- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
Babam bunların en büyük örneği. :) hayvan acıktı diye diye kediyi aslan yaptı :)
7 katAy benim ev giriş kat olduğu için hiç aklıma gelmedi bu. Benim tosunum da hep gezer gelir.
Evde hapis olarak tutulan hayvanlar evet atlıyor ilk fırsatta. Ev kaçıncı kat? Arkadaşlarım balkonlarını ya kapattılar sineklik gibi bir şeyle ya da önlemini aldılar hepsi.
Sürekli gezip gelen hayvan yapmıyor ama bunu.
:) süper ya
Aaay benim eşimde öyle ☺ Tamam hayvan severdi ama evde pek sıcak bakmazdı şimdi omuzlarda gezdiriyor kızım diye kediyi. ☺☺
Kus.gorurse hic dusunmez.atlar. benim ev 5. Kat ucan.kus.gorsun cama ragmen atlayip yapisiyor cama.7 kat
Hamileykende atlarmi
Aslinda hayvanlari cok sever ama cocuktan dolayi tedirgin cok defa anlattim hayvanlardan hastalik gecmeyecegini anlayabildigi yere kadar anladi. Bukelamun bile getirdi eve besledik,simdi benm üzüldügumu görunce alisveris yaptigimin akvaryumla konusup bakmasini yavrulari sahiplendirmesini söylüyecegim dedi. Ben elimden geleni yapicam.Malesef balkon olmaz. Ilk firsatta atlar. Kapali balkon olsa bile sıkılır hayvancagiz surekli ayni yerde. Kucucuk yer sonucta. Aslinda eve alsaydiniz kocaniz da hemen alisirdi ama iste önyargilari kirmak cok zor.
kedıler kopeklerden daha temız halbukıYa esim eve köpek aliyor. Ama kediye gelince olmaz diyor. Of ne yapicam ben bilmiyorum.
Kizlar kediyi bugun esimin alisveris yaptigi akvaryumcuya götürdük. Orada dogum yapacak ve sahiplendirilece5k yavrulari..
Cok hayvan sever ama kediyi evde sevmiyor. Eve kediyi sokmaya nasil ikna edecegim ? Evde olmaz dedi kestirdi atti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?