arkadaslar 1 yilllik evliyim.26 haftalik hamileyim.benim durumum biraz farkli aslinda.gecen yaz evlendim esim yurtdisinda oldugu icin dugunden sonra 1 hafta birlikte olabildik.sonra vize islemleri esimin yanina gelmem falan toplam 6 ay surdu.o 1 haftalik donemde hamile kalmamak icin kendi yontemlerimizle korunduk.ve vize islemlerim tamamlandiktan sonra esimin beni almaya gelmesindeki ilk birlikteligimizde hamile kalmisim.cocuk istiyorduk aslinda ama hemen olabilecegini hic tahmin etmemistik.gercekten cok buyuk supriz olmustu bize.cevremdekiler bendeki deisiklikleri hava deisimine yormuslardi.hemen hamile kalmak kolay mi gibi yorumlar yapmislardi.ama ilk seferde bile hamile kalinabiliyomus.rabbim tum isteyenlere yasatsin bu duyguyu...
Evlendikten sonra 1,5 yıl korunduk.Korunmayı bırakınca hemen ilk ay hamile kaldım.Çok şükür Rabbim aratmadı :Saruboceq:
Şu an 24 haftalık hamileyim.Allah'ım isteyen herkese nasip etsin :ecrin_bebek:
bende korunmayı bıraktığımızın 6. ayı hamile kaldım
şuan oğlum 8 aylık oldu bile
annelik çok güzel bi duygu allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş..
bende 4 yıllık evliyim 5. yılıma girdim bunca zamandır hep korunduk bırakır bırakmaz hamile kaldım :) çok yeni hemde :)
4 yillik evliyim cocuk dusunmeye basladigimiz ay korunmayi biraktik ve o ilk ay hamile kaldim allahin lutfu rabbim aratmadi cok sukur ilk ay hamile kalamam diye dusunuyordum hep hamile oldugumu ogrenincede soka girmistim nasil olur diye:):):)
Ne güzel, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. bizde korunmayı bırakalı 2 yıl oldu, hala mucizemin gelmesini bekliyorum((
Ne güzel, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. bizde korunmayı bırakalı 2 yıl oldu, hala mucizemin gelmesini bekliyorum((
2. ay kaldım canm
Selam Arkadaşlar Yeni Katıldım Aranıza;
Şoktayım...
genta iğnesi yerken hamile kaldım ya da kaldığımı sanıyorum dün iş yerinde test yaptım belli belirsiz çıktı ikinci cizgi, gecen ayın 21. günü regl olmuştum günüm de geçti acaba iğneler yüzünden mi böyle oldu hiç planda yoktu bebekçok kötü hisediyorum
masallah ne guzell umarım hamılelıgınızde guzel gecıyordur.. cinsiyet bellimi?
gecen sene 1 agustosta ewlwndım bu sene 15 temmuzda dunyalar guzelım gldı hayatıma:) allah herkse nasıp etsın ınsallah.. annem benı cook uzun tedawı sureclerı sonucunda almıs kucagına bende kendım ıcın oyl olur hmen hamıle kalamam dıyordum ama bu ısler bellı olmuyor.. ewlendıkten 2.5 ay sonraa bana geldı bebegımm:):):)
Teşekkür ederim.Hamileliğim gayet güzel geçiyor.Oğluşum olacak inşallah
Oğlum hiç üzmüyor bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?