- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
ben olsam üstlerine kusardım öğüre öğüre sinirlerini bozardım hem ön koltuğa geçerdim hem sigara içemezlerdi dahaArkadaşlar 6.5 aylık hamileyim ve şehir dışına çıkmam gerekti. Mesafe 700 km ve sırf bunun için araba kiraladık ya da ben öyle sanıyordum. Malum pandemi, öyle olmasa da hamile bir insan için bu yol epey uzun. Eşim de amcası da sigara içiyor. Arabanın içinde sigara içmenizi istemiyorum dedim 'e böyle ikide bir duracak mıyız' diye mırın kırın ettiler. Önde oturacağımı söyledim eşime ama inatla amcasını öne aldı. Böyle yapınca ben de iyi dedim oturun. Önümde küller uçuşuyordu yol boyu. Yani ben anlamıyorum bunlar mı hamile mi ben mi.. Zaten eşimin triplerinden sıkıldım biraz kendi hamile gibi diye konu açmıştım daha önce. Oram ağrıyor, buram ağrıyor, masaj yap vs. Ben desem yok der. Bu şekilde geri dönmemek için de onlarla değil de otobüsle eve dönmeyi düşünüyorum. Otobüsle sorun yaşar mıyım acaba ? Hamilelikte uzun yola çıkıp problem yaşadınız mı ?
Kendilerini yola çıkmadan önce uyardım ama insan olan anlıyor elbette. Amca için neyse ama eşim için ne desem bilmiyorum. İnatla arkaya oturmamı istedi. Ki normalde ben umursamam öne oturmuşum, arkaya oturmuşum. Saçma sapan hamile triplerim yoktur. Böyle yol için mesafe varken, içeride sigara içilirken canım sıkıldı tavrına ve uğraşmak istemedim. Vazgeçtim yani.
Yol boyunca hiçbirsey söylemediniz mi?
Burada ki yorumlarından tanıdığım asi panda mutlaka birşeyler söyler diye düşünürdüm ben.
Pandemi sürecinde toplu taşıma ile yolculuk yapmanız çok sağlıklı değil.
Eşinizle de amcasıyla da konuşun yolculuk öncesi. Giderken çok zorlandım vs.diye. Özelde eşinize daha sert şeyler söyleyebilirsiniz tabi haketmis çünkü.
Kocanız tam dayaklık.
Bizde sigara kullanıyoruz ama kısa mesafede araba da içmiyoruz.
Uzun mesafede de mutlaka mola verip içeriz, sonra tekrar yola.
Sen hamilesin bir de.
Ben olsam gitmezdim.
Hem hamilesin hem de sağlığına kimse önem vermemiş.
ama ben burada biraz size de kiziyorum, yazmasam olmaz.
Esinize laf bulamiyorum zaten, cok sinirlendim.
Ama anne olarak sizin tirnaklarinizi cikartmaniz gerekmez mi?
Ugrasmak istemedim neden siyorsunuz, neden direk yenilgiyi bastan kabulleniyorsunuz.
Biraz daha israrci olmalisiniz kendiniz icin, o da olmuyorsa cocugunuz icin.
Dursunlar ne olacak...sanki amuda kalkıp mı sigara içmek zorundalar açık havada olunca
Zırt pırt duracakmıyız diyince, siz de arabada içmelerine izin mi verdiniz? Hadi amca cahil cühela, karısını, bebeğini düşünmeyen koca da öküz yaa.
Ben de yorumlarınızla sessiz kalışınızı örtüştüremedim. Hani mızmız kaprisli değilim diyorsunuz ya, olmanız da gerekmez ama kimseyi tepenize çıkarmayın. O sizi düşünmüyorsa sizin ses çıkarmanız lazım.
Amca ile yengeyi niye peşinize taktınız ?
Gitmeseniz? Yani durum ne bilmiyorum ama eş akrabalarıyla ilgili bir durumsa oturun evde, o kadar yol gidemem deyin
Mecbursaniz, sürekli öksürün, kusacak gibi yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?