Onun da kararını sormadan bişey yapmayın
İnşəAllah ki biter artik yaaaÜzülme canım,savaş insallah yakında biter,sanmam çok sürecegini.
Sonra üzülürsün yavruna.Bundan sonra mutlaka tedbirli ol.
Ben anladım seni.Anlatmak istemediklerini bile anladım.Ben azerbaycan tarihini az cok bilirim.Eski savasları,devletin yasadıgı sorunları hep bilirim.Bak canim acik konuscam ya kocam geri donmezse inşəAllahki doner ama tabiki yuzde yirmi ehtimal doner... Sonra nolucaq kim bakicak bize...babasiz cocuk buyutmek zaten zor ikisni boyutuyum hele bu ucuncuyu nadil yaparim...tam anlata bilmrem men burdan size..cunki yasak bizm ulkede bu hakda konusmak
Benim ne haddime sizi yargilamak ama demek istedigim tek sey allahin verdigi cana kiymayin o rizkiyla gelir kolayligiyla gelir zaten size.İyi gunler kizlar.cok ricam yazmak isteyenler yazsin yani yardimci olmaq isteyenler..iki cocugim var biri 5 yasinda biride 4 aylik ...ilk cocugmu pkula getrb gotryorum ...kucuk cocugmu hala emzryorum..yani zor yetsyorum iksnede ve hamile kalmsm ...nasil olur ama ben sanyordumki süt verirken hamile kalinmaz...başma hic boyle şey gelmedi ...kurtajdan cok ama cok korkyorum dogurmakta istemyorum..zaten cok canm burnmda ...nolur düsük yapmak ucun bana bi çözum deyin..ricam budurki kinamayn..ben bilmiyorrum..başma ilk geliyor
Düşük yapmak için fikir mi istediniz yoksa ben mi yanlış okudum?İyi gunler kizlar.cok ricam yazmak isteyenler yazsin yani yardimci olmaq isteyenler..iki cocugim var biri 5 yasinda biride 4 aylik ...ilk cocugmu pkula getrb gotryorum ...kucuk cocugmu hala emzryorum..yani zor yetsyorum iksnede ve hamile kalmsm ...nasil olur ama ben sanyordumki süt verirken hamile kalinmaz...başma hic boyle şey gelmedi ...kurtajdan cok ama cok korkyorum dogurmakta istemyorum..zaten cok canm burnmda ...nolur düsük yapmak ucun bana bi çözum deyin..ricam budurki kinamayn..ben bilmiyorrum..başma ilk geliyor
durumunu bılmem. yasal suren 10 haftayı doldurmama sartı... kac haftalık?. evde kendın kendıne dusurmeye calısırsan kanamadan ölürsün yada rahmıne zarar verırsın. o evdekı 2 cocuk anasız kalır kurtajdan korkmak ne ? kurtajda uyutacak anlamadan alacak gıdecek... ıcı bos keselerı aldırdıgım gun gozumde canlandı.. o nasıl yıkımdı.. allah verdyse rızkını da dusunmustur. bakarsın zorlanırsın ama bakarsın. dıger 2 cocuk vip de bu allahın ayrı kulumu ? eşin yoksa yanında onun onayı olmadan almazlar bu arada.İyi gunler kizlar.cok ricam yazmak isteyenler yazsin yani yardimci olmaq isteyenler..iki cocugim var biri 5 yasinda biride 4 aylik ...ilk cocugmu pkula getrb gotryorum ...kucuk cocugmu hala emzryorum..yani zor yetsyorum iksnede ve hamile kalmsm ...nasil olur ama ben sanyordumki süt verirken hamile kalinmaz...başma hic boyle şey gelmedi ...kurtajdan cok ama cok korkyorum dogurmakta istemyorum..zaten cok canm burnmda ...nolur düsük yapmak ucun bana bi çözum deyin..ricam budurki kinamayn..ben bilmiyorrum..başma ilk geliyor
Nasil sile bilrim paylasdihim konuyu bilginiz varmı?Kocan ön cephede savasıyor, cocugu nasıl yaptınız..
Süt göğsünden çıkıyor, bebek rahmindenCanim bu 6 yilda zaten korunduq hep..ben süt vererken hamle kaliindigini bilmyorrdum ya
Konu silinemiyor canim.Ama sen savas hakkinda birsey paylasmadin ki,korkma.Nasil sile bilrim paylasdihim konuyu bilginiz varmı?
her kese cok tesekur ederim arkadssdar...ama bunu dusurmem lazim malasef sanki ben istiyormym sanyorsnz...neyse ...cok saolun her biriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?