Hamile kedi :((

Kediye eğitimi nasıl vereceksiniz, kum alışkanlığı falan, bunları da düşünün derim. Bir de bir anda 8 tane yavru olabilir bunların bakımı sahiplendirlmesi bunu da göz önünde bulundurun

Benim de evde 2 papağanım varken eve kedi getirdim 1 di iki oldular yavruladı 5oldular sonra kuşları sahiplendirdim kedileri de 1 anne kedi kalmıştı şimdi tekrar hamileydi 4 oldular hepsi ayrı ama kediler kuşlardan çok daha cana yakın bence ayrı oda da tutun yine de büyük olduğu için içgüdüsel olarak devirebilir kafesi bizimkiler çok tedirgin oluyodu kediyi görünce korkmaları bile ödlerini patlatıp ölmelerine sebep oluyor ayrı tutmakta fayda var

Arkadaş şimdi kedinin yerini hazırlamış sağolsun. Yalnız alın lütfen balkonda ne olacak diyen arkadaşlar olmuş. O dediğiniz kadar kolay değil maalesef. Anne ister ev kedisi,ister sokak kedisi olsun açık balkon olduğu sürece atlacaktır.
Anne atlamasa belli bir süre yavrular düşebilir. Hadi hiç biri olmadı diyelim Anne tekrar kızgınlığa girdiğinde (Takip edilmezse) çiftleşmek için atlayabilir.
Büyük sorumluluktur sessiz kula bakmaz. Yem ver su ver ile olmaz bu işler iç dış pazarzit aşıları yaptırılmak zorundadır.
Hastalağında veteriner vs. Amaçım kimseyi korkutmak veya soğutmak değildir yanlış anlaşılmasın lütfen. Ama bunlar gerçekler . Ve bir de yavruların sahiplendirilmesi konusu da cabası.

Saygılar

Kediye eğitimi nasıl vereceksiniz, kum alışkanlığı falan, bunları da düşünün derim. Bir de bir anda 8 tane yavru olabilir bunların bakımı sahiplendirlmesi bunu da göz önünde bulundurun
Kediye kum egitimi verildiginide sizden duyuyorum. Kediler disarda da ortalik yere yapmaz kazabilecegi toprak alan varsa kazar, tuvaletini yapar ve gömer. Kumu kediye gostermeniz yeter. Saglikli bir kedinin kum egitimine ihtiyaci olmaz.

Hayattaki en kolay şey olabilir bir kediye nereye işeyeceğini göstermek .

Muhatabım konu sahibi arkadaşlar ona cevap yazın, bana yazdıklarınızı görmeyebilir. hamile ve tüm gün uyuyan yakında da Doğum yapacak bir kediden bahsediyoruzyani o kadar da kolay olacağını düşünmüyorum. konu sahibine bakın bunlar da var dikkkate alın diyorum sadece, yarın öbür gün bakamayıp sokağa atmak çok daha acı değil mi?
Bu arada sahiplendirlmek zorunda kalınacak 8-10 yavru hakkında da kendisine bilgi verin isterseniz,ev kedisi olarak büyüyen kedileri sokağa bırakmak zorunda kalmak çok daha büyük bir vebal olsa gerek.

Canim eger kediyi birakacak yer bulamasaydim gercekten eve alacaktim. Esim eve alicagimi bildigi icin akvaryumcuda yer ayarladi. Bir can sonucta gönlüm razi olmadi sokakta ve yabani olan insanlarin yaninda.
Hic tartismayin , bir tane kusum var o bile nasil batiriyor. Hayvan bakmak sabir ve metanet isi. Rabbimin emaneti onlsr lutfen sahip cıkalim.

Süper bir çözüm olmuş bence.

Hayvan sahiplenmek bence bebek sahibi olmak kadar ciddi ve sorumluluk isteyen bir iş. İyi düşünüp karar verin. Eksilerini artarini tartın. Ömür boyu o yavrulara bakabilecek misiniz ayni sevgiyle? Balkonda bakacam demissiniz ama allah korusun asagi falan atlarlar. Alanlari cok dar olacak. Bence alacaksaniz ya tam alin evin icine yanda hic almayin. Bence kediyi alip kucucuk balkona kapatmak ona iskence yapmak gibi bir sey olur.

Ya esim eve köpek aliyor. Ama kediye gelince olmaz diyor. Of ne yapicam ben bilmiyorum.
2 kedim var.Bnede köpekleri çok sevmeme rağmen öğrencilik yıllarımda halamlarla köpekli evde yaşadım.Köpek gerçekten büyük sorumluluk.Kediler kendi kendilerine takılabiliyorlar.Ayrıca tuvalet sorunları da yok.İlk zamanlarda çok sıkıntı olmasada tuvalet olayı büyük sıkıntı bence.Taile veya zorunlu hallerde evde de bırakamıyorsunuz.Ama kediler 3 tam güne yakın evde kalabiliyorlar.

Balkondan atlar yazmis bir arkada atlarmi
Atlar tabii.Benim kızlar balkona her cıktıklarında aklım çıkıyor.Her dakika sanki cocugum varmıs gıbı gözüm üstlerinde.Balkondan atladığı için akciğerleri patlayan,dalağı parçalanan bir kedicik vardı.Kedi de olsa hayvan,içgüdülerini takip ediyor.

Evet canım o yüzden zor olacağını özellikle belirtmek istedim.
Evler müsait değil, hayvan bakımı zor vs

Bende kus besliyorum hem sultan hem muhabbet. Maalesef en uysal kedi bile bir sure sonra kuşa saldiriyor, forumlarda ve gruplarda ornegini gordum. Balkonda bakabilirseniz, eve almazsaniz guzel olur

2 kedim var evin icinde bakiyoduk hamileyim ve doktorum uzak dur dedi. Ust kat bos bizde apartmanda bakiyoruz ev iki katli. Tuvaletleri asagida yataklari orda mamalari bizim kapinin onunde. Cokta mutlular arada eve aliyoruz arada disari cikiyolar geziyolar. Simdi soyle hic kedi bakmadiysaniz hamile ve bakimi daha ozel bi kedi sonra yavrulicak ve o yavrularada sanirim siz bakicaksiniz bilmiyorum balkonda o yavrular nasil olur. Ama sahiplenmeniz cook iyi olur kedi baktigim icin sorulariniz olursa cevapta verebilirim. Icerde bakamama sebebiniz ne acaba

Ve evet balkondan atlarlar. Benimkiler hep balkondan kacip balkondan geliyolardi.simdi kapidan saliyoruz. Hava gunesliylen gidiyo aksama yagmur baslayinca balkona tirmanip camlara geciyo ve miyavliyo bizde iceri aliyoruz

Kuma alismalari cok zor degil en fazla 1 kere iser eve. Siz onu kumuna goturdugunuzde 1 kere oraya yaptiginda bidaha tuvaletini baska biyere yapmaz

Kusum var canim esimde istemiyor evin icinde.zamaninda ben hamileyken kesinlikle kedi sevmeyecek demisti. Kopege evet kediye hayir demisti. Nedenini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…