Hamile mi sizce ?

eflatun77

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
121
9
11
Kızlar merhaba size daha önce yazmıştım hepiniz birer yorum yazmıştınız benim durumun düzeldi bu arada şükür :) Yalnız size şimdi arkadaşımın ağzından durumunu aktarıcam o yazmaya bile korkuyor. Açıkçası bende yardımcı olamadım çok zor durumda çok üzülüyorum ama elimden gelen yok gelse de yapamıyor eli kolu bağlı yaşı büyük görmüş geçirmiş ablalar vardır diye buraya yazalım dedik.

olaya geçersek.. ; (23 yaşında)

Kızlar merhaba..bu arada olayı tam anlamıyla anlatmak için doğru kelimeleri seçemezsem özür dilerim ki böyle olayı size anlatıcam kiminiz hoş bakmayabilir ama mecburum sormaya.. sevgilimle anal şekilde ilişkye girdik yani girdik derken asıl olan içine değil de popomn üstüne boşaldı ama biraz arkama arasına aktı üzerinden yani olay önden yapamadığı için arkadan olayı değil arkadan da olmadı ne denirse adına herneyse.. size tarih vererek anlatmak gerekirse ben en son 8 mayısta hastalandım... 14 mayıs pazar bitti pazartesi bu iş oldu.. ilk belirti 18 mayıs günü geldi karnımda aşırı bir ağrı kasıklarımda ama diyorum yeni bitti tabi içime kurt düştü...

Biraz zaman geçti ara ara mide bulantısı baş ağrısı ama en fenasından çektim.. boğazlarım şişti birden bire.. psikolojik mi acaba diyorum ? Ama şuan elim ayağım titriyor acaba olabilir miyim.. internetten hesapladım 5 6 haziran gibi hastalanmam gerek acaba onun mu belirtileri bunlar diyorum ama midem çok erken bulandı ve bugün kahverengi leke vardı tuvalete girdiğimde.. hastalnmama daha var yorum yapamıyorum doktora eczaneye gidemem her yer tanıdık kızlar böyle birşey mümkün müdür Allah aşkına psikolojik olarak taktım diye karnımda gaz şişme oluyor arada yani her belirti var ama ihtimali düşünce diyorum imkansız ama çatlıcam lütfen yardımcı olun bana ...

Şayet varsa ki inşallah yoktur hapla ilaçla düşürme olur mu ??

Mune

Madem böyle bişey yaşadı ve şüphesi vardı düşürmeyi düşünmeden önce ertesi gün hapı içebilirdi... Sadece arkadan akarak içeri koşa koşa girecek sperm yok yaratılmadı... Her yer tanıdık diye test alıp yapmadan hicbisey belli olmaz... Hiç olmazsa internetten test sipariş edin ...
Ha bir de test sipariş ederken kondom da sipariş edin ki garanti olsun ...

Arkadaşlar özür dilerim konuyu iyice anlatmak için dedik eğer sıkıntıysa kapansın konu özür dilerim

Yanlış bir yere yazdın 1
Hapla düşürme tıbbi ortamda uygulanmadıkça ülkemizde yasal değil 2
Madem az da olsa ihtimal var ve korunmayı da akıl etmiyorsunuz nedense ertesi gün hapı kullanın 3
Özür dilerim kusura bakmayın ben kendime ait 1 konum var bunuda buraya yazdım bilmiyordum

Özür dilerim kusura bakmayın ben kendime ait 1 konum var bunuda buraya yazdım bilmiyordum

Ben kızmıyorum ki bilakis üzülüyorum arkadaşın için yazdım açıkladım.
Şu an yapacağı tek şey adet tarihini bekleyip kan testi yaptırmak, geçtiyse adet günü hemen yaptırsın. Kesin sonuç alır. Bir daha da korunsun.

Arkadasinizin yaptigi cok yanlis cok sağlıksız.
Asla kendini buna alistirmasin.

Hamile de degildir sanmıyorum ama hamile degil diye asla devam etmesin. Her yönden yanlış bu yaptığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…