Hamile kalmişim😓

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben anladım seni.Anlatmak istemediklerini bile anladım.Ben azerbaycan tarihini az cok bilirim.Eski savasları,devletin yasadıgı sorunları hep bilirim.
Hastaneye yalnız basına gıdemezmisin?
Bu ara cok kötü olmuş bu durum.
2 cocugumun ne olacagı belli degilken nasıl devam edebilirim diyorsun,anlıyorum=/

Tıp dışı yöntemler uygulamayın nolur.Sonuç acı olabilir.Ablamın 1982,83 ve 86 doğumlu 3 tane oldu çocuğu.Üçüde büyüdü.Zor ama büyüdüler

Allah yardimcin olsun bi açıklığa çıkarsın eşin sağ sağlim döner inşallah.

Benim ne haddime sizi yargilamak ama demek istedigim tek sey allahin verdigi cana kiymayin o rizkiyla gelir kolayligiyla gelir zaten size.
Kurtajdan cok korldugunuzu yazmissiniz evet kurtaj kolay bise deil ben 2 bebegimi kaybettim aldilar kurtajla inanin o anesteziyle uyumak uyanmak varya isde uyandiginizda diyosunuz rabbimin verdige canan boyle kiydim diye oda sizin gibi olcak varsayinki anestezi gibi suan sagken birden candan gitcek tek fark siz uyaniyosunuz ama o bebek uyanamicak sizden ricam kiymayin verilen cana o rizkiyla kolayligiyla gelir herseyde vardir bir hayirlisi

Aldirmayin hem cok buyuk gunah hem de o bir can kardeslerine arkadas yoldas olur
Bizz ugrasiyoruz olmuyor Rabbim size vermis kiymetini bilin

Doğurmayı düşünmeyen birinin sadece süte güvenmesi de ne biliyim Yanlışın burada olmuş bacım..
Bir de bir bebeğin doğması yazıldıysa eğer ne yapsan düşmez.. Ama yazılamışsa kendini pamuklara sarsan da engel olamazsın. Bu yüzden düşük yapmaya çalışma düşüncenden hemen vazgeç. Aldır veya aldırma da diyemem ama bende katılıyorum iki çocuğa bakan üçüncüsüne de yetebilir. Zor olur belki ama olur. Bir de bunun psikolojik yönü var kürtaj olsan ileride pişman olursan dönüşü olmaz vicdan azabı da büyük olur. Ben öyle bir şey yapsam uyku uyuyamam. Can çünkü ya tek farkı şuan görmüyorsun ama içinde senin aldığın nefesle o da oksijen alıyor bölünüyor hücrelerini oluşturuyor, ne bileyim

Hastanaye gitmeye param yok ki kaynabamda istesem vermez zaten..ufff nebleyim ya şu an o kadar kendime nefret edyorumki....evet canim şimdi bu postu silmek mecbryetindeyim cunki bura dövuş hakinda yazdim...cok saolun her biriniz artik başmn careesne bakarim ben

Düşük yapmak için fikir mi istediniz yoksa ben mi yanlış okudum?

Keşke kıymasan... İlerde çok pişman olacağına eminim. Ama illa istemiyorum diyosan doktora git 6.haftaya kadar ilaçla düşük yapmayı sağlıyorlar.

İnsanlar o çocuk hasreti için tedavi görüyor umut ediyor siz düşürmekten bahsediyorsunuz Allah size akıl fikir versin baska diyecek söz bulamıyorum ben...

Yok yok doğru okudun canım biz ne emeklerle tedaviler görüyoruz bebeğimiz olsun diye işte kendigilinden hamile kalmış bir bayann arkadaşta düşürmeye çalışıyor

durumunu bılmem. yasal suren 10 haftayı doldurmama sartı... kac haftalık?. evde kendın kendıne dusurmeye calısırsan kanamadan ölürsün yada rahmıne zarar verırsın. o evdekı 2 cocuk anasız kalır kurtajdan korkmak ne ? kurtajda uyutacak anlamadan alacak gıdecek... ıcı bos keselerı aldırdıgım gun gozumde canlandı.. o nasıl yıkımdı.. allah verdyse rızkını da dusunmustur. bakarsın zorlanırsın ama bakarsın. dıger 2 cocuk vip de bu allahın ayrı kulumu ? eşin yoksa yanında onun onayı olmadan almazlar bu arada.

her kese cok tesekur ederim arkadssdar...ama bunu dusurmem lazim malasef sanki ben istiyormym sanyorsnz...neyse ...cok saolun her biriniz
Allahım çıldırıyorum şu konuları görünce isteyenin olmaz olan da nasıl düşürürüm diye düşünür. Sen bizlere nasip et çocuk sahibi olmayı Allahımm. Aminnnn.

Bnde bir anneyim sana bir tavsiye vereyim isteyen bni linçleye bilir bn senin yerinde olsam 5 yaşındaki çoçuğunu öldürür karnımdakini doğurururum yani ikiside aynın şey ha yaşayanı yanındakini öldürdün ha karnındakini

Bencede çocuğu aldırmayın zamanında dedem öldüğünde 35 yaşındaymış babannem 3 çocuk babamda karnında 4 çocukla ortada kalmış.Aslında babamın dedesinin durumu iyiymiş ama karısı yardım ettirmemiş.Babannem tek başına çocuklarına bakmış.Bu olay en az 60 sene önce yaşanmış o zamanın şartlarıyla bu zamanın şartları bir değil lütfen bunlarıokuduktan sonra bir kez daha düşünün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…