Hamile mi acil yardimm

yuzde yuz hamile arkadasiniz bendede boyle cikmisti .doktoru arayip sordugumda daha resmi yollamadan hamilesiniz dedi.silik cizgi olduktan sonra belli belirsiz farketmez.en az 3 haftaliktir hatta

Benim iki hamileliğimde 1 hafta gecikince test yapmıştım ve kıpkırmızı kalın bir çizgi çıkmıştı burada da 1 hafta deyince silik geldi bana ama tabii Allah cc gönlüne göre versin hamile kalmak istiyor anladığım
Olabiliyor. Gecikmenin 4. Gununde yapmistim böyle silik cikti 5. Gunu 46 cikti bhcg. Hatta iki gebeligimde de ilk hcg gecikmenin 5. Gunu 46 cikti. Cok istikrarliyim

Silik cikmis fakat bebis var bende de 2 gebeligimde de boyle silikti. yarin tekrar yapsin daha belirgin cikar. Ama kan tahliline gidecekmis nasil olsa. Hadi hayirlisi.

Adet tarihimden 1 gün önce bu şekilde çıktı testim.
1 hafta gecikmeye göre fazla silik.
Umarım vardır, Allah gönlüne göre versin arkadaşınızın.

bebiş var büyük ihtimal , bu testlerin yanılması pek mümkün değil. ve testi yaptıktan hemen 1 dakika icçinde belirmişse 2. silik çizgi vardır bebek

Bende on gün / yirmi gün gecikmeyle böyle çıkmıştı iki kez. Kan testi yapiym demeye kalmadan ertesi gün regl... :/
Allah gönlünüzce göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…