HAMİLE kalmış olan arkadaşlar kaçıncı DENEMENİZDE nasip oldu...

14 aylık evliyken korunmayı bıraktık, ikinci ayda oldu bizimki de..isteyen herkesin çok beklemeden darısı başına olsun inşallah.

20 aylık evliyken karar verdik çocuğa
ilk 5-6 ay olmadı ama olmadı demek ne kadar doğru bilmiyorum
çok üstüne düşmedik
üstüne düştüğümüzdede oldu maşallah
adetimi,n bittiği gün dahil olmak üzere gün aşırı birlikte olduk oldu :)
çok şükür
isteyen herkese versin rabbim
doğumumada 1 ay kaldı :)

süper allah tamamına erdırsın kucagınıza almayıda nasıp etsın..bızede en kısa zamanda hayırlı ve saglıklısını nasıp eder ınsallah bızde 16 aylık evlıyız denıyoruz 2 denememızde kımyasal gebelık ıle sonuclandı ..nasıp deılmıs denemye dewam bakalım nezaman nasıp olucak...boshayallersmile

bizde 6 aylık evliydik hiç korunmadık ancak 6. ayımızda oldu ne yalan söylüyüm artıkda korkmaya başlamıştım

bizde evliliğimizin 4.yılında korunmayı bıraktık ve o ay hamile kaldım.ama iş yerinde deneyimli bir arkadaşımın tavsiyeleri sayesinde yumurtlama gününü takip ederek ve o zamana denk getirerek oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin.insanın canından can büyümesi mucize..kucağımıza alınca hissedeceklerimi düşünemiyorum bile..

evliliğimizin 3.senesinde çocuk düşünmeye başladık ve 2 ay sonra hamile kaldım.fakat bebeğim 9 haftalıkken karnımda öldü.şimdi 20 haftalık hamileyim Rabbim bana ve isteyen herkese sağ salim kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

amın ınsallah ısteyen herkese nasıp eder umarım..

amın ınsallah hayatım...tamamen mucıze olması gelısmesı akıl alıcak gıbı deıl...

bende korunmayı bıraktığımızın 6. ayı hamile kaldım
şuan oğlum 8 aylık oldu bile
annelik çok güzel bi duygu allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş..

Evlendikten sonra 1,5 yıl korunduk.Korunmayı bırakınca hemen ilk ay hamile kaldım.Çok şükür Rabbim aratmadı :Saruboceq:
Şu an 24 haftalık hamileyim.Allah'ım isteyen herkese nasip etsin :ecrin_bebek:

bende 4 yıllık evliyim 5. yılıma girdim bunca zamandır hep korunduk bırakır bırakmaz hamile kaldım :) çok yeni hemde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…