- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
Yavruları görünce en çok o sever gibi geliyor bana, hep böyle olmuştur.Ya esim eve köpek aliyor. Ama kediye gelince olmaz diyor. Of ne yapicam ben bilmiyorum.
Yavruları görünce en çok o sever gibi geliyor bana, hep böyle olmuştur.
Cok hayvan sever ama kediyi evde sevmiyor. Eve kediyi sokmaya nasil ikna edecegim ? Evde olmaz dedi kestirdi atti.Yavruları görünce en çok o sever gibi geliyor bana, hep böyle olmuştur.
E eve almayacaksın ki balkonda duracak, ev sayılmaz orası,Cok hayvan sever ama kediyi evde sevmiyor. Eve kediyi sokmaya nasil ikna edecegim ? Evde olmaz dedi kestirdi atti.
E eve almayacaksın ki balkonda duracak, ev sayılmaz orası,
Günah ya, ya hayvancıkların başına kötü bir şey gelirse, vur vicdanına , mecbuurr
Kedi hem tertemiz bir hayvandır. Sesi de çıkmaz, yavrucaklarla uğraşırken kimseye de bulaşmaz.
Sen de bu günaha giremem deyip kestir at, çok canın sevabını alacak. Daha ne olsun yav.
Sizin orası kedileri sevmiyor, onun dükkanının orası seviyordur, zarar gelmez. Kesin öyledir bakBana kalirsa simdi alir gelirim. Cunku hergun ayni yerde duruyor bi guzel yilarim yatak yaparim ona.
Dedigim dedik calidigim düdük adam.
Ee ne yapalim benim dukkanin orda da bisürü kedi var alip balkonami getireyim diyor
Balkondan atlar yazmis bir arkada atlarmiSizin orası kedileri sevmiyor, onun dükkanının orası seviyordur, zarar gelmez. Kesin öyledir bak
Ay kedi deyince içim bir hoş oluyor ya, ne yap et al o hayvancıkları, dert oldu bana da.
Hem geçici olarak kalacaklar,Allah allah yaa.
Ay benim ev giriş kat olduğu için hiç aklıma gelmedi bu. Benim tosunum da hep gezer gelir.Balkondan atlar yazmis bir arkada atlarmi
Babam bunların en büyük örneği. :) hayvan acıktı diye diye kediyi aslan yaptı :)Evde hayvan istemeyen eşler genelde sonra onlarla birlikte uyuyor emin olabilirsin ☺
Al nolur sokakta telef olmasınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?