Hamile kalmişim😓

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah ülkenizin yardımcısı olsun.
Ben seni anladım.Ama 2 cocugu bakan 3ü de bakar diyecegim,3 cocugum var.
Yine de sen bilirsin,kendin birşey yapmaya kalkma,öteki balaların ne olacak=/

Allah ülkenizin yardımcısı olsun.
Ben seni anladım.Ama 2 cocugu bakan 3ü de bakar diyecegim,3 cocugum var.
Yine de sen bilirsin,kendin birşey yapmaya kalkma,öteki balaların ne olacak=/
Saol canim amin..ama ya bi şey olusa deye korkyorum..sonra kim bakar cocuklarma..anlafiniz siz beni bence...piskolojm cok bozuk yaher şey ustume ustume geldi bu arala

Süt korur diye bişey yok korunmak zorundasın canım ben doğumdan sonra kanamam olduktan sonra hemen başladım doğum kontrol hapına doktorumda korun demişti

Mən 22 yasinda canim...neblyim beni öyle kandirdlar
Canım cok gencsin,kendini tehlikeye atma.Kendi annen var mı?
Doktora gideceksen onunla git.Dogurursan da kayınvalidenle bakarsınız,beraber oturuyorsunuz sanırım.
Üzülme mesajlara,kürtajı kimse istemez,sana bunu kimse tavsıye edemez.
Cok telaşlısın,bir sakinleş,kaç haftalık hamilesin?

Olan olmuş artık. Aldıramayacağınıza göre şimdi nasıl iki bebeğe faydalı olabilirsiniz onu düşünün lütfen

Keske basindan korunsaymissiniz.ama arada yas farki olmaz.Birden hepsi buyur.Basta zorluk cekersiniz ama ne guzel.ne olursa olsun kurtaj bir canlinin yasamina son vermek,dusurmeye calismak ise bile bile ...benim tek cocugum var ve koruyucu aile olmaya karar verdik.Hic tanimadigimiz insanlarin cocuguna bakmak istedik,,Dusunun yani...

Anem uzakta otryor ...bilmiyomli bi hafta gecikmişim ..ayin 7 si olacaqdi aybasim

Saol canim amin..ama ya bi şey olusa deye korkyorum..sonra kim bakar cocuklarma..anlafiniz siz beni bence...piskolojm cok bozuk yaher şey ustume ustume geldi bu arala
Bak canım,ben zaten 3 cocuk istiyordum.Fakat durumlar daha iyileşince yapmayı planlıyordum 3cü bebegimi.
İşlerimizin ters gittiği ara hamile oldugumu öğrendim,zamanlama yuzunden üzüldüm fakat en zorlanmadıgım yavrum o oldu.
Hala o kadar mutluyum ki dogduguna,iyiki benim yavrum olmuş.
Cocukların neler yasar sen olmasan,bak doktora da gidemem diyorsun.Lütfen sakin düşün.
Gel sarılayım,anlıyorum çok üzgünsün

2020 de hala süt korur muhabbetinin olmasi.

Bak canim acik konuscam ya kocam geri donmezse inşəAllahki doner ama tabiki yuzde yirmi ehtimal doner... Sonra nolucaq kim bakicak bize...babasiz cocuk buyutmek zaten zor ikisni boyutuyum hele bu ucuncuyu nadil yaparim...tam anlata bilmrem men burdan size..cunki yasak bizm ulkede bu hakda konusmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…