Hamile kim belli değil 🙄

ben olsam üstlerine kusardım öğüre öğüre sinirlerini bozardım hem ön koltuğa geçerdim hem sigara içemezlerdi daha

Araba kullanmayı biliyorsanız siz kullanın sigara yaktıklarında da mola verin , kullanmayı bilmiyorsanız otobüsü tercih edin Otobüslerde önlemler hala devam ediyor sanırım ( koltuklara teker teker oturma, koşa mola vs)

Kocanız tam dayaklık.
Bizde sigara kullanıyoruz ama kısa mesafede araba da içmiyoruz.
Uzun mesafede de mutlaka mola verip içeriz, sonra tekrar yola.
Sen hamilesin bir de.
Ben olsam gitmezdim.
Hem hamilesin hem de sağlığına kimse önem vermemiş.

ama ben burada biraz size de kiziyorum, yazmasam olmaz.
Esinize laf bulamiyorum zaten, cok sinirlendim.
Ama anne olarak sizin tirnaklarinizi cikartmaniz gerekmez mi?
Ugrasmak istemedim neden siyorsunuz, neden direk yenilgiyi bastan kabulleniyorsunuz.
Biraz daha israrci olmalisiniz kendiniz icin, o da olmuyorsa cocugunuz icin.

bir de sunu yazayim,
ben kucukken toplu alanlarda sigara icmek normaldi,
rahatsiz olurdum ama bisey diyemezdim, cunku yasak falan yok zaten her yer oyle.

ama simdi normal degil ki,
bir cok kendisi sigara icen kisi bile arabasinda evinde sigara icmez, icirtmez de,
elinden sigara dusmeyen bir is arkadasim var, gunluk bence bir paketi rahat bitiriyordur, asla evinde sigara icirmedigini soyluyor mesela.

bu durumda esinizin amcanin bu israri direk insanda kotu niyet hissi yaratiyor,
araba kiralik zaten icelim gitsin,
sizin sagliginizi zaten dusunen yok,
bebek mi, onu da gec
cok merak ediyorum o amca kendi yatak odasinda sigara icirtir mi ?

Dursunlar ne olacak...sanki amuda kalkıp mı sigara içmek zorundalar açık havada olunca

Zırt pırt duracakmıyız diyince, siz de arabada içmelerine izin mi verdiniz? Hadi amca cahil cühela, karısını, bebeğini düşünmeyen koca da öküz yaa.

Ben de yorumlarınızla sessiz kalışınızı örtüştüremedim. Hani mızmız kaprisli değilim diyorsunuz ya, olmanız da gerekmez ama kimseyi tepenize çıkarmayın. O sizi düşünmüyorsa sizin ses çıkarmanız lazım.

Çok saçma insanlar bu konuda nasıl desem bilmiyorum uyardığım halde sürdürdüler ve benim eşim taviz veren zaten. Sanki çocuk bir tek benim. Canımı sıkan da o oldu konuda. Tekrar uyarsam da anlayacaklarını sanmıyorum bu sebeple.

Gitmeseniz? Yani durum ne bilmiyorum ama eş akrabalarıyla ilgili bir durumsa oturun evde, o kadar yol gidemem deyin
Mecbursaniz, sürekli öksürün, kusacak gibi yapın.

Bence midem bualniyor diyip durdur mola yerinde ben daha fazla gidemicem burdan geri donucem de niye gitmek zorundaasinki sagligindan daha degerli ne olabilir

Zaten benden dolayı sık sık durduk yolda. Durunca içebilirlerdi. Küçücük araba, cam açık olunca kül içeri dağılıyor. İğrenç bir hareket yani bana göre. Sorun yaşar mıyım diye düşünüyorum işte ağrı, sancı gibi. Tek dönmüş olacağım.

Bilmiyorum aslında yeterince uyardığımı düşündüm. Kapıda arabaya binerken bile eşim arka kapıyı açtı hadi yengemin yanına geç diye. Bu arabanın arka camı açılmıyor(muş) üstelik. Burada beni değil de amcasının keyfini düşünen eşime canım sıkıldı. Gerek yoktu.

Benden dolayı zaten durduk sürekli yolda. Yani eşiminki saçma bir bahaneydi bana göre. O kısmı hiç anlamadım. Bilmiyorum işte bu konuda daha önce de sigarayla ilgili uyardığım için tartışmıştık. Yol için eşime canım sıkıldı çünkü onun tavizleriydi. Çocuk sadece benim değil ki. Onun düşünmesi gerekirdi yani düşünmenin ötesinde beni umursamadı. Tavrından dolayı uzaklaştırdı kendinden.

Gitmeseniz? Yani durum ne bilmiyorum ama eş akrabalarıyla ilgili bir durumsa oturun evde, o kadar yol gidemem deyin
Mecbursaniz, sürekli öksürün, kusacak gibi yapın.

Benim eve dönmem sorun şu anda. Onlarla ya da otobüsle dönmem lazım. Bilmiyorum otobüsle nasıl olur pandemi, sürekli oturmak, kalabalık vs. Yapan varsa belki yorumda bulunur diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…