HAMİLE kalmış olan arkadaşlar kaçıncı DENEMENİZDE nasip oldu...

insallah dua et tabıkı nezaman gelıcegını alah bılır... hakkımızda hayırlısı olsun tek dıleyecegım bu ben de denememızın 2 ayında gebeydım fakat kımyasal gebelık ıle son buldu bakalım bu ay ne olucak merakla adetımı beklıyorum ...allah senın bebegıne sıze bagıslasın...hersey yolunda gıderde hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah..dualarım senınle

Kimyasal gebelik daha once de duymustum ama hic nedir diye arastirmamistim, baktim simdi. Insallah bu ay o guzel haberi alirsin ve hamilelik surecini de guzel gecirirsin. inan ben de sanki surekli bisey olacak bebege diye endiselenip duruyorum. cok sukur sorunsuz geldim 2.5 aya kadar. insallah geri kalan butun aylarimda boyle gecer. cok fazla sikayetim yok, sadece istahsizlik ve hafif mide bulantilari var. umarim senden de guzel haberi aliriz..

merhaba kızlar ben 1 senelik evliyim 9 ay boyunca dogum kontrol hapı kullandım bıraktıktan sonra 1 kere adet gördüm hamilelik aklımdan bile geçmiyordu ama hamile kalmayıda istiyordum doktora gittim adet görmediğimi bebek istedigimi söyledim smear testleri ultrason muayenesi ve sonucunda doktor bana rahim agzında yara oldugunu söyledi hamile kalmamın çok zor oldugunu söyledi adet görmem için duphaston verdi ben kullandım ilacı tabi buarada kan testleride yapıldı gebelik çıkmadı benimde psikolojim bozuldu bide doktor ilgilenmedi yara için tedavi önermedi bende başka doktora gittim anlattım bütün derdimi muayene sırasında yüzde 90 hamilesin ama emin olmak için kan testi yapalım dedi ven sok gecirdim yanlışlık vardıor yoktur diye ve test sonucunda hamile oldugum ortaya cıktı eşim çok mutlu oldu şuanda 10 haftalık hamileyim isteyen herkesin gönlüne göre verir inşallah
kızlar psikolojinizi bozmayın hiç odaklanmayın stres yapmayın lütfen...yerimseniben

oo super bısey yasadıgın ınsallah hersey yolunda ılerler bundan sonra yaran ne oldu varmı onunla ılgııllı bır gelısme ınsallah bebegınıde kucagına almayı nasıp eder allah..
sevgılerımle

allah bundan sonrakı donemını de rahat sorunsuz bır sekılde tamamlamanı nasıp eder umarım..ınsalah adetıme az kaldı yakında sızınle paylasırım guzel haberlermı
sevgılerımle

oo super bısey yasadıgın ınsallah hersey yolunda ılerler bundan sonra yaran ne oldu varmı onunla ılgııllı bır gelısme ınsallah bebegınıde kucagına almayı nasıp eder allah..
sevgılerımle

smirna35 teşekkür ederim cnm doktorum dogumla birlikte yaranında gececegini önemli olmadıgını söylüyor amin cnm inşallah saglıkla dogar kuzum allah isteyen herkese nasip etsin

14 aylık evliyim..İlk denememizde oldu .5+2 hamileyimforumu okuyodum %25 ihtimal olduğundan ilk ay hiç umutlanmadım ama nasip oldu çok şükür :))

Cnm 4 aylık evliyken istedik hemen oldu..ama düşükle sonlandı ardından 3 ay sonra gene oldu ama kimyasal gebelik....sonra yine istedik 1 sene sonunda yeni hamişim çok şükür....bide kader bence herşey.. çünkü evliliğim tam oturdu eşimle herşeyi düzene koyduk ve hamile kaldım...

2 yıl korunduk daha sonra karar verdik.2.ay da oldu çok şükür.allahım isteyen herkese nasip etsin..

evlendikten 2 ay sonra plansız bi şekilde oldu bizim bebişimiz.şimdi 4 haftalık hamileyim

bende 2 yıl korundum daha sonra korunurken hamile kalmışım dünyanın ilacını doğm kont hapı kulanıyordum ve düşük 2. kimyasal gebelik oldu ve sonra çok istedik ama olmadı 1.5yıl bekledk olması için kaçıncı denem diye bişey yok ohooooo artık bıkmıştım sanki derken hiç beklemdiğim ay yani tedavi görüyordumama ilk 2 ay sonuç vermeyince olmayacak derken bi baktım hamileyim çok şükür şimdi 4.5 aylık hamileyim kzım karnımda elma topluyordu enson gittiğimde bacaklarınıda bi güzel acıverdi iyice görsünler diye ne güzel ne müthiş bir duygu yavaş yavaş hisediyorum onu rabbim olmayan herkese nasip etsin işaaallah şu mübarek günlerin hayrına bizlerede kuacğımıza alıp koklamayı nasip etsin işaallah gerçi ikili testim biraz düşük gibi yani 528 kadında 1 down sendromu riski varmış sınırı 250 kabul ediyorlarmış gene iyi dedi dr ama başka test istedi işallah temiz çıkar ama ona kıymaya hiç niyetim yok işallah sağlıklı olur şu sıkıntılarda bitseydi bunada benim için dua edin işallah kızım sağlıklıdır

allah hakınızda hayırlısını versın ınsallah bu bebegınızı sag salim kucagınıza almak nasip olur...

evliliğimin ilk 4. ayında isteyerek bir defa korunmadan hamiş kaldım...ama 8 haftalık düştü...sonra bi 4 ay sonra kimyasal gebelik oldu...o gün bu gün istedik korunmadık 16 ay sonunda anca hamiş kaldım...8 ağustos evlilik yıl dönümü hediyemiz..şimdi 8.hft gircez inş...RABBİM SAĞLIK VERSİN BEBİŞİME...

Allahh meleklerinizii korusunn rabbim insaallah banada nasip etsin

ben 6 senelik evliyim evlilğimin 7. ayından itibaren tedaviye başladım 6 sen sürekli tedavi gördüm ama olmadı sonra artık yoruldum maddi yöndende tükenmiştik tedaviyi bıraktık sonra incir yedim ç.b.t. yedim oay da oladı sonra kş ay adetim geçikti herzamanda geçikirdi ama fazla değil test aldım bir baktım hamileyim inanmadım kan testine gittim
eşime doğum günü süprizi yaptım şuna beklemedeyim hala nazlı kızım doğmadı bizi gene bekletiyor

allah tüüüüüümm istiyenlere nasip etsin çok güzel bişey inşallah elin-mede almak nasip olur

gözünaydın cnm ç.b.t ne onu anlamadım sadece

Evlilğimizin 1,5 Ayında İlk Denemede Hamile Kaldım Şükürler Olsun opuyorumnanaktan
Rabbim Tüm İsteyenlere Nasip Etsin İnşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…