Hamile kedi :((

7 kat
Hamileykende atlarmi

Balkonunuz büyük ve kapalıysa olabilir. Açık balkondan atlar felan Allah korusun. Eve alamazsanız dışarda bir yuva yapın korunaklı. En azından yavrular büyüyene kadar dururlar. Siz de mama ve su koyarsınız.

Esimle simdi konustum evde olmaz dedi diretim biraz. Alisveris yaptigimin akvaryumdaki cocuga soyleyim göterilim. Dogum yapinca sahiplendirsin dedi.
Oda olmasa, annem cok hayvan sever yerde oturuyor orda kedi evi var, yarin anneme gimisken orayada soracagim. Ne olursa olsun yobaz hayvanlari görmeyen insanlarin eline birakip oyuncak etmeyecegim.
Ben ne kadar birtane can kurtarsamda, birsuru hayvan var bu ilcede.

Malesef balkon olmaz. Ilk firsatta atlar. Kapali balkon olsa bile sıkılır hayvancagiz surekli ayni yerde. Kucucuk yer sonucta. Aslinda eve alsaydiniz kocaniz da hemen alisirdi ama iste önyargilari kirmak cok zor.

Eve almak iyi ama biraz zor oluyor
Kum falan lazım
Bir de piresi varsa yavrulara da geçiyor
Evde kuş ve çocuk varmış zor olabilir

Bir kedi evi hazırlayıp kuytu bir yere koysanız? Her gün düzenli şekilde mama su bırakırsınız
Kedi yavruları zaten kuytu bir yerde doğurur
Kendi de yiyip içip yavruları beslemeye gider

Malesef balkon olmaz. Ilk firsatta atlar. Kapali balkon olsa bile sıkılır hayvancagiz surekli ayni yerde. Kucucuk yer sonucta. Aslinda eve alsaydiniz kocaniz da hemen alisirdi ama iste önyargilari kirmak cok zor.
Aslinda hayvanlari cok sever ama cocuktan dolayi tedirgin cok defa anlattim hayvanlardan hastalik gecmeyecegini anlayabildigi yere kadar anladi. Bukelamun bile getirdi eve besledik,simdi benm üzüldügumu görunce alisveris yaptigimin akvaryumla konusup bakmasini yavrulari sahiplendirmesini söylüyecegim dedi. Ben elimden geleni yapicam.

Veterinerler de hayvanlardan hastalik gecmeyecegini soyluyor. Onlara da guvenmeyecekse kime guvenecek bu konuda? Bukalemun falan bile sevebiliyorsa bir insan, kedi gorunce ölür aşkından kedi bambaska inanin. Cocugunuz icin de cok iyi olurdu aslinda.

Ya esim eve köpek aliyor. Ama kediye gelince olmaz diyor. Of ne yapicam ben bilmiyorum.
kedıler kopeklerden daha temız halbukı
bırde kopek olacaksa asla evde olmamalı bahcede olmalı kulubesı olmalı kedı daha evde yasamaya musaıt ama kopek ıcın ezıyet bırde havlama durumu var tabı köpüşlerın :) yanı onlar evde olmamalı

ben olsam o kedıye sahıp cıkardım.

Özgürlüğe alışık yetişkin bir kedi balkon gibi kısıtlı bir yerde yapamaz. Muhtemelen kaçmaya çalışıp atlar. Çok duyuyoruz balkondan düşen kedileri..

Pembe ne olur al o kediyi 4 senedir oturduğum sokakta her gece kedilere mama su veriyorum koca yaz balkonda kedilerin yavruları İçin nöbet tuttum eski konuma bak oku o çocuklar neler yapıyorlar aklın almaz

Balkonun bir köşesinde kimseye zararı dokunmaz aslında, eşiniz bir der iki der o yavruları görünce vicdanı elvermez,kıyamaz diye düşünüyorum. Aslında bir veterinere götürseniz önce, iyice bir kontrol etse, belki geçici bir eve ya da pansiyona yerleştirebilirler.

Cok hayvan sever ama kediyi evde sevmiyor. Eve kediyi sokmaya nasil ikna edecegim ? Evde olmaz dedi kestirdi atti.

Evde kedi olmaz diyip, evde kopek istemesi cidden cok ilginç. Bana göre köpek evde olmaz. Köpekler daha enerjik bahçeli bir ev, köpek icin daha uygun. Köpek salyali bir hayvan ustelik ve cidden kokuyorlar. Öyle asiri rahatsiz edici ve az temizlikten olan bir koku degil, kendilerine has kokulari oluyor. Surekli tuvaleti icin sabah aksam disari cikartmak gerekir vs. Kedi kokmaz, salyalanmaz, tuvaletini kuma yapar hicbir derdi yok. Kediler köpeklerden çok daha temizdir.
Köpek dusmani degilim. Benimde vardi cocukken uzun yillar arkadaslik etti bana ama bahcemizdeydi.

Alınnnnn hayvanları çok Rahatsız edenler burda da var ozellikle cocuklar ve onlara bisey demeyen sevimsiz anneleri.burdada ben gece koyuyorum yemegi çünkü bana da tuhaf bakıyorlar tuhaf benmisim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…