hamile kalmayı nasıl başarıyorsunuz??

Evet gerçekten kafaya takmamak lazım benim kilom sağlığım felan şükürler olsun ki iyi birazda stresten kaynaklanıyor buda hormonlara yansıyor tabi

benimkide cok küçük o yuzden amileyat hic gündeme gelmedi.bi de ameliyat yunurtalik rezervine zarar verebiliyor diyorlar sende öyle bi sorun oldu mu? bi de sogan suyu kürü tavsiye ediyorlar ama bana hic etkisi olmadi.
Amelyt olalı 5 ay oldu ve kistim 1.5 cm tekrarladı malesf amelyttan önce her iki yumurtaliklarimda 5.5 ve 6 cm ve yapışıklık lar vardı ameliyattan önce yumurtalık rezervm 4.56 idi. ameliyattan sonra 1.33 oldu 5 ay snra şuan tekrr bakıldı 2.16 olmuş. soğan suyunu da 10 gündür içiyorum devam edicem inş faydası olur

Yumurtlama tedavisinde neden yatıyosun ki anlamadım.4 yıl tedavi gördüm hiç yatmadım hemde çok yoğun bir iş temposuna sahiptim.Pko varsa hemen tedaviye başlamalısın.14. Gün demişsin onu bilemezsin ki pko da yumurta olgunlaşıp çatlamayabilir.Küçük boylarda birçok yumurta olabilir ama döllencek boyuta ulaşmayabilir.Mesela benim sağlık sorunum yoktu fakat adetin 8. Günü yumurtam vardı.Tesadüf doktora gitmiştim rutin kontrol amaçlı.Yumurtan var dedi.Denedik 5 sene gelmeyen bebek geldi:)Yani tedavine başla iş hayatını etkilemez.İlk etapta klomenle başlıyosun.Yumurtan olursa çatlatma iğnesi vuruluyosun sonraki 2 gün ilişki bu kadar:)İnşallah Allah kalbine göre versin:)

ben onu da 2 ay denedim cnm hatta icine maydanoz ve ebegumeci de koydum

tekrarlamasina üzüldüm umarim büyümez. kist büyümeden bence her tedaviyi de dene. klomen aşılama vs. sogan suyunu 2 ay ben denedim bi farklilik olmadi ama yine de tekrar denicem çünkü acaip bi antibiyotik etkisi var sinuzitime filan iyi geldi

Bende de pko var kızlar..
Daha 2 aylık evliyim yazdıklarınızı okuyunca korktum..
Atanmadan çocuk düşünmüyorum ama sonrasında ya sorun olur olmazsa..
Doktora gitsem mi ama tedavi başlatır ya hemen hamile kalırsam ..
Siz ne önerirsiniz ?

Bendede pko var.adetin 2. gunu baslayip 12 gun sabahlari ac karina bal tarcin corek otu karisimindan yiyorum 1 kasik.corek otunu ezerek dislerimle.o benim adetimini duzenledi dolayisiyla yumurtlamami.bide sogan kuru var iste.onumuzdeki donemde bunlari yap canim

Ahahaha koptum ya bende pko var 4 Ayım da hamile kaldım kendiliğinden nasip ve stres yapma stres önemli sogan kuru araştırıp yapabilirsin

Bende öyle düşündüm cnm doktra tekrr tüp bebek yaptırmak istediğimi söyledim ama doktr aşılamayı uygun gördu bu ayda olmazsa tedaviye başlicam hayırlısıyla. hadi ya bende soğan dan umitliydim ama gerçi herkste ise yaramıyor duymuştum sen nasl bi yol izlicen cnm

İnan bu soruyu bende kendime sordum nasıl oluyo da hamile kalıyorlar dedim . Çünkü 2 yil kalamadım bende .
Sonra ramazane ayiydi 2 yil boyunca bacakları dikip sabah duş almıştım . o ay ramazan olduğu için ilişkiden 1 saat snra direk yıkandm . o ay çok koşturmaca geçmisti kafamı koyduğum yerde uyuyordum . Ve o ay hamile kalmıştım çok şükür . Allah herkese nasip etsin insallah

Evlendim 2 ay sonra hamile kaldım . Allah vergisi ilebaşardım. Başlığın çok tuhaf

Bence kaplıcaya gir eşinle... ben 1 sene istedim 2.çocuğumda.. adet olup kaplıcaya gittim ve bi daha adet olmadım

Banada mucize geliyor şimdi tüp bebek yaptırıyorum düzenli adet olup yumurtlamanın her aşamasını hissettiğim halde pko olduğumu söyledi doktorlar ve ben 4 senedir hiç hamile kalamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…