hamile kalmayı nasıl başarıyorsunuz??

Valla bu soruyu eltime sormak lazım iki aylık hamileyken bebegin kalbi durdu kurtaj oldu mart ayında bir ay sonra yine hamile kaldı geçen sene şubatta doğurdu üç ay sonra yine hamile kaldı bu Şubat yine doğuracak seneye yine doğurur

iste onlardan biri benim..
erken yasta evlilik ogrencilik maddi sıkıntılar derken 9 yilim bitti cocuk hic mi hic tutturamadik ve bahsettigin gibi hicbir sıkıntımiz yoktu ama bolca stres sebeplerim vardi...
bu yil rahatladik biraz o sıkıntılı donemler gecti cok şükür ama bu defa drlar direkt tup onerdi,olmaz ilaclarla diye.Elhamdülillah oyle tutturduk.
Ben bu yillar icinda cok agladim cok uzuldum cok yiprandim halbuki su an pismanim,arkadaslarim henuz berkar (26ma yeni girdim) onlar da henuz yeni bnm gibi mesleklerine kavustu..
Yani herşeyin bir vakti zamani var elbet ama sen de tedbiri elden birakma..
Allah gonlune gore versin.

sogan suyunu muhakkak dene cnm. benim tedavilere ragmen en azindan büyüme yapmadi kist , belkide sogan suyu sayesinde benim kist icin bisey yapilmadi küçük diye. klomen denedik, 2 aşılama denedik, 2 tüp bebek denedik. tüp bebeklerde kimyasal gebelik oldu. azcik dinleneyim sonra fakli bi yerde 3. denemeyi yapicam

Hamile kalmak bi başarı değil..
Normal dogurmak da..
Emzirmek de..
Süreç şartlar vs hepsi..
Başarı olarak görürseniz..
Kalmamak da başarısızlık olur o zaman ki bu da bilincaltina yerleşir ise engel olur çoğu şeye..
İlk çocuğum evliliğimin ilk ayında oldu.. belki 2. için yıllar Surecek çaba gerekecek.. belki yine hemen olacak.. benimle ilgili bi başarı durumu olmayacak.. kısmet böyle oldu diyeceğim sadece..
Tedavi gerektiren durumunuz için tabiki çabalayın inşallah tez zamanda kısmet olur.. hayırlısı olsun sağlık versin allah..

Ne güZel konuştunuz. Maalesef günümüzde çocuk doğurmayı kendilerini bizden üstün görmeyi seven bir çok kişi var bizzat bende yaşadım keşke herkes sizin gibi düşünse

Haklısın cnm şuan soğan suyuna devam ediyorum buyumemeside çok iyi bnce. sende çok zor günler gecirmisin cnm biraz dinle bncede özelde mi yaptrdin tedavileri

Ben bekarken ya çocuğum olmazsa diye hep stres yapardım evlendikten 3 ay sonra eşime dedim gel bir deneyelim bak hemen olmuyormus zaten ben korkuyorum filan denedigimiz ay oldu çok şükür ben şok oldum hemen beklemiyordum hep dua ederim Rabbim evlat ile imtihan etme inşallah diye Rabbim ınsallah nasip eder de Bebeğimi de sağ salim kucağıma alırım .Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

ay cok güldürdün benii hahaha eltini buraya davet edelim tecrubelerinden yararlanalım

yok canım 5 6 ay bıraksan olmam en az. tarlusal kullanıyorm
Pkon varsa biberiye çayı iç.
Ergenlikten beri kullanmdığım ilaç kalmadı.bu çayla 2 sene olacak adetim düzenli şükür.Yumurtlama zamanımıda takip edebiliyorum

Daba tecrübeli insanlar var ama bende yasadiklarimi yazmak istedim ilk bebegim kendi oldu ama malesef dusukle sonuclandi ama bende senin gibi fikirler googleden arastirmalar yapiyordum en son bi doktora sordum 2gunde bir duzenli iliski önerdi 3ay icinde doktora gittim folik kullandim ve hamileyim suan 4aylik allah istiyen herkeze versin yarrabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…