Hamile kim belli değil 🙄

Senin yerinde olsam inadına kusarım ben sigara kokusu çekiyorsam onlarda kusmuk kokusu çeksin kimse kimsenin ciğerini duman doldurmak zorunda değil

Bundan daha büyük problem yasamazsın da uygun olmaz yani....

Ben olsam o pis dumanla bebeğin alacağı zehir yerine otobüse binerdim sanırım. En nefret ettiğim şey rahatsız olan birinin yanında sigara içilmesi.

Ya nasıl sessz kalıyorsunuz buna? Sigarayı yaktıkları anda camı açıp homurdanacaksınız. Bebeğimde en ufak bir sorun olsun, en ufak bir sıkıntısı olsun sizden bilirim, bu vebali alamazsınız diyeceksin. Baktın hala devam ediyorlar bas bas bağıracaksın durdurun arabayı diye. Çocuğunuz için yapmak zorundasınız. Dişli olun biraz.

Yuvarlanan asi panda olmuş pamukşekerpanda

Neyse..

1. Neden sizi düşünmeyen bir adamla yola çıktınız ?
2. Gitmeye mecbur da olsanız uygun şartlar sağlanmadan binmeseydiniz arabaya bu kadar basit.
3. Dünyadaki tek hamile siz değilsiniz tamam da o yavrunun şuan tüm sorumluluğu sizde.
4. Otobüsle neden amca değil de siz dönüyorsunuz. ?
5. Adam neden kendisine tecavüz edilmiş gibi davranıyor çocuğunu ve karısını düşünmüyor ?

Ha bu arada allah aşkına bu ne sakinlik

Kanli bicakli dusmanim bile olsa, hamileyse yaninda sigara icmem de icirtmem de. O masum bebegin gunahi ne ? Savasta miyiz babasindan koruyayim diyorsunuz, cocuk ikimizin diyorsunuz, teoride yuzde yuz haklisiniz. Yalniz pratikte esinize bir dur demezseniz olan bebeginize olacak. Anneler olarak gerektigi yerde babasina karsi bile tirnaklarimizi cikartmaya mecburuz.

Son durum nedir?

Bu kadar uzun sure siteye girmemezlik yapmazdiniz. Umarim her sey sizin ve bebeginiz icin yolundadir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…