Merhaba arkadaslar, ben de 2.5 aylik hamileyim. evliligimizin 3. yili biterken artik bebegimiz olsun dedik. esim korunuyordu. denedigimiz ilk ay o kadar sartlanmis ve heyecanlanmistik ki, programli ve butun tavsiyelere uygun sekilde ilk bebek yapma girisimlerinde bulundukama obur ay hastanladim. korktum tabi, neden olmadi diye. butun kontrollerden gectik cunku bebek kararindan once. yani doktora gittik kan olcumleri, smear test falan. esim daha cok hayal kirikligina ugradi. benden daha cok istiyordu bebegi. ve sanki ilk denememizde olacakmis gibi garantilemis kendini. bir sonraki ay Turkiye'ye tatile gidecegimiz icin aslinda tatil donusune birakmak istedim hamile kalmayi. cunku tatilde istedigim herseyi yapmak, mide bulantisi ile gunlerimi gecirmek istememistim. bu yuzden aklimdan sildim hamileligi. korunmadan iliskiye girmeye devam ettik ama, yumurtlama donemine 1 defa denk geldi ve ben tatildeyken soklar icinde hamile kaldigimi ogrendim :)) denememizin 2. ayinda hamile kalmistim. hem de 1.aydaki gibi hesaplar yapmadan.olacaksa 1 defaya 5 defaya bakmaz dedi herkes :)) sukrediyorum hem de cok. ve dua ediyorum bu duyguyu yasamak isteyenlere Allah nasip etsin diye. etrafimda o kadar cok sevdigim insan var ki bu duygu icin yillardir ugrasan. simdi insallah mart ayinda kucagima alirim bebegimi. sorunsuz bir sekilde, cok guzel bir hamilelik diliyorum sizlere. Allah isteyenlere bu duyguyu en kisa zamanda yasatir insallah..
merhaba kızlar ben 1 senelik evliyim 9 ay boyunca dogum kontrol hapı kullandım bıraktıktan sonra 1 kere adet gördüm hamilelik aklımdan bile geçmiyordu ama hamile kalmayıda istiyordumdoktora gittim adet görmediğimi bebek istedigimi söyledim smear testleri ultrason muayenesi ve sonucunda doktor bana rahim agzında yara oldugunu söyledi hamile kalmamın çok zor oldugunu söyledi adet görmem için duphaston verdi ben kullandım ilacı tabi buarada kan testleride yapıldı gebelik çıkmadı benimde psikolojim bozuldu bide doktor ilgilenmedi yara için tedavi önermedi bende başka doktora gittim anlattım bütün derdimi muayene sırasında yüzde 90 hamilesin ama emin olmak için kan testi yapalım dedi ven sok gecirdim yanlışlık vardıor yoktur diye ve test sonucunda hamile oldugum ortaya cıktı eşim çok mutlu oldu şuanda 10 haftalık hamileyim isteyen herkesin gönlüne göre verir inşallah
kızlar psikolojinizi bozmayın hiç odaklanmayın stres yapmayın lütfen...yerimseniben
Kimyasal gebelik daha once de duymustum ama hic nedir diye arastirmamistim, baktim simdi. Insallah bu ay o guzel haberi alirsin ve hamilelik surecini de guzel gecirirsin. inan ben de sanki surekli bisey olacak bebege diye endiselenip duruyorum. cok sukur sorunsuz geldim 2.5 aya kadar. insallah geri kalan butun aylarimda boyle gecer. cok fazla sikayetim yok, sadece istahsizlik ve hafif mide bulantilari var. umarim senden de guzel haberi aliriz..
oo super bısey yasadıgın ınsallah hersey yolunda ılerler bundan sonra yaran ne oldu varmı onunla ılgııllı bır gelısme ınsallah bebegınıde kucagına almayı nasıp eder allah..
sevgılerımle
bende 2 yıl korundum daha sonra korunurken hamile kalmışım dünyanın ilacını doğm kont hapı kulanıyordum ve düşük 2. kimyasal gebelik oldu ve sonra çok istedik ama olmadı 1.5yıl bekledk olması için kaçıncı denem diye bişey yok ohooooo artık bıkmıştım sanki derken hiç beklemdiğim ay yani tedavi görüyordumama ilk 2 ay sonuç vermeyince olmayacak derken bi baktım hamileyim çok şükür şimdi 4.5 aylık hamileyim kzım karnımda elma topluyordu enson gittiğimde bacaklarınıda bi güzel acıverdi iyice görsünler diye ne güzel ne müthiş bir duygu yavaş yavaş hisediyorum onu rabbim olmayan herkese nasip etsin işaaallah şu mübarek günlerin hayrına bizlerede kuacğımıza alıp koklamayı nasip etsin işaallah gerçi ikili testim biraz düşük gibi yani 528 kadında 1 down sendromu riski varmış sınırı 250 kabul ediyorlarmış gene iyi dedi dr ama başka test istedi işallah temiz çıkar ama ona kıymaya hiç niyetim yok işallah sağlıklı olur şu sıkıntılarda bitseydi bunada benim için dua edin işallah kızım sağlıklıdır
gözünaydın cnm ç.b.t ne onu anlamadım sadece
çörek otu ,bal ,tarçın, kürü varya canım o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?