Hamile kedi :((

Bence sokak kedisi yavrularına her daim bakar zor durumda olduğunu düşünmeyin.

Çocuklar sevdi diye de reddetmez hemen.
Bizim işyerinin burada kaç kedi yavruladı. Bir defasında yavruyu annesi bıraktı gitti sandım kaldırımın ortasında gözler kapalı yatıyordu çok miyavlıyordu. Eve almazsam ölür burada diye bakındım durdum etrafa ama elime de almıştım. İlk tercihim annesine bırakmak olacaktı çünkü. Baktım yavruya benzer bir dişi kedi dolanıyor. Kenara koyup uzaklaştım. Yanına gitti kokladı. Eyvah almayacak dedim ama bırakmadı yavrusunu çok mutlu oldum. Büyüdü diğerleri ile birlikte.

Siz o anneye rahat edeceği bir kedi evi yapın ortalık olmayan yere koyun mama ile birlikte.
Doğumu yapsın yavrulara orada baksın yine her gün mama koyun.
Balkonda olmaz bence..

Balkonda rahat bakarsınız. Zaten bebekleri olduktan sonra yavruların yanndan ayrılmıyor anne. Zor olmaz sizin için. biraz büyyuncede sahiplendirirsnz hatta burayada resimlerini atarsınız belki isteyen olur bidiklari
Umarim biraktıgım yerde , yavrulari güzel bir yuva bulacaktir

Kizlar kediyi bugun esimin alisveris yaptigi akvaryumcuya götürdük. Orada dogum yapacak ve sahiplendirilece5k yavrulari..
Gidin görün arada bence. Bende sokakta evden kaçmis bi kedi bulup petshopa gotrmstm çünkü petshopmz hayvan satışı yapmıyor hayvansever:)) kediyi 1 hafta sonra çok ii bi aileye sahplendirmis. Arada gidin görün tanimadgnz biyere verdysenz ıcinz rahat etsin. Hemde bizede soylersnz

Yok tanidik bir yer. Alisverisimi ordan yapiyorum hep. Disardaki diger hayvanlarida besliyor sagolsun.
Dün bir kadin istemis kediyi yavriyada annelerede bakarim bana verin istersenseniz diye, bugun soracak esim ne yaptigini , iki kere dun gormeye gitmis alismis diyordu

Bizde bi sokak kedisi hamile diye eve aldık. Yiğenim çok oynuyodu hayvan eve alıştı girip çıkıp duruyodu. Babam rahatsız hastalık getirir diye istemiyoduk ama hamile kaldı mecbur eve aldık. Şimdi çok tatlı yavruları oldu 4 tane kediyle aynı evdeyiz

Son durum olarak akvaryumcudan bir kadin kedimizi sahiplendi. Boylesi daha iyi oldu bana göre , hem anneye hemde yavrulara bakacak belkide birlikte büyütecek.
Kedimizde tekrardan sokaga dönmemis olacak

Bence hiç korkma, zaten doğum yaptığı için tuvalet ve yemek ihtiyacı haricinde yuvasından çıkmıyor

Kedi yuvası alıp evin pek kullanılmayan yerinde bakın ama cocuk var lütfen veterinere götürüp sağlık kontrollerini yaptırın sık sık doğacak yavruda dahil sakin ihmal etmeyin

Lütfen alıp 1-2 ay sonra atacaksaniz almayın çünkü çok alışıyorlar bize. Sadece balkonda bakmanız imkansız o alan ona yetmez benim kedim kapalı kapı gördüğünde bile dayanamıyor evimizin tüm kapıları açık tek tek tüm odalara girer. tüy dökerler, her kedi yapmaz belki ama benim kedim koltuklarımı halılarımı tırmıklar, bunları söylüyorum ki bilerek alın evinize yanlış anlamayın lütfen. Yavruları olunca sütten kesildikleri zaman sahiplendirebilirsiniz ve büyük kediyi kisirlastirin. Kızgınlık dönemleri zor oluyor :)

Yavrularını doğuracak güvenli bir yer bulur belki. Ulu orta doğurmazlar, tabi bulabilirse kıytu bir yer. Siz alsanızda sadece balkonda tutmak olmaz, esir gibi. Eve alsanız çok iyi olurdu ama papağana zarar verebilir. Kediyi dışarda takip etmeye devam edin. İlk doğumu olmayacak büyük olasılıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…