- 14 Kasım 2019
- 1.979
- 3.341
- 83
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Ben 7 aylık hamileyken almanyada türkiye yolculuk yaptım evden havalimanı 1 saat ucak bekleme süresi vs 5 saat 2 saat da diğer havalimanı hiç birşey olmaz merak etmeArkadaşlar 6.5 aylık hamileyim ve şehir dışına çıkmam gerekti. Mesafe 700 km ve sırf bunun için araba kiraladık ya da ben öyle sanıyordum. Malum pandemi, öyle olmasa da hamile bir insan için bu yol epey uzun. Eşim de amcası da sigara içiyor. Arabanın içinde sigara içmenizi istemiyorum dedim 'e böyle ikide bir duracak mıyız' diye mırın kırın ettiler. Önde oturacağımı söyledim eşime ama inatla amcasını öne aldı. Böyle yapınca ben de iyi dedim oturun. Önümde küller uçuşuyordu yol boyu. Yani ben anlamıyorum bunlar mı hamile mi ben mi.. Zaten eşimin triplerinden sıkıldım biraz kendi hamile gibi diye konu açmıştım daha önce. Oram ağrıyor, buram ağrıyor, masaj yap vs. Ben desem yok der. Bu şekilde geri dönmemek için de onlarla değil de otobüsle eve dönmeyi düşünüyorum. Otobüsle sorun yaşar mıyım acaba ? Hamilelikte uzun yola çıkıp problem yaşadınız mı ?
Otobüsle dön gittigin gibi sorun yasamazsin benceArkadaşlar 6.5 aylık hamileyim ve şehir dışına çıkmam gerekti. Mesafe 700 km ve sırf bunun için araba kiraladık ya da ben öyle sanıyordum. Malum pandemi, öyle olmasa da hamile bir insan için bu yol epey uzun. Eşim de amcası da sigara içiyor. Arabanın içinde sigara içmenizi istemiyorum dedim 'e böyle ikide bir duracak mıyız' diye mırın kırın ettiler. Önde oturacağımı söyledim eşime ama inatla amcasını öne aldı. Böyle yapınca ben de iyi dedim oturun. Önümde küller uçuşuyordu yol boyu. Yani ben anlamıyorum bunlar mı hamile mi ben mi.. Zaten eşimin triplerinden sıkıldım biraz kendi hamile gibi diye konu açmıştım daha önce. Oram ağrıyor, buram ağrıyor, masaj yap vs. Ben desem yok der. Bu şekilde geri dönmemek için de onlarla değil de otobüsle eve dönmeyi düşünüyorum. Otobüsle sorun yaşar mıyım acaba ? Hamilelikte uzun yola çıkıp problem yaşadınız mı ?
Hamile halde sizi yalniz otobusle yollar mi? Gerçekten çok garip aileler var. Tam anlaminda aile olamamişsiniz malesef. Sigara için demiyorum. Bilemedim. Nasil rahat edersen oyle yapman gerekliArkadaşlar 6.5 aylık hamileyim ve şehir dışına çıkmam gerekti. Mesafe 700 km ve sırf bunun için araba kiraladık ya da ben öyle sanıyordum. Malum pandemi, öyle olmasa da hamile bir insan için bu yol epey uzun. Eşim de amcası da sigara içiyor. Arabanın içinde sigara içmenizi istemiyorum dedim 'e böyle ikide bir duracak mıyız' diye mırın kırın ettiler. Önde oturacağımı söyledim eşime ama inatla amcasını öne aldı. Böyle yapınca ben de iyi dedim oturun. Önümde küller uçuşuyordu yol boyu. Yani ben anlamıyorum bunlar mı hamile mi ben mi.. Zaten eşimin triplerinden sıkıldım biraz kendi hamile gibi diye konu açmıştım daha önce. Oram ağrıyor, buram ağrıyor, masaj yap vs. Ben desem yok der. Bu şekilde geri dönmemek için de onlarla değil de otobüsle eve dönmeyi düşünüyorum. Otobüsle sorun yaşar mıyım acaba ? Hamilelikte uzun yola çıkıp problem yaşadınız mı ?
Baştan beri böyle olsaydı öyle düşünmezdim haklısın ama ilk aylar ortada bir şey yokken ayakkabını bağlayayım, yemeği ben yapayım, evi ben temizleyeyim diyen insan niye değişir? Onun ailesinden çekindiğini düşünemiyorum böyle olduğu için. Arkadaşının, ailesinin yanında öyleydi. Bahsettiğin kalıpta olsa evlenmek yanda çocuk için istekli olmazdım. Kendi derdi panda'dan dayak yiyorum filan diye. Böyle tabuları yoktu. Şimdi bakıyorum tavrı, kişiliği değişmiş. Mesela bu arabayı kiraladık beni bir yere bıraktı. Yine yanına oturmamı istememişti düşününce aklıma geldi. Arkada eşya var bak filan diye arkaya oturmamı istedi. Ne yapmalıyım ya..
vallahi çok mantıklı.. HAmileyim sonucta sigaradan rahatsız oldum arkdayım bi de kbakmayın der arkama yaslanırdım hadi şimdi rahat rahat gidelim .Üstlerine kusmaya ne dersin? Hem arkada olduğum için hem sigaradan midem bulandı de parmak at kusuver. Şaka yapmıyorum
Onunla konuş
Cidden mesela arkaya otur demesi kaza vs olur karnın darbe alır gibi bir düşünce olabilir mi
Yani adam birden değişmez ama bir şeylerden etkilenir
Cidden buldumcuk oldun diyen olmuş mudur, zira tavırları abartılı iken şimdi böyle olması bana bunu düşündürüyor
Hamile kadının yanında sigara içecek kadar(cam açık dahi olsa!) bencil insanlarla birliktesiniz. Hadi amcayı geçtim, eşiniz nasıl böyle yapar, yapılmasına vesile olur anlam veremedim. Kızıp da otobüse hele de uçağa bineyim demeyin. Ortalık hastalardan geçilmiyo bir de mikrobun bulaşması en olası yerlere hamile halinizle adım atmayın.
Gerçekten dediğiniz bir sözü bile dinlememiş eşiniz. Ben sinir oldum. Uçak ihtimali yok mu?Arkadaşlar 6.5 aylık hamileyim ve şehir dışına çıkmam gerekti. Mesafe 700 km ve sırf bunun için araba kiraladık ya da ben öyle sanıyordum. Malum pandemi, öyle olmasa da hamile bir insan için bu yol epey uzun. Eşim de amcası da sigara içiyor. Arabanın içinde sigara içmenizi istemiyorum dedim 'e böyle ikide bir duracak mıyız' diye mırın kırın ettiler. Önde oturacağımı söyledim eşime ama inatla amcasını öne aldı. Böyle yapınca ben de iyi dedim oturun. Önümde küller uçuşuyordu yol boyu. Yani ben anlamıyorum bunlar mı hamile mi ben mi.. Zaten eşimin triplerinden sıkıldım biraz kendi hamile gibi diye konu açmıştım daha önce. Oram ağrıyor, buram ağrıyor, masaj yap vs. Ben desem yok der. Bu şekilde geri dönmemek için de onlarla değil de otobüsle eve dönmeyi düşünüyorum. Otobüsle sorun yaşar mıyım acaba ? Hamilelikte uzun yola çıkıp problem yaşadınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?