Hamile kim belli değil 🙄

yuvarlanan asi bir panda

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2018
8.062
21.008
278
Arkadaşlar 6.5 aylık hamileyim ve şehir dışına çıkmam gerekti. Mesafe 700 km ve sırf bunun için araba kiraladık ya da ben öyle sanıyordum. Malum pandemi, öyle olmasa da hamile bir insan için bu yol epey uzun. Eşim de amcası da sigara içiyor. Arabanın içinde sigara içmenizi istemiyorum dedim 'e böyle ikide bir duracak mıyız' diye mırın kırın ettiler. Önde oturacağımı söyledim eşime ama inatla amcasını öne aldı. Böyle yapınca ben de iyi dedim oturun. Önümde küller uçuşuyordu yol boyu. Yani ben anlamıyorum bunlar mı hamile mi ben mi.. Zaten eşimin triplerinden sıkıldım biraz kendi hamile gibi diye konu açmıştım daha önce. Oram ağrıyor, buram ağrıyor, masaj yap vs. Ben desem yok der. Bu şekilde geri dönmemek için de onlarla değil de otobüsle eve dönmeyi düşünüyorum. Otobüsle sorun yaşar mıyım acaba ? Hamilelikte uzun yola çıkıp problem yaşadınız mı ?

Yola neden çıkılıyor mecburi bi durum mu?
Arkada midem bulanıyor öne oturmam lazım de önde otur
Yok illa amca öne oturuyorsa arka koltukta böğür miden bulanıyormuş gibi
Sigara da içirtme keyifleri istiyorsa durup içsinler
İçerlerse de yahu içmeyin tıkanıyorum diyip yalandan öksür dur
Bana birşey olursa vebali sizindir de
Herşeyden önce ben bu durumda asla onlarla yola çıkmazdım

O kadar yolu maske ile nasıl çekeceksiniz. Bence arkada başka oturan yoksa arkada oturmanız daha rahat olacak sizin açınızdan, sigara olayı hoş olmamış.

Yenge oturuyor. Ben ondan değil de bu sigaradan rahatsızım maalesef. Kokusundan başım ağrıyor ve migrenim var. Otobüste en azından bu olmaz diye düşündüm. Eşimin tavrından da hoşlanmadım açıkçası :/

Evet mecburi idi öyle olunca arabamız yok diye araç filan kiraladık. Ben de hoşlanmadım bu durumdan. Açık açık da uyardım, söyledim. Amcayı kontrol etmesi gereken eşimdi ama başta o taviz verdi. Öyle olunca daha fazla sinirlendim. Gitmek istemiyorum tekrar onlarla ben de aynı sebepten.

of bu konular beni ne gerdi sabah sabah ya.

Uzuldum gercekten size.

Ama ya daha sert soyleyeceksiniz ne istediginizi ya da,
o sekilde geri doneceksiniz.

Korona sebebi ile ben yerinizde olsam ucak otobus falan dusunmezdim,
hamileliginiz de baya ileri,
artik sigaranin zararina katlanacaksiniz bir gunlugune.

ama bu insanlarin yatacak yeri yok ya,
kucucuk bebege, anne karnindaki yavruya merhameti olmayan insandan kimseye hayir gelmez.

Gittigi yerde kalirdim ben olsam

Yol boyunca hiçbirsey söylemediniz mi?

Burada ki yorumlarından tanıdığım asi panda mutlaka birşeyler söyler diye düşünürdüm ben.

Pandemi sürecinde toplu taşıma ile yolculuk yapmanız çok sağlıklı değil.

Eşinizle de amcasıyla da konuşun yolculuk öncesi. Giderken çok zorlandım vs.diye. Özelde eşinize daha sert şeyler söyleyebilirsiniz tabi haketmis çünkü.

Kendilerini yola çıkmadan önce uyardım ama insan olan anlıyor elbette. Amca için neyse ama eşim için ne desem bilmiyorum. İnatla arkaya oturmamı istedi. Ki normalde ben umursamam öne oturmuşum, arkaya oturmuşum. Saçma sapan hamile triplerim yoktur. Böyle yol için mesafe varken, içeride sigara içilirken canım sıkıldı tavrına ve uğraşmak istemedim. Vazgeçtim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…