- 5 Kasım 2014
- 1.447
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi karamelizeee
-
iste onlardan biri benim..zaten stresten olmuyormus cogu kişinin. ilişkye baslarken cocuk icin basladıkları icin.. bende öyle bir sıkıntı yok aklımdan gecirmiyorum zaten olaylar kendinden gelişiyor hopp saat 10da yatakta olalım cocu yapcaz falan yok
sogan suyunu muhakkak dene cnm. benim tedavilere ragmen en azindan büyüme yapmadi kist , belkide sogan suyu sayesindeBende öyle düşündüm cnm doktra tekrr tüp bebek yaptırmak istediğimi söyledim ama doktr aşılamayı uygun gördu bu ayda olmazsa tedaviye başlicam hayırlısıyla. hadi ya bende soğan dan umitliydim ama gerçi herkste ise yaramıyor duymuştum sen nasl bi yol izlicen cnm
Ne güZel konuştunuz. Maalesef günümüzde çocuk doğurmayı kendilerini bizden üstün görmeyi seven bir çok kişi var bizzat bende yaşadım keşke herkes sizin gibi düşünseHamile kalmak bi başarı değil..
Normal dogurmak da..
Emzirmek de..
Süreç şartlar vs hepsi..
Başarı olarak görürseniz..
Kalmamak da başarısızlık olur o zaman ki bu da bilincaltina yerleşir ise engel olur çoğu şeye..
İlk çocuğum evliliğimin ilk ayında oldu.. belki 2. için yıllar Surecek çaba gerekecek.. belki yine hemen olacak.. benimle ilgili bi başarı durumu olmayacak.. kısmet böyle oldu diyeceğim sadece..
Tedavi gerektiren durumunuz için tabiki çabalayın inşallah tez zamanda kısmet olur.. hayırlısı olsun sağlık versin allah..
Haklısın cnm şuan soğan suyuna devam ediyorum buyumemeside çok iyi bnce. sende çok zor günler gecirmisin cnm biraz dinle bncede özelde mi yaptrdin tedavilerisogan suyunu muhakkak dene cnm. benim tedavilere ragmen en azindan büyüme yapmadi kist , belkide sogan suyu sayesindebenim kist icin bisey yapilmadi küçük diye. klomen denedik, 2 aşılama denedik, 2 tüp bebek denedik. tüp bebeklerde kimyasal gebelik oldu. azcik dinleneyim sonra fakli bi yerde 3. denemeyi yapicam
ay cok güldürdün benii hahahaValla bu soruyu eltime sormak lazım iki aylık hamileyken bebegin kalbi durdu kurtaj oldu mart ayında bir ay sonra yine hamile kaldı geçen sene şubatta doğurdu üç ay sonra yine hamile kaldı bu Şubat yine doğuracak seneye yine doğurur
evet her foruma açtım :) daha cok öneri gelmesi içinaynı konudan bir milyon tane mi açtınız bana mı öyle geliyor?
yok canım 5 6 ay bıraksan olmam en az. tarlusal kullanıyormkendin adet olabiliyosan kendin hamile kalırsın bencede hormon alma boşuna
Pkon varsa biberiye çayı iç.yok canım 5 6 ay bıraksan olmam en az. tarlusal kullanıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?