- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
Allah ülkenizin yardımcısı olsun.Alla
Allah olmayanlarin her birine nasib etsin inşəallah...ama tamam o zaman boyle konuşuyum..ben Azeriyim..bu daka sizin Azerbaycanda habernz var mutlsqki..yani giden döyuslerden..kocam ön cebhede ve bu daka savasyor...kurtaj edemem cunki param yok kaynanama desem ki bana para ver beni öldurir belki yeni sirf para ucun yoksa ben umrnda deylm..sonra evden dişari cikamyorum bile cocugmu okula getrb gotrmek dişinda...dahada anlatymi derdimi ablacim?
Gündemden haberiniz yok mu?Savas baslayalı ne oldu ki...Kocan ön cephede savasıyor, cocugu nasıl yaptınız..
Yeni getdi canim ve aybaşi tarihim ayin 7 i idi...bi hafta kecms...sizde her şeyden bi şey cikaryorsnz..her halda bununda yalani olmaz demiKocan ön cephede savasıyor, cocugu nasıl yaptınız..
Herseyden haberim var.Gündemden haberiniz yok mu?Savas baslayalı ne oldu ki...
Saol canim amin..ama ya bi şey olusa deye korkyorum..sonra kim bakar cocuklarma..anlafiniz siz beni bence...piskolojm cok bozuk yaAllah ülkenizin yardımcısı olsun.
Ben seni anladım.Ama 2 cocugu bakan 3ü de bakar diyecegim,3 cocugum var.
Yine de sen bilirsin,kendin birşey yapmaya kalkma,öteki balaların ne olacak=/
Şimdi bildim işde bende...Süt korur diye bişey yok korunmak zorundasın canım ben doğumdan sonra kanamam olduktan sonra hemen başladım doğum kontrol hapına doktorumda korun demişti
Canım cok gencsin,kendini tehlikeye atma.Kendi annen var mı?Mən 22 yasinda canim...neblyim beni öyle kandirdlar
Yeni gittiyse bilemem ama temmuzdan beri çatısmalar devam ediyor..Yeni getdi canim ve aybaşi tarihim ayin 7 i idi...bi hafta kecms...sizde her şeyden bi şey cikaryorsnz..her halda bununda yalani olmaz demi
Anem uzakta otryor ...bilmiyomli bi hafta gecikmişim ..ayin 7 si olacaqdi aybasimCanım cok gencsin,kendini tehlikeye atma.Kendi annen var mı?
Doktora gideceksen onunla git.Dogurursan da kayınvalidenle bakarsınız,beraber oturuyorsunuz sanırım.
Üzülme mesajlara,kürtajı kimse istemez,sana bunu kimse tavsıye edemez.
Cok telaşlısın,bir sakinleş,kaç haftalık hamilesin?
Herkesi birden aparmyorlarki canim..sirayla gedyor herkesYeni gittiyse bilemem ama temmuzdan beri çatısmalar devam ediyor..
Allah yardımcıları olsun, gercekten ülke olarak hepımız uzgunuz bu konuda, peki eşiniz ne düşünüyor bebek içinHerkesi birden aparmyorlarki canim..sirayla gedyor herkes
Konsamyoruzki...Allah yardımcıları olsun, gercekten ülke olarak hepımız uzgunuz bu konuda, peki eşiniz ne düşünüyor bebek için
Bak canım,ben zaten 3 cocuk istiyordum.Fakat durumlar daha iyileşince yapmayı planlıyordum 3cü bebegimi.Saol canim amin..ama ya bi şey olusa deye korkyorum..sonra kim bakar cocuklarma..anlafiniz siz beni bence...piskolojm cok bozuk yaher şey ustume ustume geldi bu arala
Onun da kararını sormadan bişey yapmayınKonsamyoruzki...
2020 de hala süt korur muhabbetinin olmasi.İyi gunler kizlar.cok ricam yazmak isteyenler yazsin yani yardimci olmaq isteyenler..iki cocugim var biri 5 yasinda biride 4 aylik ...ilk cocugmu pkula getrb gotryorum ...kucuk cocugmu hala emzryorum..yani zor yetsyorum iksnede ve hamile kalmsm ...nasil olur ama ben sanyordumki süt verirken hamile kalinmaz...başma hic boyle şey gelmedi ...kurtajdan cok ama cok korkyorum dogurmakta istemyorum..zaten cok canm burnmda ...nolur düsük yapmak ucun bana bi çözum deyin..ricam budurki kinamayn..ben bilmiyorrum..başma ilk geliyor
Bak canim acik konuscam ya kocam geri donmezse inşəAllahki doner ama tabiki yuzde yirmi ehtimal doner... Sonra nolucaq kim bakicak bize...babasiz cocuk buyutmek zaten zor ikisni boyutuyum hele bu ucuncuyu nadil yaparim...tam anlata bilmrem men burdan size..cunki yasak bizm ulkede bu hakda konusmakBak canım,ben zaten 3 cocuk istiyordum.Fakat durumlar daha iyileşince yapmayı planlıyordum 3cü bebegimi.
İşlerimizin ters gittiği ara hamile oldugumu öğrendim,zamanlama yuzunden üzüldüm fakat en zorlanmadıgım yavrum o oldu.
Hala o kadar mutluyum ki dogduguna,iyiki benim yavrum olmuş.
Cocukların neler yasar sen olmasan,bak doktora da gidemem diyorsun.Lütfen sakin düşün.
Gel sarılayım,anlıyorum çok üzgünsün
Üzülme canım,savaş insallah yakında biter,sanmam çok sürecegini.Herkesi birden aparmyorlarki canim..sirayla gedyor herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?