HAMİLE kalmış olan arkadaşlar kaçıncı DENEMENİZDE nasip oldu...

arkadaslar 1 yilllik evliyim.26 haftalik hamileyim.benim durumum biraz farkli aslinda.gecen yaz evlendim esim yurtdisinda oldugu icin dugunden sonra 1 hafta birlikte olabildik.sonra vize islemleri esimin yanina gelmem falan toplam 6 ay surdu.o 1 haftalik donemde hamile kalmamak icin kendi yontemlerimizle korunduk.ve vize islemlerim tamamlandiktan sonra esimin beni almaya gelmesindeki ilk birlikteligimizde hamile kalmisim.cocuk istiyorduk aslinda ama hemen olabilecegini hic tahmin etmemistik.gercekten cok buyuk supriz olmustu bize.cevremdekiler bendeki deisiklikleri hava deisimine yormuslardi.hemen hamile kalmak kolay mi gibi yorumlar yapmislardi.ama ilk seferde bile hamile kalinabiliyomus.rabbim tum isteyenlere yasatsin bu duyguyu...

amin inşallah sız sanslı ınsanlardanmıssınız allah kucagınıza almayıda nasıp etsın..

Evlendikten sonra 1,5 yıl korunduk.Korunmayı bırakınca hemen ilk ay hamile kaldım.Çok şükür Rabbim aratmadı :Saruboceq:
Şu an 24 haftalık hamileyim.Allah'ım isteyen herkese nasip etsin :ecrin_bebek:

masallah ne guzell umarım hamılelıgınızde guzel gecıyordur.. cinsiyet bellimi?

bende korunmayı bıraktığımızın 6. ayı hamile kaldım
şuan oğlum 8 aylık oldu bile
annelik çok güzel bi duygu allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş..

amin inşşallah nasip olunca oluyor ...ne imkansız lar var ama rabbım ıstesın yeterkı deılmı??masallah allah acısını gostermesın..

4 yillik evliyim cocuk dusunmeye basladigimiz ay korunmayi biraktik ve o ilk ay hamile kaldim allahin lutfu rabbim aratmadi cok sukur ilk ay hamile kalamam diye dusunuyordum hep hamile oldugumu ogrenincede soka girmistim nasil olur diye:):):)

bende 4 yıllık evliyim . düşündügümüz ay hamile kaldım . malesef 2 aylıkken düştü. şimdi 1 yılı geçti ve hala yok ebbek.. hayırlısı olsun . herşey allhdan diycek yapacak bişey yok

4 yillik evliyim cocuk dusunmeye basladigimiz ay korunmayi biraktik ve o ilk ay hamile kaldim allahin lutfu rabbim aratmadi cok sukur ilk ay hamile kalamam diye dusunuyordum hep hamile oldugumu ogrenincede soka girmistim nasil olur diye:):):)

Ne güzel, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. bizde korunmayı bırakalı 2 yıl oldu, hala mucizemin gelmesini bekliyorum((

Selam Arkadaşlar Yeni Katıldım Aranıza;
Şoktayım...
genta iğnesi yerken hamile kaldım ya da kaldığımı sanıyorum dün iş yerinde test yaptım belli belirsiz çıktı ikinci cizgi, gecen ayın 21. günü regl olmuştum günüm de geçti acaba iğneler yüzünden mi böyle oldu hiç planda yoktu bebek çok kötü hisediyorum

slm hosgeldın aramıza...

düşünmüyormuydunuz bebıs?? hayırlısı olsun hakkınızda

gecen sene 1 agustosta ewlwndım bu sene 15 temmuzda dunyalar guzelım gldı hayatıma:) allah herkse nasıp etsın ınsallah.. annem benı cook uzun tedawı sureclerı sonucunda almıs kucagına bende kendım ıcın oyl olur hmen hamıle kalamam dıyordum ama bu ısler bellı olmuyor.. ewlendıkten 2.5 ay sonraa bana geldı bebegımm:):):)

harıka adına cok sevındım allah bızede nasıp eder ınsallah...dogru soyluyorsun bu ısler hıc bellı olmuyor..allah sızlere bagıslasın bebısınızı

Merhaba arkadaslar, ben de 2.5 aylik hamileyim. evliligimizin 3. yili biterken artik bebegimiz olsun dedik. esim korunuyordu. denedigimiz ilk ay o kadar sartlanmis ve heyecanlanmistik ki, programli ve butun tavsiyelere uygun sekilde ilk bebek yapma girisimlerinde bulunduk ama obur ay hastanladim. korktum tabi, neden olmadi diye. butun kontrollerden gectik cunku bebek kararindan once. yani doktora gittik kan olcumleri, smear test falan. esim daha cok hayal kirikligina ugradi. benden daha cok istiyordu bebegi. ve sanki ilk denememizde olacakmis gibi garantilemis kendini. bir sonraki ay Turkiye'ye tatile gidecegimiz icin aslinda tatil donusune birakmak istedim hamile kalmayi. cunku tatilde istedigim herseyi yapmak, mide bulantisi ile gunlerimi gecirmek istememistim. bu yuzden aklimdan sildim hamileligi. korunmadan iliskiye girmeye devam ettik ama, yumurtlama donemine 1 defa denk geldi ve ben tatildeyken soklar icinde hamile kaldigimi ogrendim :)) denememizin 2. ayinda hamile kalmistim. hem de 1.aydaki gibi hesaplar yapmadan.olacaksa 1 defaya 5 defaya bakmaz dedi herkes :)) sukrediyorum hem de cok. ve dua ediyorum bu duyguyu yasamak isteyenlere Allah nasip etsin diye. etrafimda o kadar cok sevdigim insan var ki bu duygu icin yillardir ugrasan. simdi insallah mart ayinda kucagima alirim bebegimi. sorunsuz bir sekilde, cok guzel bir hamilelik diliyorum sizlere. Allah isteyenlere bu duyguyu en kisa zamanda yasatir insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…