- 10 Ağustos 2016
- 504
- 274
- 18
- 29
- Konu Sahibi karamelizeee
-
Evet gerçekten kafaya takmamak lazım benim kilom sağlığım felan şükürler olsun ki iyi birazda stresten kaynaklanıyor buda hormonlara yansıyor tabiSaracoglunun sitesinden arasirin
Ama o kadar da cok kafaya takarsaniz olmuyor o kesinoluruna birakmak en guzeli
Siz sagliginiza dikkat ediyor musunuz beslenmenize mesela?spor yapiyor musunuz? Fazla kilonuz var mi? Hormonlariniz duzgun calisiyor ku? Bunlari arastirin bence
bende soğan kürüyle hamile kaldim soğan kürü uyguladiktan sora hemen oldu :) 4 aydir uğraşiyordumbende hemen ilk denemede oldu. bu gercekten şans
bebege 6 ay kinasi nedir:) çok saçma geliyor ya:)vallahi bende şoktayım benden 1 ay önce evlenen arkadasım dogurdu 6 ay kınası yaptıher arkadasım ilk ayda pat diye gebe kalıyor çözebilmiş değilim
Amelyt olalı 5 ay oldu ve kistim 1.5 cm tekrarladı malesf amelyttan önce her iki yumurtaliklarimda 5.5 ve 6 cm ve yapışıklık lar vardı ameliyattan önce yumurtalık rezervm 4.56 idi. ameliyattan sonra 1.33 oldu 5 ay snra şuan tekrr bakıldı 2.16 olmuş. soğan suyunu da 10 gündür içiyorum devam edicem inş faydası olurbenimkide cok küçük o yuzden amileyat hic gündeme gelmedi.bi de ameliyat yunurtalik rezervine zarar verebiliyor diyorlar sende öyle bi sorun oldu mu? bi de sogan suyu kürü tavsiye ediyorlar ama bana hic etkisi olmadi.
ben onu da 2 ay denedim cnm hatta icine maydanoz ve ebegumeci de koydumAmeliyat, doktorum hic bana da oyle birsey söylemedi. aksine dogum kontrol hapi verdi ve adetlerini duzenleyelim ilk önce dedi. Daha onceden duzenliydi adetlerim ama bu son zamanlarda cok aralikli oldum hem stres hemde havadan sanirim. inci gibi dizilmisler dedi doktorum.Bir yakinimiz ebe ve sütü kaynatip uzerine oturma gibi biseyin iyi geldigini de soyledi ben denemedim, nimettir yani. süt buharlasinca kistleri akitiyomus eski ebeler bunu yaparlarmis. ne kadar dogru bilemiyorum denemedim
sülüğü rahme mi yaptrdın?Ben birçok yöntem denedim hacamat sülük hayıt şurubu ve hsg dahil ve bunlardan ssonra hamile kaldım ama en önemlisi kafanın rahat olmasi ve Rabbim zamanını ne yazdıysa o
tekrarlamasina üzüldüm umarim büyümez. kist büyümeden bence her tedaviyi de dene. klomen aşılama vs. sogan suyunu 2 ay ben denedim bi farklilik olmadi ama yine de tekrar denicem çünkü acaip bi antibiyotik etkisi var sinuzitime filan iyi geldiAmelyt olalı 5 ay oldu ve kistim 1.5 cm tekrarladı malesf amelyttan önce her iki yumurtaliklarimda 5.5 ve 6 cm ve yapışıklık lar vardı ameliyattan önce yumurtalık rezervm 4.56 idi. ameliyattan sonra 1.33 oldu 5 ay snra şuan tekrr bakıldı 2.16 olmuş. soğan suyunu da 10 gündür içiyorum devam edicem inş faydası olur
Benim toplam 4 gebeliğim var
1 tanesi tüp bebek o doğdu .
Sonradan çok cabuk hamile kaldım , tek ilişkiyle.3 kere.
O sebeble banada şu ilginc geliyor yahu nasıl hamile kalıp hemen cat cat doguruyorlar , ben malum doguramadıgım için sankı uzayda tatıle gıtmek gıbı gelıyor oyle uzak , oyle buyuleyıcı
Ayakları havaya dıkleyenler duydum, yatakta kocası bacaklardan dalgalandıranlar duydum
Bende öyle düşündüm cnm doktra tekrr tüp bebek yaptırmak istediğimi söyledim ama doktr aşılamayı uygun gördu bu ayda olmazsa tedaviye başlicam hayırlısıyla. hadi ya bende soğan dan umitliydim ama gerçi herkste ise yaramıyor duymuştum sen nasl bi yol izlicen cnmtekrarlamasina üzüldüm umarim büyümez. kist büyümeden bence her tedaviyi de dene. klomen aşılama vs. sogan suyunu 2 ay ben denedim bi farklilik olmadi ama yine de tekrar denicem çünkü acaip bi antibiyotik etkisi var sinuzitime filan iyi geldi
Evlendim 2 ay sonra hamile kaldım . Allah vergisi ilebaşardım. Başlığın çok tuhafay kızlar iyiki aranızdayım..iyiki üye olmuşum dünden beri açmadıgım konu kalmadı ne cok sorunum ihtiyacım varmıs
şimdi ki sorum;
9 aydır bebek istiyoruz ve ben pkoluyum..
doktora gittim yumurta geliştiricilere başlayalım suan gençsin her ilerleyen yaş dogurmanı azaltır dedi. yani hemen baslamak istedi. benim kafam karıştı çalıştıgım içinde yumurta tedavisi beni ve iş hayatımı yorabilir. 15 gün yatacakmışım sonra yeniden yat falan... alışkın değilim yatmalaradoğal yolla bitkisel kürlerle gebelik yöntemleri var mı a dostlar.. suan yumurtlama dönemimdeyim yani adetten 14 gün sayınca.. gerçi bizim pkoluların yumurtlama günleri pek belli olmuyor
soğan kürüne başlamak için geç kaldım galiba adet bitiminde baslanıyor. adetim biteli 1,5 hafta oldu. peki birde böğürtlen kökü varmış o nasıl bişey? aldım 5liralık biraz ama nasıl kullanacagımı arastırdım kafam pek sarmadı.varsa bildiginiz kürler vs rica ederim bi yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?