HAMİLE kalmış olan arkadaşlar kaçıncı DENEMENİZDE nasip oldu...

bunun kadında neye faydası var cnm

yumurtaları çoğatıp büyütüyor benim fazla yumurtam olmuyordu 3 tane felan yumurtlamam oluyordu başka da sorunum lkalmamıştı tüplerim tıkalıydıı benim ameliyat geçirdim başka sorunum kalmamıştı bu kürü denedim ilk denedim yarıda kesmiştim baya bir zaman geçti hadi dedim tekrar deneyeyim yanında incir yedim kuru elimde oda çatlatıyor yumurtaları

allah işte nasip etti allahım olmayanlarada nasip etsin

kızlar perşembe doğuma gidiyorum sizlr için dua edeceğim bütün burdaki arkadaşlara

sizlerde bana dua edin normal doğum yapayım inşallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

tüm anne adaylarını tebrık edıyorumm..herkesın farklı bır hikayesi var..kımı erken kımı beklıyor ben su sekılde dusunuyorum ...eger var ise bebegın bu dunyada nasıbı olur dert etmemek lazım allah herseyın hayırısını nasıp etsın...

saol cnm açıklaman için.banada dua et cnm.insaallah sende kazasız belasız yavruna saglıkla kavusursun.normal olması sezeryan olması önemli deil.önemli olan anne ve bebegin saglıgı cnm. :Saruboceq:

yasmini 9ay kullandıktan sonra bebeğe karar verdik ilk deneme nokta vuruşu oğlumuz 6.aya giricez
isteyen herkese nasip etsin Allahım en hayırlı şekilde.

ben yeni üye oldum bende 1.yıllık evliyim hala yok psikolojim bozuldu her ay bekliyorum ama olmuyo işallah olur ya çok istiyorum benden sonra evlenenlerin oldu allah bizede naip eder işallah aminnnnnnnnn:Saruboceq:

ben yeni üye oldum bende 1.yıllık evliyim hala yok psikolojim bozuldu her ay bekliyorum ama olmuyo işallah olur ya çok istiyorum benden sonra evlenenlerin oldu allah bizede naip eder işallah aminnnnnnnnn:Saruboceq:

inşallah allah en kısa zamanda nasıp eder..cok erken deılmı?bır yıl bıraz acele edıyor gıbı geldı bana sakın ol ve bence zamana bırakmanı tavsıye ederım bızım 2.5 yıl oldu sımdı denemeye basladık allah nezaman nasıp ederse..ozaman olur bunun baska bır seklı yok tatlım ...sevgılerımle

bal çörek otu ve tarçını ne şekilde yicez peki?? ayrıca ben kuru inciri haşlayıp suyunu içmiştim 10 gün ama sonuç yine negatif(

evliligimizin 6 ayinda cocuk yapmaya karar verdik ve korunmayi hemen biraktim pko hastasiydim 3 ay sonrada hamile kaldim rabbime sükürler olsun cok aratmadan verdi melegimizi...

4 yıl korunduktan sonra 2. ayımda hamile kalmıştım.düşük yaptım ve 6 ay korunun dedi dr.süre doldu bakalm n'olucak.kimi yine çabuk kalırsn diyo kimi kürtajdan sonra zor diyo.çok istiyorum inşallah rabim hemen verir tüm isteyenlerle birlikte bize de...

4 yıl boyunca korunduktan sonra 2.ayımızda bebiş haberini aldık..Rabbim herkese nasip etsin inşallah

ben de 1 sene douğum kontrol hapı kullandım geçen ay bıraktım bu 2 . denememiz bakalım 12 ekimde belli olcak. Allah herkesin gönlüne göre versin

ben de 1 sene douğum kontrol hapı kullandım geçen ay bıraktım bu 2 . denememiz bakalım 12 ekimde belli olcak. Allah herkesin gönlüne göre versin

1.buçuk senelik evliyim 4 . ayımızdayız bizde 1 ekimde belli olucak hayırlı haberler veririz çilekli sakız senle ben ve isteyen herkes inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…