hamile kalmayı nasıl başarıyorsunuz??

karamelizeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2016
239
89
28
31
ay kızlar iyiki aranızdayım..iyiki üye olmuşum dünden beri açmadıgım konu kalmadı ne cok sorunum ihtiyacım varmıs
şimdi ki sorum;
9 aydır bebek istiyoruz ve ben pkoluyum..
doktora gittim yumurta geliştiricilere başlayalım suan gençsin her ilerleyen yaş dogurmanı azaltır dedi. yani hemen baslamak istedi. benim kafam karıştı çalıştıgım içinde yumurta tedavisi beni ve iş hayatımı yorabilir. 15 gün yatacakmışım sonra yeniden yat falan... alışkın değilim yatmalara doğal yolla bitkisel kürlerle gebelik yöntemleri var mı a dostlar.. suan yumurtlama dönemimdeyim yani adetten 14 gün sayınca.. gerçi bizim pkoluların yumurtlama günleri pek belli olmuyor
soğan kürüne başlamak için geç kaldım galiba adet bitiminde baslanıyor. adetim biteli 1,5 hafta oldu. peki birde böğürtlen kökü varmış o nasıl bişey? aldım 5liralık biraz ama nasıl kullanacagımı arastırdım kafam pek sarmadı. varsa bildiginiz kürler vs rica ederim bi yardım

Benim toplam 4 gebeliğim var
1 tanesi tüp bebek o doğdu .

Sonradan çok cabuk hamile kaldım , tek ilişkiyle.3 kere.

O sebeble banada şu ilginc geliyor yahu nasıl hamile kalıp hemen cat cat doguruyorlar , ben malum doguramadıgım için sankı uzayda tatıle gıtmek gıbı gelıyor oyle uzak , oyle buyuleyıcı

Ayakları havaya dıkleyenler duydum, yatakta kocası bacaklardan dalgalandıranlar duydum

Bu pko için hayıt tohumundan kür hazırlanıyordu.
Ama bilgim yok detaylı olarak.

İnşallah gebe kalırsınız, sağlıkla. . .

pozisyondan yana sıkıntım yok sadece gebelik icin yardımcı bi kac öneriye ihtiyacım var sanki bişeyler içsem olacakmış gibi

Ben de bu olaya mucize hatta doğa üstü olarak bakanlardanım. 1 33.hafta ölü doğumla sonlanan gebelik, sonrasında da kalınamayan bir hamilelik. Evet cevapları bekliyorum merakla ben de. Nassı oluyo o iş ööle şıp diye

vallahi bende şoktayım benden 1 ay önce evlenen arkadasım dogurdu 6 ay kınası yaptı her arkadasım ilk ayda pat diye gebe kalıyor çözebilmiş değilim

Aynı şeyleri bende hep düşünüyorum. iki buçuk yıllık evliyim yaklaşık iki yıldır bebek istiyorum. bir kurtajim var, sekiz haftalık kalbi durdu. devamını bekliyorum ama çok zor çok acı. artık psikolojim bozuldu. her sabah aynı dertle uyanmak. benden sonra evlenen herkes hamile veya doğurdu.

Bence olay kafada bitiyor. Ben hiç bir zaman bebek istemedim hamile kaldığımı öğrenene kadar. ondada bir yada iki kez hamile kalabilecek şekilde ilişkim olmuştu hamile kalınca inanamadım ve evet ben demek ki kolay hamile kalıyormuşum dedim. Allaha şükür bir kızım var ama sonra hiç beklemediğim halde yine hamile kaldım. Nasıl kaldığımı hala anlamıyorum. Sonra kalbi durdu zavallı bebeğimin. İlk bebeğimde de 29 haftaya kadar bir sıkıntı yokken bir anda tansiyon çıktı ve 4 gün içindede doğdu.... 2 aya yakın yenidoğan yoğun bakımda kaldı... Bilmiyorum demekki rahmin yapısıyla alakalı bir şey.. Şimdi hep diken üstündeyim ya hamile kalırsam diye. Herkesin imtihanı farklı

İşin sırrı stres yapmamak. Ben 9 ay stres yaptım olmadı aman dedim ne olacaksa olsun olmazsa annesiz bir çocuğa annelik yaparım. O ay hamile kaldım.

Tabi ki sağlık problemleri olabilir. Gerekli testleri yaptırmak gerek. Eşiniz de elini taşın altına koysun.

zaten stresten olmuyormus cogu kişinin. ilişkye baslarken cocuk icin basladıkları icin.. bende öyle bir sıkıntı yok aklımdan gecirmiyorum zaten olaylar kendinden gelişiyor hopp saat 10da yatakta olalım cocu yapcaz falan yok

Selam kızlar,

Bende 8 aylık evliyim ve bebek istiyoruz . son 2 aydır bu iş için resmen savaş veriyoruz. Ama tık yok. Dr a da gittik her şey normal .

Bizim düğüne yakın tarihlerde düğünü olanlar hep gebe ya da doğurdu

Balayısının ilk günü hamile kalanlar var onlara ayrıyeten şokum

Ya çok cahiliz ya da bilemediğim bir porblem

İşin sırrı stres yapmamak. Ben 9 ay stres yaptım olmadı aman dedim ne olacaksa olsun olmazsa annesiz bir çocuğa annelik yaparım. O ay hamile kaldım.
bende stres yok hele ilişkideyken hiç yok onu düşünerek ilişkye girmiyoruz zaten aklımda olmuyo o an. benimde arkadasımın 6 yıl olmadı stresten hic sorunu yokken

yatacaksın canım ayaklarını dikerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…