- Konu Sahibi karamelizeee
-
zaten stresten olmuyormus cogu kişinin. ilişkye baslarken cocuk icin basladıkları icin.. bende öyle bir sıkıntı yok aklımdan gecirmiyorum zaten olaylar kendinden gelişiyor hopp saat 10da yatakta olalım cocu yapcaz falan yok
yatacaksın canım ayaklarını dikerek
ahahaaa tam benlik başlık olmuş cnm :))) doğal yolla hemencik hamile kalanlara plaket veresim varay kızlar iyiki aranızdayım..iyiki üye olmuşum dünden beri açmadıgım konu kalmadı ne cok sorunum ihtiyacım varmıs
şimdi ki sorum;
9 aydır bebek istiyoruz ve ben pkoluyum..
doktora gittim yumurta geliştiricilere başlayalım suan gençsin her ilerleyen yaş dogurmanı azaltır dedi. yani hemen baslamak istedi. benim kafam karıştı çalıştıgım içinde yumurta tedavisi beni ve iş hayatımı yorabilir. 15 gün yatacakmışım sonra yeniden yat falan... alışkın değilim yatmalaradoğal yolla bitkisel kürlerle gebelik yöntemleri var mı a dostlar.. suan yumurtlama dönemimdeyim yani adetten 14 gün sayınca.. gerçi bizim pkoluların yumurtlama günleri pek belli olmuyor
soğan kürüne başlamak için geç kaldım galiba adet bitiminde baslanıyor. adetim biteli 1,5 hafta oldu. peki birde böğürtlen kökü varmış o nasıl bişey? aldım 5liralık biraz ama nasıl kullanacagımı arastırdım kafam pek sarmadı.varsa bildiginiz kürler vs rica ederim bi yardım
ayrica kendin yumurta takibi yapmak istersen ateş ölçme yöntemini ve ovulasyon testlerini deneyebilirsin. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...olcme-yontemi.392878/page-20197#post-49167368 bu topige gelirsen bu konularda yardimci oluruzay kızlar iyiki aranızdayım..iyiki üye olmuşum dünden beri açmadıgım konu kalmadı ne cok sorunum ihtiyacım varmıs
şimdi ki sorum;
9 aydır bebek istiyoruz ve ben pkoluyum..
doktora gittim yumurta geliştiricilere başlayalım suan gençsin her ilerleyen yaş dogurmanı azaltır dedi. yani hemen baslamak istedi. benim kafam karıştı çalıştıgım içinde yumurta tedavisi beni ve iş hayatımı yorabilir. 15 gün yatacakmışım sonra yeniden yat falan... alışkın değilim yatmalaradoğal yolla bitkisel kürlerle gebelik yöntemleri var mı a dostlar.. suan yumurtlama dönemimdeyim yani adetten 14 gün sayınca.. gerçi bizim pkoluların yumurtlama günleri pek belli olmuyor
soğan kürüne başlamak için geç kaldım galiba adet bitiminde baslanıyor. adetim biteli 1,5 hafta oldu. peki birde böğürtlen kökü varmış o nasıl bişey? aldım 5liralık biraz ama nasıl kullanacagımı arastırdım kafam pek sarmadı.varsa bildiginiz kürler vs rica ederim bi yardım
canım tesekkür ederim bilgilendirdigin icin. doktorum söyledi yumurtlama oldugunda iğne yapacagız eger dogal yolla catlamazsa dedi.. ve 15 gün yatacakmısım iş yasak vs.ahahaaa tam benlik başlık olmuş cnm :))) doğal yolla hemencik hamile kalanlara plaket veresim var
pcoluyum demissin. yumurtlamada düzensizlik vardir muhtemelen. cnm bi endokrin uzmanina git ya da dahiliyeye insulin direncin varsa glifor tarzi bi ilac iste. pcolu pek cok arkadasin duzenli glifor kullanimi sonrasi yumurtlamari duzenli olmaya basladi. ama bi kac ayda anca etki ediyor.
birde bu uzun bi maraton. istersen 3 ay daha kendin dene olmazsa klomen kullanmaya başla (doktor takibinde tabiki). pcolu olup bu sekilde hamile kalan da cok. doktor takibindeyken yatmana filan gerek yok onu kim söyledi. tüp bebekte bile yatmayin günlük hayata dönün diyor doktorlar. bu arada 1 yil dolduktan sonra rahim filmi cektirmeni ve esinin spermiyogram yaptirmasini tavsiye ederim. rahim filmini abartanlar var sakin korkma öyle cok bi ağrı filan olmuyor. eğer Allah korusun tüplerde bi yapisiklik varsa bastan bilmek tedbir almak daha iyi yoksa hic bi ilac tedavisi ile sonuc alamazsin
dur ben direk burada ki konumu oraya yapıştırayımayrica kendin yumurta takibi yapmak istersen ateş ölçme yöntemini ve ovulasyon testlerini deneyebilirsin. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...olcme-yontemi.392878/page-20197#post-49167368 bu topige gelirsen bu konularda yardimci oluruz
İşte böyle düşünmek stres yapmaktır :) Eşiniz sperm testi yaptırsın. Siz de yumurta takibi yaptırın. Çatlatma iğnesi falan. Gerekirse rahim filmi çektirirsiniz. İyi bir doktor bulun ve ona güvenin.o başlayalım tedaviye diyor ama işte bebim kafam karıstı zorlu bi süreç.. yumurta takibi.. bide olmazsa tutmazsa cok üzülürüm
23 yasındayım yeni evliyim 1 yıl olacak evleneli. o yüzden tedavi için erken diye düsünmüştüm. çalışmasam 1 sn.ye düsünmem ama o kadar kredi borcu vs varken eşime de yüklenmek istemiyorum. oda başlayalım istiyor borcumuzu öderiz Allah rızkını verir diyor ama kafam karısık. doktorum çatlatma ignesinden sonra 15 yatmamı söyledi tutunması icinYatmana gerek yok ki, kim dedi 15 gün yatacaksın diye? tüp bebek tedavisi yaptırmıyorsun ki doktor doğru olamı yapmak istemiş. Pco varsa yumurtlaman ya olmuyordur ya da seyrek oluyordur. Tek yapman gereken regl den itibaren birkaç gün aralıklarla dr gideceksin klomen de kullanacaksın bu arada ve o ultrasondan bakacak yumurta gelişimine sonra belirli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi vurulacaksın ve ilişki olacak normal. Yani normal hamile kalmışsın gibi hiçbir farkı yok o yüzden yatmana da gerek yok.
Öyle soğan kürleri falan sadece sana vakit kaybettirir. Kaldı ki çocuk istiyorsan bazı şeylere katlanacaksın be gelemem yle şeylere daha erken deme. Ben de çok geciktirdim bu işleri şimdi ığraşıyorum. 2 aşılama 3 tüp de bebek denemem var tekrar başlayacağım tedaviye ben nelerle uğraştım bunlar hiçbirşey. Ayrıca bu konular için hamilelik bölümü var forumda oradan sağlıklı bilgiler alabilirsin.
doktorun mu yat dedi. vallaha şoka girdim. ben 9 doktora gittim defalarca doktor takibi yaptirdim, 2 aşılama 2 tüp bebek denedim hic biri yat demedi. hatta tüp bebekte doktor bana yatma daha cok stres olursun dedigi halde icime sinmedigi icin yattim. canim bu işler uzun. insallah hemen hamile kalirsin ama ben gibi olursan en az 9-10 ayi yatarak gecirmen gerekir o zaman.canım tesekkür ederim bilgilendirdigin icin. doktorum söyledi yumurtlama oldugunda iğne yapacagız eger dogal yolla catlamazsa dedi.. ve 15 gün yatacakmısım iş yasak vs.
işim yorucu oldugu içinde demiş olabilir belki. evde olsam sorun olmazdıdoktorun mu yat dedi. vallaha şoka girdim. ben 9 doktora gittim defalarca doktor takibi yaptirdim, 2 aşılama 2 tüp bebek denedim hic biri yat demedi. hatta tüp bebekte doktor bana yatma daha cok stres olursun dedigi halde icime sinmedigi icin yattim. canim bu işler uzun. insallah hemen hamile kalirsin ama ben gibi olursan en az 9-10 ayi yatarak gecirmen gerekir o zaman.
ağır kaldirma, kendini yorma, temizlik filan yapma ama sadece ilacla tedavide yatmak bence cok gereksiz.
hmmm ağır bi işin varsa tabi ondan demiş olabilir. ama daha yaşın genç cok da olmamış henüz deneyeli. bence hemen işini birakma. ben iki sene sonunda biraktim işi :)) oda hastaneye git gel yaparken artik is yerinden izin almak eziyet haline gelmisti. bence sen 1 yil dolunca tedaviye başla ama tedavi surecinde işine git kendini fazla yormamaya calis eve gelince hemen yat dinlen.işim yorucu oldugu içinde demiş olabilir belki. evde olsam sorun olmazdı
ahhh o cikolata kisti benim başıma bela. ufacik bisey 2 cm ama bebegime hasret birakti beniBal tarçın çörekotu işe yaramıştı ama kimyasal gebelikti.
Meeh olmazsa olmasın zaten o kistle olmaz bebe de kendi kaybeder deyip hiç sallamamak %100 tuttu.
Pcos yoktu ama çikolata kistim çıkmıştı.
ahhh o cikolata kisti benim başıma bela. ufacik bisey 2 cm ama bebegime hasret birakti beni
vay beee masallah. benim de bi var diyorlar bi yok diyorlar ama ben bebek icin 2 bucuk senedir ugrasiyorim baska hic bi sorun yokBenim ya 8 ya 9 cmdi.
Bir anda çıktı anlamadım ne zamandır vardı. Çünkü düzenim falan normaldi.
Alalım dediler. Kaçtım. İlaç falan da kullanmadım büyür mü diye beklemek için.
Sonra regl olmadım hamileymişim.
Hatta kistten sandım
6 hafta itibariyle kist yok oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?