yaptıBen de bu olaya mucize hatta doğa üstü olarak bakanlardanım. 1 33.hafta ölü doğumla sonlanan gebelik, sonrasında da kalınamayan bir hamilelik. Evet cevapları bekliyorum merakla ben de. Nassı oluyo o iş ööle şıp diye
zaten stresten olmuyormus cogu kişinin. ilişkye baslarken cocuk icin basladıkları icin.. bende öyle bir sıkıntı yok aklımdan gecirmiyorum zaten olaylar kendinden gelişiyor hopp saat 10da yatakta olalım cocu yapcaz falan yokBence olay kafada bitiyor. Ben hiç bir zaman bebek istemedim hamile kaldığımı öğrenene kadar. ondada bir yada iki kez hamile kalabilecek şekilde ilişkim olmuştu hamile kalınca inanamadım ve evet ben demek ki kolay hamile kalıyormuşum dedim. Allaha şükür bir kızım var ama sonra hiç beklemediğim halde yine hamile kaldım. Nasıl kaldığımı hala anlamıyorum. Sonra kalbi durdu zavallı bebeğimin. İlk bebeğimde de 29 haftaya kadar bir sıkıntı yokken bir anda tansiyon çıktı ve 4 gün içindede doğdu.... 2 aya yakın yenidoğan yoğun bakımda kaldı... Bilmiyorum demekki rahmin yapısıyla alakalı bir şey.. Şimdi hep diken üstündeyim ya hamile kalırsam diye. Herkesin imtihanı farklı
o başlayalım tedaviye diyor ama işte bebim kafam karıstı zorlu bi süreç.. yumurta takibi.. bide olmazsa tutmazsa cok üzülürümTabi ki sağlık problemleri olabilir. Gerekli testleri yaptırmak gerek. Eşiniz de elini taşın altına koysun.
bende stres yok hele ilişkideyken hiç yokİşin sırrı stres yapmamak. Ben 9 ay stres yaptım olmadı aman dedim ne olacaksa olsun olmazsa annesiz bir çocuğa annelik yaparım. O ay hamile kaldım.
yatacaksın canım ayaklarını dikerekSelam kızlar,
Bende 8 aylık evliyim ve bebek istiyoruz. son 2 aydır bu iş için resmen savaş veriyoruz . Ama tık yok. Dr a da gittik her şey normal .
Bizim düğüne yakın tarihlerde düğünü olanlar hep gebe ya da doğurdu
Balayısının ilk günü hamile kalanlar var onlara ayrıyeten şokum
Ya çok cahiliz ya da bilemediğim bir porblem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?