hamile kalmayı nasıl başarıyorsunuz??

Evliligimin 9 uncu ayinda gebe kaldim ogluma hic korunmamistik bende baya sters yapmistim ovulasyon testi bitkisel kurler ne varsa kullandim kizimada dkh kullanirken birden bire istemeden oldu ama iyikide olmus prensesim gercekden bazilari ilk seferde kaliyor bazilarida yillarca ugrasiyor kisiyle ilgili bence budurum birazda sters yapmamak lazim Rabat olmak lazim

yatacaksın canım ayaklarını dikerek

Canım o ayaklarını dikmek fln acayip saçma şeyler sperm 15 dakikada mı ulaşıyor ki yumurtaya.. bana saçma geliyor ... stres yapma demek sadece yatakta aklına getirmemek değil ki genel anlamda bu konuda kaygı yapmamak gerek bak sen stres yapmasan önemsemesen zaten bu konuyu açmazdın... zaten sex yapar yapmaz hamile kalamazsın saatler sürer ya da bir kaç gün sürer hamile kalma süreci..

ahahaaa tam benlik başlık olmuş cnm :))) doğal yolla hemencik hamile kalanlara plaket veresim var

pcoluyum demissin. yumurtlamada düzensizlik vardir muhtemelen. cnm bi endokrin uzmanina git ya da dahiliyeye insulin direncin varsa glifor tarzi bi ilac iste. pcolu pek cok arkadasin duzenli glifor kullanimi sonrasi yumurtlamari duzenli olmaya basladi. ama bi kac ayda anca etki ediyor.

birde bu uzun bi maraton. istersen 3 ay daha kendin dene olmazsa klomen kullanmaya başla (doktor takibinde tabiki). pcolu olup bu sekilde hamile kalan da cok. doktor takibindeyken yatmana filan gerek yok onu kim söyledi. tüp bebekte bile yatmayin günlük hayata dönün diyor doktorlar. bu arada 1 yil dolduktan sonra rahim filmi cektirmeni ve esinin spermiyogram yaptirmasini tavsiye ederim. rahim filmini abartanlar var sakin korkma öyle cok bi ağrı filan olmuyor. eğer Allah korusun tüplerde bi yapisiklik varsa bastan bilmek tedbir almak daha iyi yoksa hic bi ilac tedavisi ile sonuc alamazsin

ayrica kendin yumurta takibi yapmak istersen ateş ölçme yöntemini ve ovulasyon testlerini deneyebilirsin. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...olcme-yontemi.392878/page-20197#post-49167368 bu topige gelirsen bu konularda yardimci oluruz

canım tesekkür ederim bilgilendirdigin icin. doktorum söyledi yumurtlama oldugunda iğne yapacagız eger dogal yolla catlamazsa dedi.. ve 15 gün yatacakmısım iş yasak vs.

Açıkçası ben evlendiğim ilk aydan başladım strese...(çocuk sevgisiyle doluydum ) 4.ayda aynı strestim ve yumurtlama haftasında ilişki bile olmadı. ama hamileydim. Bilmiyorum stres filan hepsi işin teferruat kısmı, Allahın belirlediği zaman...takdir-i ilahi

Allah'ın takdiri o yüzden istediğin kadar yat istediğin kadar stres yap veya yapma olacaksa oluyor olmayacaksa 50 kez tüp bebek dene yine olmaz.Bende de pko var 3 sene hep stresli değildim derstir iştir düşünmedim ama yine olmadı.İyice kilo verdim yine olmadı vitaminler aldık yine olmadı.Karşı komşum 25 yaşında kilolu pkolu ama 4 tane çocuğu var ve 5. Olacak diye korkuyor.:) yumurtlama tarihinden haberi yok bilmediği için hiç ilişki yaşamıyor gamsıZlıktan biraz da bence.Ama eşin mutlaka gitmeli kontrole benim 2 senem eşimin hastalığını bilmeden geçti.Kendimden diye düşünürken işler değişti.Yemenize içmenize kilonuza dikkat edin ve akışına bırakın.

Ben de merakla takip ediyorum. PKO'luyum, korunmuyorum ama olmuyor doktorumun dediğine göre problem yok ama yaklaşık 5 aydır ilaç kullanmadığım için hiç adet olmuyorum. Glifor denedim fayda etmiyor. iş yerimde uygun ortam olmadığından soğan kürü yapamıyorum of off...

Yatmana gerek yok ki, kim dedi 15 gün yatacaksın diye? tüp bebek tedavisi yaptırmıyorsun ki doktor doğru olamı yapmak istemiş. Pco varsa yumurtlaman ya olmuyordur ya da seyrek oluyordur. Tek yapman gereken regl den itibaren birkaç gün aralıklarla dr gideceksin klomen de kullanacaksın bu arada ve o ultrasondan bakacak yumurta gelişimine sonra belirli büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi vurulacaksın ve ilişki olacak normal. Yani normal hamile kalmışsın gibi hiçbir farkı yok o yüzden yatmana da gerek yok.

Öyle soğan kürleri falan sadece sana vakit kaybettirir. Kaldı ki çocuk istiyorsan bazı şeylere katlanacaksın be gelemem yle şeylere daha erken deme. Ben de çok geciktirdim bu işleri şimdi ığraşıyorum. 2 aşılama 3 tüp de bebek denemem var tekrar başlayacağım tedaviye ben nelerle uğraştım bunlar hiçbirşey. Ayrıca bu konular için hamilelik bölümü var forumda oradan sağlıklı bilgiler alabilirsin.

o başlayalım tedaviye diyor ama işte bebim kafam karıstı zorlu bi süreç.. yumurta takibi.. bide olmazsa tutmazsa cok üzülürüm
İşte böyle düşünmek stres yapmaktır :) Eşiniz sperm testi yaptırsın. Siz de yumurta takibi yaptırın. Çatlatma iğnesi falan. Gerekirse rahim filmi çektirirsiniz. İyi bir doktor bulun ve ona güvenin.

23 yasındayım yeni evliyim 1 yıl olacak evleneli. o yüzden tedavi için erken diye düsünmüştüm. çalışmasam 1 sn.ye düsünmem ama o kadar kredi borcu vs varken eşime de yüklenmek istemiyorum. oda başlayalım istiyor borcumuzu öderiz Allah rızkını verir diyor ama kafam karısık. doktorum çatlatma ignesinden sonra 15 yatmamı söyledi tutunması icin

canım tesekkür ederim bilgilendirdigin icin. doktorum söyledi yumurtlama oldugunda iğne yapacagız eger dogal yolla catlamazsa dedi.. ve 15 gün yatacakmısım iş yasak vs.
doktorun mu yat dedi. vallaha şoka girdim. ben 9 doktora gittim defalarca doktor takibi yaptirdim, 2 aşılama 2 tüp bebek denedim hic biri yat demedi. hatta tüp bebekte doktor bana yatma daha cok stres olursun dedigi halde icime sinmedigi icin yattim. canim bu işler uzun. insallah hemen hamile kalirsin ama ben gibi olursan en az 9-10 ayi yatarak gecirmen gerekir o zaman.

ağır kaldirma, kendini yorma, temizlik filan yapma ama sadece ilacla tedavide yatmak bence cok gereksiz. hic yatmayip hamilr kaliyor herkes hep

işim yorucu oldugu içinde demiş olabilir belki. evde olsam sorun olmazdı

Bal tarçın çörekotu işe yaramıştı ama kimyasal gebelikti.
Meeh olmazsa olmasın zaten o kistle olmaz bebe de kendi kaybeder deyip hiç sallamamak %100 tuttu.

Pcos yoktu ama çikolata kistim çıkmıştı.

işim yorucu oldugu içinde demiş olabilir belki. evde olsam sorun olmazdı
hmmm ağır bi işin varsa tabi ondan demiş olabilir. ama daha yaşın genç cok da olmamış henüz deneyeli. bence hemen işini birakma. ben iki sene sonunda biraktim işi :)) oda hastaneye git gel yaparken artik is yerinden izin almak eziyet haline gelmisti. bence sen 1 yil dolunca tedaviye başla ama tedavi surecinde işine git kendini fazla yormamaya calis eve gelince hemen yat dinlen.

Bal tarçın çörekotu işe yaramıştı ama kimyasal gebelikti.
Meeh olmazsa olmasın zaten o kistle olmaz bebe de kendi kaybeder deyip hiç sallamamak %100 tuttu.

Pcos yoktu ama çikolata kistim çıkmıştı.
ahhh o cikolata kisti benim başıma bela. ufacik bisey 2 cm ama bebegime hasret birakti beni

ahhh o cikolata kisti benim başıma bela. ufacik bisey 2 cm ama bebegime hasret birakti beni

Benim ya 8 ya 9 cmdi.
Bir anda çıktı anlamadım ne zamandır vardı. Çünkü düzenim falan normaldi.
Alalım dediler. Kaçtım. İlaç falan da kullanmadım büyür mü diye beklemek için.
Sonra regl olmadım hamileymişim.
Hatta kistten sandım
6 hafta itibariyle kist yok oldu.

vay beee masallah. benim de bi var diyorlar bi yok diyorlar ama ben bebek icin 2 bucuk senedir ugrasiyorim baska hic bi sorun yok sen ne kadar zamanda hamile kaldin?

Pko luyum ve en doğalından 2 tane bebeğim var. Nasıl hamile kaldığım konusuda bebek yapmak için sevişmiyoruz. Korunma derdi olmadan zevkine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…